FOTBAL  »  LIGA 2  »  DINAMO

EXCLUSIV Ce pregătește conducerea lui Dinamo înainte de ultimele două meciuri din sezonul regulat » Cum vrea să-i motiveze pe jucători

Articol de - Publicat miercuri, 01 martie 2023 16:05 / Actualizat miercuri, 01 martie 2023 16:08

Dinamo încearcă în ultimele două etape din Liga 2 să prindă un loc de play-off, iar noua conducerea a „câinilor” vrea să-i motiveze pe jucătorii lui Ovidiu Burcă.

Înainte partidelor cu CSC Șelimbăr (4 martie) și Poli Timișoara (11 martie), șefii clubului vor să le facă o surpriză jucătorilor și să le plătească o parte dintre datorii, pentru a-i motiva și a le asigura liniștea înainte de partidele decisive.

Cristian Daminuță, sfaturi pentru noua perlă de la Farul: „Pe teren, se vede clar că e total diferit de ceilalți puști”
FARUL
Cristian Daminuță, sfaturi pentru noua perlă de la Farul: „Pe teren, se vede clar că e total diferit de ceilalți puști”

Șefii lui Dinamo pregătesc achitarea unui salariu restant 

Conform informațiilor Gazetei Sporturilor, conducerea lui Dinamo face demersurile necesare pentru ca fotbaliștii antrenați de Ovidiu Burcă să primească în zilele viitoare unul dintre cele două salarii restante.

Cum sunt împărțite acțiunile la Dinamo în acest moment:

  • Red&White 2022 Management - 80,88%
  • Asociația „Peluza Cătălin Hîldan” - 12,06%
  • Nicolae Badea/ACSFC Dinamo - 7,03%
  • Cornel Dinu - 0,03%

Cine conduce Dinamo

Clubul e condus în continuare de Vlad Iacob, administrator special, mai ales că a fost o parte importantă în negocieri. I se va alătura un fost vicepreședinte de la Rapid, Andrei Nicolescu. Care a plecat din Grant în urma unui scandal cu actualul acționar Victor Angelescu. 

Calculele complete pentru play-off-ul din Liga 2. Dinamo e la mâna ei, cu două victorii

  • Oțelul Galați (locul 3, 32 de puncte) joacă acasă cu Csikszereda (locul 8, 26 de puncte). În ultima rundă, formația lui Dorinel Munteanu are o deplasare facilă, la prima vedere, la Dumbrăvița
  • Unirea Slobozia (locul 4, 30 de puncte) continuă să aibă un final teribil. În week-end are meci direct la Buzău (locul 7, 27 de puncte), un rezultat cu implicații directe și asupra situației "câinilor". Apoi, în ultima rundă, formația lui Costel Enache are un meci dificil acasă, cu FC Brașov, locul 10, 24 de puncte, trupa lui Dan Alexa mai păstrând doar șanse matematice la top 6
  • Unirea Dej (locul 5, 30 de puncte) - surpriza ligii secunde în actuala ediție - poate continua parcursul lăudabil și în primăvară. Practic, se poate lupta pentru promovare! Are două etape accesibile, cu Metaloglobus (a) și cu Slatina (d).
  • Dinamo (locul 6, 27 de puncte) nu e sigură în acest moment de play-off, dar cu două victorii își atinge obiectivul mult visat. Are golaveraj superior buzoienilor, cu același număr de puncte, dar primul criteriu de departajare este în defavoarea roș-albilor, echipa lui Adrian Mihalcea având avantajul victoriei, 2-1, în partida directă cu "câinii". Burcă și compania nu stau bine nici cu Unirea Dej (2-3), dar au avantaj în duelul direct cu Unirea Slobozia (1-0). Sâmbătă, "câinii" au meci la Sibiu, cu CSS Șelimbăr, formația lui Claudiu Niculescu, apoi acasă cu Poli Timișoara, penultima clasată.
  • Gloria Buzău (locul 7, 27 de puncte) rămâne principala contracandidată a dinamoviștilor. Echipa lui Mihalcea își joacă tot sezonul marțea viitoare, acasă, cu Unirea Slobozia. Ultima etapă este la Baia Mare, cu Minaur, antepenultima în L2.
  • Csikszereda (locul 8, 26 de puncte) pune presiune pentru a prinde play-off-ul in extremis: are deplasare foarte grea la Oțelul, vineri, apoi meci mai lejer acasă cu Viitorul Pandurii Tg. Jiu.
  • Concordia (locul 9, 26 de puncte) a reintrat în cărți pentru play-off, după 1-0 la Baia Mare. Dinamoviștilor nu le pasă, au avantaj direct cu Tamaș et Co, 1-0 la Chiajna, dar ilfovenii speră la top 6. Au două dueluri facile, cu adversari fără miză, Ripensia Timișoara (a) și Metaloglobus (d).

Clasamentul din Liga 2

VIDEO Cristian Daminuță, critică virulentă la adresa nivelului din Liga 1: „Doar în filmele cu Mr. Bean mai vezi așa ceva”

Citește și: 

Fosta mare speranță a lui Dinamo a rememorat cele mai grele momente din carieră: „A fost ca și cum nu existam. Poate au uitat de mine”

GSP a vizitat sediul firmei Red&White, noul proprietar al lui Dinamo

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (10)
istet10
istet10  •  01 Martie 2023, 23:33
Postat de creeperno807 pe 01 Martie 2023, 22:35

Sa joace pentru brand!

Pai asa a retrogradat Dinamo, ca li s-a cerut sa joace , nu pentru bani ci pt brand.

elgabri
elgabri  •  01 Martie 2023, 23:22

Daca Dinamo avea antrenor nu mai era necesar alte prime dar DDB face mai mult rau decat bine lui Dinamo .

creeperno807
creeperno807  •  01 Martie 2023, 22:35

Sa joace pentru brand!

Vezi toate comentariile (10)
Comentează
Close