FOTBAL  »  LIGA 2  »  DINAMO

Noua dată-cheie pentru Dinamo, după contestațiile depuse de Badea, Țălnar și Șerdean + Noutățile înainte de meciul cu CSM Slatina

Nicolae Badea, unul dintre contestatarii noului plan de reorganizare
Nicolae Badea, unul dintre contestatarii noului plan de reorganizare

Articol de - Publicat luni, 24 octombrie 2022 16:51 / Actualizat luni, 24 octombrie 2022 17:14

Astăzi ar fi trebuit ca judecătorul sindic să se pronunțe în cazul validării noului plan de reorganizare de la Dinamo, însă contestațiile făcute în numele lui Dorin Șerdean, Cornel Țălnar și Nicolae Badea au amânat decizia finală.

Noua dată cheie pentru viitorul lui Dinamo este 21 noiembrie. Aceasta este data fixată astăzi la o secție a Tribunalului București, în cazul validării noului plan de reorganizare de la Dinamo.

„Trebuie dat cu tunul în Academia Mouratoglou, dacă se dovedește ceva!” » Președintele FRT, declarații explozive: „Am o mare întrebare pentru Simona Halep, nu-mi iese din cap”
HALEP, DEPISTATĂ POZITIV
„Trebuie dat cu tunul în Academia Mouratoglou, dacă se dovedește ceva!” » Președintele FRT, declarații explozive: „Am o mare întrebare pentru Simona Halep, nu-mi iese din cap”

21 noiembrie, noua dată-cheie pentru Dinamo

Judecătorul sindic ar fi trebuit să se pronunțe astăzi, dar avocații lui Nicolae Badea, Cornel Țălnar și Dorin Șerdean au depus contestații împotriva aprobării planului.

A fost fixat astfel un nou termen, când se va comunica dacă noul plan va fi sau nu validat.

Situația indisponibililor de la Dinamo

Pe plan sportiv, Dinamo se pregătește pentru duelul de campionat de joi cu CSM Slatina, care va avea loc la Giurgiu, de la ora 17:00. Antrenorul Ovidiu Burcă nu se va putea baza pe Antonio Bordușanu, accidentat cu Metaloglobus, și pe Cătălin Țîră, cu probleme mai vechi.

Lui Bordușanu i s-a desumflat genunchiul, dar RMN-ul lui a fost amânat până mâine, întrucât staff-ul medical consideră că atunci ar putea oferi un diagnostic mai elocvent.

Cătălin Țîră, accidentat la meciul cu FCU, are o întindere. Este incert când se va reface. Cei doi nu intră în calcule pentru meciul cu Slatina de joi.

„Suntem OK, s-au refăcut cei cu capetele sparte, bine că s-au ales doar cu atât. Trebuie să învingem neapărat, indiferent de situația medicală”, a transmis Burcă pentru GSP.ro.

O altă problemă la Dinamo

În așteptarea validării noului plan de reorganizare, o nouă, și mare problemă, s-a ivit pentru gruparea alb-roșie.

O companie de securitate a înaintat acțiune la Tribunalul București prin care solicită falimentul lui Dinamo, iar astăzi, 24 octombrie, a fost primul termen, însă și aici s-a amânat pronunțarea până pe 21 noiembrie. 

Conform informațiilor GSP.ro, cei de la Nei - Divizia de Securitate SRL au ajuns la acest demers fiindcă nu și-au încasat suma de aproximativ 219.000 de lei, peste 40.000 de euro, dintr-un contract încheiat cu clubul din centrul Capitalei.

Mai multe știri din Liga 2:  

Moment emoționant după golul dinamovistului Bani: „Pentru copii ca tine, Măriuca, într-o zi va veni învierea!”

Ovidiu Burcă, uimit de finalul de la Dinamo - Metaloglobus: „Nu am întâlnit niciodată așa ceva”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
creeperno807
creeperno807  •  24 Octombrie 2022, 22:34

O sa plateasca la proxima semana

demolarii
demolarii  •  24 Octombrie 2022, 20:26

Banii pentru firma de securitate nu sunt o problemă. Actionarul majoritar, Lotus reprezentată de Sendrea cu 73%, și cel minoritar, N Badea reprezintă 7 %, pot demonstra bună credință de investitori și să plătească datoria....

paolo11
paolo11  •  24 Octombrie 2022, 18:29

Faliment!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează