FOTBAL  »  LIGA 2  »  DINAMO - CSA STEAUA 1-2

Oprița, glumă deplasată după incidentele din derby: „Mă rugau să promovăm că le e dor de o bătaie. În Liga 4 nu aveau cu cine”

Daniel Oprița +25   FOTO
Daniel Oprița

Articol de - Publicat vineri, 09 septembrie 2022 23:16 / Actualizat sambata, 10 septembrie 2022 00:57

CSA Steaua a câștigat derby-ul cu Dinamo din Liga 2 de pe Arena Națională, scor 2-1. Daniel Oprița, antrenorul „militarilor”, a analizat victoria echipei sale.

Fanii Stelei s-au războit cu jandarmii la pauza derby-ului cu Dinamo. Întrebat de când nu a mai văzut o astfel de bătaie pe stadion, Daniel Oprița a încercat să răspundă în glumă, dar a rezultat o declarație bizară din care pare că nu are o problemă cu actele de violență de pe stadion: „Nu știu, când am venit aici suporterii asta m-au rugat. Să promovăm mai repede, că le e dor de o bătaie. În Liga 4 nu aveau cu cine să se bată”.

VIDEO Imaginile violente în care jandarmii sunt încolțiți de ultrașii Stelei

Daniel Oprița, după Dinamo - CSA Steaua 1-2

„O victorie mare în condițiile date. Dinamo a făcut un joc bun în prima repriză. Au fost mai buni, prima repriză a fost a lor. S-a văzut o frică la noi. O echipă mai agresivă decât noi, noi am fost mai temători. Poate și eu am fost mai temător, am jucat cu un singur atacant. La pauză am schimbat acolo unde trebuie. 

Am pus presiune pe fundașii lor centrali, l-am băgat pe Chunchukov, care s-a bătut. A doua repriză ne-am descurcat mai bine. Am mai avut situații și ei au avut. A fost norocul de partea noastră, poate ne-am dorit mai mult. I-am zis și lui Burcă, l-am felicitat. A făcut din nimic ceva. Putea să se termine în orice el acest meci, pentru că a fost echilibrat. 

Am avut noroc, și Dinamo a făcut un meci bun. Știu prin ce trece Burcă, aș fi putut să fiu în locul lui. Chiar dacă a pierdut astăzi, nu e bine să te bucuri de răul altuia. Mi-a plăcut atitudinea noastră din repriza a doua, dar aș vrea mai mult curaj”, a declarat Daniel Oprița la Prima Sport.

Oprița visează la promovare: „Tot mai sperăm”

Pe primul loc acum în Liga 2, Oprița continuă să spere că CSA Steaua va avea drept de promovare în Liga 1. În acest moment „militarii” au interdicție în Superliga din cauza faptului că este un club de drept public.

„Poate și atmosfera, mulți nu au jucat așa. Stadionul impunător, galeriile la înălțime. Suporterii ne-au împins de la spate. Sperăm pentru că vedeți ce atmosferă fac aceste două echipe, e păcat să nu le avem în Liga 1. Eu trebuie să am grijă de echipă, sunt prea mic, sunt antrenor. 

Am spus că mi-aș dori să avem dreptul să ne batem la promovare. Nu se știe, poate se schimbă legea, tot mai sperăm. Suntem pe primul loc. Am luat în calcul și situația asta, nu era ceva clar, erau doar speranțe”, a mai precizat antrenorul roș-albaștrilor

Nu știu, când am venit aici suporterii asta m-au rugat. Să promovăm mai repede, că le e dor de o bătaie. În Liga 4 nu aveau cu cine să se bată

M-am culcat la 1-0 și m-am trezit la 1-3, de dimineață. Nu comentez. Nu îmi doresc să piardă nicio echipă. Sunt român și vreau să facem puncte în cupele europene
- Daniel Oprița, despre meciul West Ham - FCSB 3-1

VIDEO Scandal între galerii înainte de Dinamo - CSA Steaua 

Citește și alte știri din fotbalul românesc: 

Clujenii și-au pierdut răbdarea cu Dan Petrescu: „Penibil! Demisia! Ne-am săturat!”

VIDEO + FOTO UPSSS! Dorinel Munteanu, pus la pământ în Progresul Spartac - Oțelul » Moment amuzant în deschiderea etapei de Liga 2

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Ședință CHEIE la Rapid: Dan Șucu a luat deja decizia în cazul lui Cristiano Bergodi!


Comentarii (23)
bogdaniulian
bogdaniulian  •  10 Septembrie 2022, 23:04

tupeu de bugetar

Cornelwilde
Cornelwilde  •  10 Septembrie 2022, 17:09

Echipa asta ar trebui sa se numească Steaua de liga 2 . Sa joci și sa nu poți promova.

laurkro
laurkro  •  10 Septembrie 2022, 14:00

Oprita, ce bine era dacă tăceai. Pareai deștept, asta pana ai început sa vorbești…

Vezi toate comentariile (23)
Comentează