FOTBAL  »  LIGA 2  »  DINAMO

Dinamo nu mai are acordul pentru a folosi chipul lui Cătălin Hîldan pe tricouri » O altă echipă a primit acceptul familiei

Pe tricoul, între logo-ul sponsorului tehnic și emblema clubului, Dinamo are chipul lui Hîldan // FOTO: Facebook.com/DinamoBucurestiOfficial
Pe tricoul, între logo-ul sponsorului tehnic și emblema clubului, Dinamo are chipul lui Hîldan // FOTO: Facebook.com/DinamoBucurestiOfficial

Articol de GSP - Publicat miercuri, 26 octombrie 2022 10:05 / Actualizat miercuri, 26 octombrie 2022 10:43

Cristi Hîldan, fratele regretatului Cătălin Hîldan, spune că Dinamo joacă în Liga 2 cu chipul fostului mijlocaș pe tricouri, deși nu are acordul familiei pentru a-l folosi. În schimb, un accept oficial în acest sens a primit Nicolae Badea, pentru echipa de Liga a 4-a ACS FC Dinamo. 

În acest sezon, FC Dinamo, echipa din Liga 2 și ACS FC Dinamo, clubul din Liga 4, au imprimate pe tricourile de joc chipul lui Cătălin Hîldan, dar potrivit lui Cristi Hîldan, doar echipa lui Nicolae Badea a primit acordul familiei.

Mircea Sandu, dezvăluiri despre influența granzilor: „Steaua și Dinamo anilor '80 făceau dezastru! Nea Imi nu se băga, Lucescu făcea tot”
INTERVIU EXCLUSIV
Mircea Sandu, dezvăluiri despre influența granzilor: „Steaua și Dinamo anilor '80 făceau dezastru! Nea Imi nu se băga, Lucescu făcea tot”

FC Dinamo, fără acordul familiei pentru a folosi chipul lui Cătălin Hîldan

„Nicolae Badea a fost printre puținii care au rămas alături de familia mea. Da, i-am acordat dreptul pentru ca echipa din Liga a 4-a să folosească însemnele cu chipul fratelui meu. În ceea ce privește echipa din Liga 2, nu. 

Este și o frustrare, însă lucrurile astea se pot rezolva printr-un dialog. Deocamdată nu a existat acest dialog. Singura dată când am vorbit pe problema asta a fost în 2013 sau 2014, cu domnul Negoiță. De atunci nu s-a mai discutat”, a spus Cristi Hîldan, pentru Playsport.

După decesul tatălui meu, am făcut un pas în spate. Nu am mai fost legat cu absolut nimic de FC Dinamo București, dar absolut nimic 

- Cristi Hîldan

Dinamo reacționează

Vlad Iacob, administratorul special al „câinior”, a reacționat după anunțul lui Cristi Hîldan.

„Cătălin Hîldan este o emblemă pentru mine și pentru toți dinamoviștii. O să încerc să iau legătura cu familia. O să mă interesez și sper că o să reușim să rezolvăm acest aspect”, a spus Vlad Iacob pentru sursa citată.

VIDEO: Concluziile lui Ovidiu Burcă după Metaloglobus - Dinamo 1-2

Citește și: 

Cer falimentul lui Dinamo, iar luni este primul termen: „Dacă Dinamo plătește, retragem imediat plângerea”

https://www.gsp.ro/fotbal/liga-2/o-firma-de-securitate-cere-falimentul-lui-dinamo-677961.html

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (18)
creeperno807
creeperno807  •  26 Octombrie 2022, 22:42

Degeaba ai rezultate daca esti cu 18 milioane euro datorii. Decat sa fi vazut pe Dinamo cu asemenea datorii pe primele locuri, mai bine o vedeam cu 0 datorii si sa se lupte prin mijlocul clasamentului

dinamo_forever_77
dinamo_forever_77  •  26 Octombrie 2022, 22:08

Haldan a dat totul pentru DINAMO si suporterii ei....nu pentru Badea sau altii. Daca familia lui considera ca Badea trebuie sa aibe acces si sa dispuna de chipul lui Haldan....sa fie sanatosi. Pentru DINAMO si suporterii ei, Haldan este in sufletele noastre!!!! P.S> restul este can-can!

balotelli
balotelli  •  26 Octombrie 2022, 20:36
Postat de mchirilas pe 26 Octombrie 2022, 11:37

Sobolan... incepe sa se vadă adevărată fata a lui Badea

Care-i vina lu' Badea în toată povestea asta? Le-a interzis cumva celor din Liga 2 să joace cu chipul lui Hâldan pe tricouri? Are exclusivitate pe așa ceva? Toate cele 3 echipe ar trebui să poarte această emblemă, din respect pentru suporterii care l-au iubit pe 'Unicul căpitan' pe vremea când Dinamo era numai una. Cristi a zis doar că singurul care a rămas aproape de familie a fost Badea, care le-a cerut acordul să-i imprime chipul lui Cătălin pe tricourile echipei sale, ... acord pe care l-a primit. Nimic altceva. Până una alta, bucurați-vă că vă mai lasă Badea să folosiți numele Dinamo și amintiți-vă ce rezultate aveați pe vremea lui, în comparație cu umilințele pe care le îndurați acum.

Vezi toate comentariile (18)
Comentează