FOTBAL  »  LIGA 2  »  DINAMO

Unde se joacă Dinamo - CSA Steaua. „Câinii” au primit o propunere-șoc

Dinamo - CSA Steaua, șanse să se joace pe Arena Națională
Dinamo - CSA Steaua, șanse să se joace pe Arena Națională

Articol de GSP - Publicat vineri, 02 septembrie 2022 15:09 / Actualizat vineri, 02 septembrie 2022 17:44

Dinamo va avea un meci al orgoliilor cu CSA Steaua vinerea viitoare, de la ora 21:30, însă, momentan, nu s-a decis stadionul pe care se va disputa confruntarea. Totuși, cele mai mari șanse sunt să se dispute pe Național Arena. Roș-albii ar fi găsit o formulă de finanțare pentru a închiria cel mai mare stadion al țării.

Roș-albii au renunțat la ideea de a-și mai disputa partidele de pe propriul teren la Clinceni, sperau să poată obține biletul de acces la noua arenă „Arcul de Triumf”. Momentan, acolo este blocaj total, astfel că roș-albii studiază varianta Național Arena, una foarte scumpă pentru „câini” la acest moment, în condițiile în care una dintre soluțiile propuse pentru derby, să se joace pe Ghencea, chiar în „casa” celor de la CSA Steaua, ar putea fi considerată un afront la acest moment de către suporterii roș-albilor.

Ce va urma pentru Dinamo după ce-a pierdut un investitor la „loteria negocierilor”: foaie de la Șerdean, DDB în alertă și o altă tentativă cu Murad
DINAMO
Ce va urma pentru Dinamo după ce-a pierdut un investitor la „loteria negocierilor”: foaie de la Șerdean, DDB în alertă și o altă tentativă cu Murad

MTS are un stadion în administrare doar pe hârtie

Conform informațiilor GSP.ro, posibilitatea de a juca în acest moment pe „Arcul de Triumf” este blocată total. Din cauze birocrației! Mai exact, de la 1 septembrie, Ministerul Tineretului și Sportului a preluat administrarea bazei, există și o Hotărâre de Guvern în acest sens, doar că, în realitate, MTS nu poate prelua nimic. 

Chiar dacă a fost înființată o structură de administrare, cu câțiva angajați acum, după ce la 31 august s-a încheiat protocolul care semnala faptul că Federația Română de Rugby se ocupă de gospodărirea bazei. Doar că, surpriză!, nu a fost predat stadionul de la CNI către MTS!

„Este pur și simplu o chestie birocratică. Alin Petrache a continuat protocolul de funcționare în baza înțelegerii cu constructorul, s-a ocupat el de gospodărirea și administrarea cât mai bună a stadionul, dar acum nu mai este în vigoare protocolul cu Federația Română de Rugby. Pentru start, ar trebui extins acel protocol, astfel ar avea și Dinamo șanse să joace pe noul stadion. 

Practic, de la 1 septembrie, nu știm ce meciuri s-ar mai putea disputa acolo, mai exact niciunul, în acest moment! MTS, nu e vizat ministrul Novak, a creat o structură de administrare, dar toată treaba nu a fost riguros făcută”, au reacționat apropiații clubului din Ștefan cel Mare.

Varianta SF: Ghencea

O variantă șocantă ar fi aceea ca meciul Dinamo - CSA Steaua să se dispute pe Ghencea. Adică pe terenul „militarilor”. A fost o propunere din afara clubului, dar dinamoviștii au replicat ferm că această soluție ar trebui, oricum, discutată cu propriii suporteri, iar aceștia nu ar agrea o asemenea variantă.

Sursă de finanțare pentru Național Arena

Astfel, rămâne de găsit soluția financiară pentru ca meciul orgoliilor să se dispute pe Național Arena, cel mai mare stadion al României. Conform precizărilor lui Nicușor Dan, primarul general al Capitalei, cine dorește să închirieze Național Arena trebuie să plătească dinaintea pentru închirierea întregului stadion! Adică de la 23.000 de euro, plus TVA.

Roș-albii au căutat câteva surse de finanțare pentru acest eveniment, au primit semnale că vor avea un răspuns pozitiv. Ei sperau ca din vânzarea biletelor, inclusiv a celor virtuale, Dinamo să acopere o parte din suma necesară pentru închirierea celui mai mare stadion al țării. Este o variantă care nu stă în picioare însă. În cazul Arenei Naționale nu se poate proceda așa, fiind necesară achitarea chiriei înainte de folosirea stadionului.

Citește și:

Motivul pentru care Victor Pițurcă nu mai antrenează de aproape 3 ani: „Nu se pune problema de așa ceva”

Eugen Neagoe, reacție acidă la adresa FRF: „Maestrul Vassaras să ne respecte mai mult! Arbitrii nu plătesc niciodată pentru greșeli! N-am văzut niciodată unul suspendat!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (33)
istet10
istet10  •  03 Septembrie 2022, 23:46
Postat de hristo33 pe 03 Septembrie 2022, 11:47

ce copil prost e asta.

Sigur eu sunt prost. Destepti sunt aia care nu pot depasi conditia unei echipe de CAP, care tot pe islazul comunal ajunge sa joace.

ceglumabuna
ceglumabuna  •  03 Septembrie 2022, 20:11
Postat de forumer.47 pe 03 Septembrie 2022, 00:40

Crezi ca-l tine? I-am invitat pe toti fcfcsbistii sa discutam fata in fata, nici macar unul n-a avut curaj. *** ***, a acceptat sa vorbim la telefon, unde si-a cerut scuze, normal. Cam atat.

Opa .. se umfla tarata in jmekeri ... cine ar vrea sa discute fata in fata cu un om primitiv ... Te miri ca nu esti bagat in seama ? Pai daca furi curent ... deobicei astia ca tine , sunt doar latrai .... te certi cu luna ..

hristo33
hristo33  •  03 Septembrie 2022, 11:47
Postat de istet10 pe 03 Septembrie 2022, 11:17

Asadar ramaneti la Clinceni. Nu va depasiti conditia de cap-isti. Hi, hi, hi!

ce copil prost e asta.

Vezi toate comentariile (33)
Comentează