FOTBAL  »  LIGA 2  »  DINAMO

Dinamo a reacționat după gestul controversat al lui Vali Lazăr » „Câinii” îi fac plângere la Comisia de Disciplină

Articol de GSP - Publicat luni, 23 ianuarie 2023 13:53 / Actualizat luni, 23 ianuarie 2023 14:09

Dinamo a reacționat după gestul controversat pe care Vali Lazăr l-a făcut în amicalul cu CS Păulești (0-0).

Certat la începutul sezonului cu antrenorul Ovidiu Burcă, care l-a dat afară de la Dinamo, Vali Lazăr (33 de ani) a aruncat, în timpul meciului, cu două perechi de chiloți de damă către banca roș-albilor. „Luați-i! Să-i dați lui Mister în cantonament!”, a spus Lazăr, spre uimirea celor din jurul său. 

Dezvăluire în premieră despre cel mai discret patron - campion din Liga 1: „Ne-a reproșat o singură dată ceva, la un meci cu Dinamo. A intrat în vestiar și a zis un singur lucru”
GSP LIVE
Dezvăluire în premieră despre cel mai discret patron - campion din Liga 1: „Ne-a reproșat o singură dată ceva, la un meci cu Dinamo. A intrat în vestiar și a zis un singur lucru”

Dinamo îl va reclama pe Vali Lazăr

După ce oficialii celor de la CS Păulești, echipă din Liga 3, l-au amendat pe Vali Lazăr, Dinamo a reacționat azi. Clubul din „Ștefan cel Mare” a emis un comunicat, semnat de Vlad Iacob, prin care anunța că îi va face o plângere împotriva fostei extreme a „câinilor”.

Dinamo 1948 București, prin administratorul special Vlad Iacob, precizează prin intermediul paginilor oficiale de Facebook și Instagram următoarele: 

Clubul nostru condamnă ferm gestul și declarațiile jucătorului Valentin Lazăr și va sesiza Comisia de Disciplină a Federației Române de Fotbal cu privire la comportamentul reprobabil al acestuia din timpul și de la finalul meciului amical Dinamo București vs CS Păulești, desfășurat sâmbătă, 21 ianuarie 2023, la Centrul Național de Fotbal de la Buftea. 

Jucătorul celor de la CS Păulești a avut un comportament incalificabil, mediatizat în presa centrală de reprezentanții mass-media prezenți la Buftea, pe care nu îl consider demn de a fi expus în amănunt în prezentul comunicat. 

Avem încredere în factorii responsabili din Federația Română de Fotbal și sperăm că aceștia vor lua atitudine și vor decide să condamne ferm gesturi de asemenea factură, dând dovadă de toleranță zero față de astfel de comportamente. Considerăm că astfel de manifestări sunt intolerabile și nocive pentru fotbalul românesc, un fotbal care ar trebui să promoveze valori precum respectul, integritatea și fair-play-ul 

- comunicat CS Dinamo

+6 FOTO

Ce a spus Vali Lazăr despre gestul făcut la adresa lui Ovidiu Burcă

Domnul cu rochiță a reușit să dea liderii vestiarului afară. Nu e normal (n.r. – despre gestul său cu chiloții), asta e, nu are curaj să privească în ochi, nu a avut curaj să mă privească pe mine în ochi, nu a vrut curaj să-i privească în ochi pe cei cinci, i-a dat afară și se băga prin căsuță, pe-acolo pe la Săftica.

Despre ce vorbim?! Sunt și altele la mijloc, băieții și marea majoritate a oamenilor din jurul lui Dinamo știu ce face acest psiholog. Nu m-a supărat cu nimic, știam cu o lună înainte că el o să facă asta, dar el are impresia că e Dumnezeu pe pământ și-i tratează așa pe ceilalți, care l-au ajutat să ajungă la un punct de play-off. Îi dai afară și tu nu ai transferuri. 

Apoi o să plângă, o să spună că au făcut ei răscoală, jucătorii sunt vinovați. Domnul psiholog nu este vinovat, că are niște cărți în fața altora. Nu e așa… 

-Vali Lazăr, după meci

VIDEO. Moment ciudat în timpul amicalului Dinamo - Păulești. Vali Lazăr: „Să-mi dai ăia 50 de lei!”

Citește și: 

Adrian Mititelu, contre în direct cu un fost jucător de la Dinamo: „Nici măcar la capitolul mediocru nu te încadrezi”

Fotbalul românesc e în comă, Burleanu prosperă » Președintele FRF, conflict de interese: face bani în nume personal de la cluburile pe care le conduce + Detaliile imperiului Burleanu

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
creeperno807
creeperno807  •  23 Ianuarie 2023, 22:41

Justitia romaneasca e vai de ea!

istet10
istet10  •  23 Ianuarie 2023, 17:21

Comisia o sa se ocupe de "onoarea nereperata" a lui Dinamo. Fix ca in sceneta aceea.

istet10
istet10  •  23 Ianuarie 2023, 17:12
Postat de bogat pe 23 Ianuarie 2023, 16:09

Vali Lazar ii numeste lideri ai vestiarului pe cei cinci jucatori pe care Burca ii vrea disponibilizati. Problema e ca de o buna bucata de timp toti cei cinci frecau banca de rezerve sau chiar scaunele din tribuna si e mai mult decat bizar ca liderii vestiarului sa nu fie dintre titulari. De asta cred ca Burca are dreptate in toata tevatura asta. Si cu siguranta a avut mare dreptate cand l-a dat afara pe Lazar care prin ceea ce a facut acum se dovedeste intr-adevar un caracter urat si un jucator neantrenabil. Peste toate e lipsit de minima inteligenta in ceea ce face pentru ca nebunia cu chilotii l-au costat postul de antrenor la juniori, penalizare din salariu si posibil disponibilizarea de la Paulesti. E clar si ca nu mai are valoare ca jucator daca singurul contract gasit dupa Dinamo a fost in Liga a3a la o echipa ce se bate sa nu retrogradeze intr-a patra.

De ce au fost adusi astfel de jucatori? De ce nu s-au reziliat contractele la inceput de campionat? Pai la portari, daca isi rup amandoi cate un deget, bine nu le va fi. Nu mai vorbim ca strainii pot sa plece cand o sa se ingroase gluma.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează