Afirmații controversate în direct la TV după victoria Argentinei: „A câștigat Mondialele cu dopați și înșelăciuni”

FOTO: Imago +26   FOTO
FOTO: Imago

Articol de GSP - Publicat miercuri, 21 decembrie 2022 10:57 / Actualizat miercuri, 21 decembrie 2022 12:13

Un comentator mexican a lansat o afirmație controversată, după ce Argentina a câștigat Campionatul Mondial din Qatar.

În direct la postul american ESPN, Alvaro Morales a făcut o serie de afirmații care i-au nemulțumit pe fanii Argentinei. 

Nebunie și în Rosario! Lionel Messi a intrat în casă doar cu ajutorul polițiștilor
ARGENTINA
Nebunie și în Rosario! Lionel Messi a intrat în casă doar cu ajutorul polițiștilor

Atac în direct: „Argentina a câștigat Mondialele cu dopați și înșelăciuni” 

Morales a criticat cele 3 titluri Mondiale din istoria Argentinei și nu l-a menajat nici pe Lionel Messi. 

„Argentina a câștigat 3 Mondiale în moduri rușinoase și scandaloase. În 1978 naționala din Peru avea un portar argentinan, iar Guvernul încerca să influențeze. În 1986 a avut un dopat și un trișor ca Diego Armando Maradona, care marca goluri cu mâna. 

Acum, Messi câștigă primul titlul mondial, ceea ce e un eșec în cariera lui. Pele, care are 3 Campionate Mondiale, râde de el.”, a spus Alvaro Morales, citat de Marca.

Nici selecționerul argentinian al Mexicului, nici arbitrajul video de la acest turneu final nu au scăpat de critici. 

„Îl felicit public pe Gerardo Martino pentru modul în care Mexic a abordat meciul cu Argentina. Te felicit, Tata, pentru că ai făcut meciul cadou, din punct de vedere tactic. 

Îi felicit și pe arbitrii care au dictat penalty-uri în favoarea Argentinei, deși nu era cazul. Mai ales cel din finala cu Franța. 

VAR-ul? De ce nu au fost eliminați Acuna și Emiliano Martinez? De ce nu s-a anulat golul lui Messi pentru că rezervele au intrat pe gazon? Voiau să-l vadă pe Messi campion”, a adăugat mexicanul.

FOTO. Nebunie în Buenos Aires 

În Buenos Aires, 5 milioane de oameni au ieșit pe străzi pentru a sărbători victoria de la Campionatul Mondial. 

Din cauza blocajului imposibil de depășit, argentinienii au oprit autocarul, trecând în elicoptere, și doar au survolat centrul capitalei, la Obelisc.

+22 FOTO

Citește și: 

Cine e femeia pe care Lionel Messi a îmbrățișat-o pe teren după finala Mondialului » Fanii au crezut că e mama lui

„N-am putea juca mai prost!” » Francezii au publicat discursul lui Kylian Mbappe din vestiar, la pauza finalei cu Argentina: „Avem două variante”

„Lampard” Popescu, primul plecat de la FCSB? » Până să vină oferta lui Becali, a bătut deja palma cu alt club din Superligă: „Suntem încântați, e un campion”

L-a disperat pe Hagi: „Ne despărțim, nu se mai poate! La câți bani îi dăm, trebuia să fie star”


Comentarii (20)
catalin.palcu
catalin.palcu  •  22 Decembrie 2022, 09:43
Postat de mattteo pe 21 Decembrie 2022, 14:43

Faci glume, dsr Cristiano a luat curat in 2016, fara penaltyuri, a avut acelasi numar de contribuții ca Messi din joc deschis si a jucat cu adversari ceva mai bunicei. Macar Ungaria si Islanda atunci aveau jucatori in campionate de top, nu ca Australia si Arabia Saudita.

hai ca te faci de ras .a luat ce Cristiano, campionatul european unde nu au batut pe nimeni pana in semifinala si apoi finala?? Semifinala impotriva 'colosului' mondial Wales, cu 80% cu jucatori din ligile inferioare engleze, Cristiano in niciun caz nu a fost decisiv la acel European, alti jucatori portughezi au marcat in momentele cruciale. Zici de Islanda si Ungaria, pai nici macar nu i-au batut pe aia, au iesit din grupa de pe locul 3 ca ***. Islanda si Ungaria care apoi au fost demolate de Franta si Belgia. apropo, penaltiul ala al lui CR7 impotriva Ghanei a fost 'curat'?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Mentality
Mentality  •  21 Decembrie 2022, 22:54

După luptă ,mulți viteji se arată.Terminați cu prostiile,conspirații și chestii de-astea.A câștigat cine a meritat.Uitați vă la meciuri din nou și spuneți altă națională mai bună .

ulrich
ulrich  •  21 Decembrie 2022, 18:19

Eh, adevarata campioana e ca intotdeauna marea echipa a Mexicului, niste sicarios scandalagii si imposibil de privit in toata istoria participarii lor la mondiale. Pana si Romania a oferit mai mult istoriei mondialelor decat nenorocitii astia de mexicani.

Vezi toate comentariile (20)
Comentează