FOTBAL  »  Superliga  »  DECIZIE

Motivul pentru care Victor Pițurcă nu mai antrenează de aproape 3 ani: „Nu se pune problema de așa ceva”

Victor Pițurcă, în perioada ultimului mandat de antrenor
Victor Pițurcă, în perioada ultimului mandat de antrenor

Articol de GSP - Publicat vineri, 02 septembrie 2022 10:36 / Actualizat vineri, 02 septembrie 2022 14:05

Victor Pițurcă (66 de ani) își începea ultimul mandat de antrenor în urmă cu 3 ani, septembrie 2019. După 4 luni, în ianuarie 2020, s-a despărțit de CSU Craiova, iar de atunci nu a mai antrenat. Fostul selecționer a explicat de ce.

În ciuda faptului că este un antrenor cu un CV atractiv, ce cuprinde 3 mandate de selecționer la prima reprezentativă a României, dar și la echipe importante de club precum Steaua, FCU și CS Universitatea, Victor Pițurcă nu mai are angajament de aproape 3 ani.

Florin Andone a revenit în Spania după despărțirea de Brighton: „Am transferat un mare cunoscător al campionatului”
SPANIA
Florin Andone a revenit în Spania după despărțirea de Brighton: „Am transferat un mare cunoscător al campionatului”

Întrebat dacă a fost ofertat în ultima perioadă, Pițurcă a răspuns afirmativ, dar a precizat că nicio ofertă nu l-a atras îndeajuns de mult cât să o accepte. Fostul selecționer așteaptă o propunere din partea unei echipe importante din străinătate.

Motivul pentru care Victor Pițurcă nu mai antrenează de aproape 3 ani

„Nu mă reține nimic, dar până acum nu am primit o ofertă care să mă oblige să accept. Altfel aș fi acceptat cu siguranță.

Am avut contact numai cu echipe mici, nu accept să lucrez la nivelul ăsta. Mă refer la echipe din străinătate, nu se mai pune problema să antrenez în țară, e închis subiectul. Aș accepta numai o ofertă de nerefuzat”, a afirmat Pițurcă la Pro Arena.

Victor Pițurcă, la „Prietenii lui Ovidiu”: „Nu mă interesează salarii de 15-20 de mii de euro”

În 2021, la emisiunea „Prietenii lui Ovidiu”, Victor Pițurcă abordase subiectul cu lux de amănunte. 

El dezvăluise în dialogul cu Ovidiu Ioanițoaia că „am primit un telefon să merg antrenor la o echipă din Arabia Saudită, o echipă de mijlocul clasamentului, bună”, pe care a refuzat-o pentru că nu avea ca obiectiv succesul suprem, câștigarea titlului.

Pițurcă adăuga că „nu mă interesează salarii de 15-20 de mii, ultima dată în Arabia Saudită am avut salarii de 200-300 de mii de euro pe lună”.

Mai multe știri de actualitate: 

Tentativă de asasinat a vicepreședintei țării » Federația a suspendat meciurile de campionat

„Perle” fără colți! Jucătorii pentru care Becali visează să încaseze zeci de milioane de euro nu mai știu să înscrie

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
tikitakabarceloona
tikitakabarceloona  •  03 Septembrie 2022, 21:35
Postat de Tarabas pe 02 Septembrie 2022, 14:54

Nu sunt fan Piturca dar sa ne stoarca de banii pe care el (alaturi de jucatori) i-a adus, prin calificarile pe care le-a obtinut ? Da, sunt perfect de acord sa ne stoarca de acei bani orice selectioner vine.

Piti. Execrabil ca antrenor. Avea lot cat d ecat atunci. Uite ce lot ar avea acum. Praf si pulbere

Ionutzmovie
Ionutzmovie  •  02 Septembrie 2022, 19:01

Pentru el e mai usor barbutul decat antrenoratul :))

mafa
mafa  •  02 Septembrie 2022, 16:27

Cu actitudinea asta o sa-si antreneze nepotii !!...gratis. Ce atractiv CV are !!!....un titlu cu steaua, care joaca in liga2, si doua calificari ale nationalei !!...dar vrea 4 milioane pe an !!...poate iti da careva !!!...in lei.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează