FOTBAL  »  LIGA 2  »  DINAMO

Ovidiu Burcă, uimit de finalul de la Dinamo - Metaloglobus: „Nu am întâlnit niciodată așa ceva”

Articol de GSP - Publicat duminica, 23 octombrie 2022 10:20 / Actualizat duminica, 23 octombrie 2022 11:00

Ovidiu Burcă, antrenorul lui Dinamo, a vorbit despre finalul meciului cu Metaloglobus, 2-1, în care „câinii” au avut mari probleme medicale.

Trei dinamoviști au avut nevoie de intervenția medicilor. După Deniz Giafer, pe final au avut probleme Ahmed Bani și Quentin Bena, cei doi terminând meciul cu capul bandajat, după ce au primit simultan îngrijiri medicale.

3 detalii de la Metaloglobus - Dinamo 1-2. Capete sparte, sânge, ambulanța a intrat pe gazon + VIDEO cu momentul special de la final
dinamo
3 detalii de la Metaloglobus - Dinamo 1-2. Capete sparte, sânge, ambulanța a intrat pe gazon + VIDEO cu momentul special de la final

Azi, Ovidiu Burcă a vorbit despre finalul de meci și despre cum s-au chinuit cei din staff-ul echipei.

Ovidiu Burcă, după incidentele de la Dinamo - Metaloglobus: „Nu am întâlnit niciodată așa ceva”

„Aveam 2-0, dar am luat acel gol când noi aveam doi oameni mai puțin. Aveam capete sparte... 

Erau doi jucători care aveau nevoie de îngrijiri medicale. Nu aveam tricouri suficiente, nu știam de care să ne ocupăm înainte. Nu am întâlnit niciodată așa ceva în cariera de antrenor. În meseria de antrenor apar mereu lucruri noi, atât sportive, cât și extrasportive.

Cel mai grav a ieșit Antonio Bordușanu. Cred că are o entorsă la genunchi. E blocat. Luni va face un RMN pentru a vedea cât de gravă este accidentarea”, a spus Ovidiu Burcă în emisiunea „DigiSport Matinal”.

VIDEO. Ovidiu Burcă: „Ne apropiem de obiectivul nostru”

Am avut câteva accidentări pe final de meci. Nu mă pot bucura pe deplin pentru că Antonio Bordușanu e acum la spital. A ajuns la spital cu dureri la genunchi. Pe final aveam doi jucători care sângerau, doctorul nu știa cum să se împartă. 

Ne dorim să intrăm în cursa pentru play-off. Ușor, ușor ajungem acolo unde ne-am dorit. Echipa face progrese.  În primul rând, sunt mulțumit că am recăpătat acest spirit. Cap spart, sânge... Ăsta e spiritul care trebuie să existe la Dinamo. Toate echipele pe care le întâlnim își doresc foarte mult să ne învingă, toată lumea vrea să aibă momentul de glorie cu Dinamo 
- Ovidiu Burcă. după Dinamo - Metaloglobus

Citește și: 

Ce spune șeful de la Dinamo, după ce fanii au început să strângă bani pentru salarii: „Nu sunt întârzieri mari”

„Speranța e mai vie ca niciodată” » Energizați de ultimele rezultate ale lui Dinamo, liderii DDB fac un anunț important: ce achiziție au făcut

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
creeperno807
creeperno807  •  23 Octombrie 2022, 22:36

Incep sa apara greselile de arbitraj odata cu rezultatele bune

rocky5
rocky5  •  23 Octombrie 2022, 15:25

Metaloglobus să-i bata n-au putut, dar măcar le-au spart capetele!:)))

albu
albu  •  23 Octombrie 2022, 13:02

Foarte slab arbitrajul,iar la faza aceea Bena a fost impins si a intrat in Bani. Si mie imi place agresivitatea in sport dar nu cotonogeala demna de anii ''80 cand jucai prin deplasare si veneai cu capul spart si picioarele rupte.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează