FOTBAL  »  LIGA 2  »  DINAMO - CSM SLATINA 0-0

video Șeful lui Dinamo a abordat cele mai fierbinți probleme ale echipei

Dinamo și CSM Slatina au remizat, scor 0-0, în primul meci al etapei a 12-a din Liga 2. La finalul partidei, administratorul special Vlad Iacob și-a început discursul vorbind despre penalty-ul pe care „câinii” ar fi trebuit să-l primească la ultima fază. +15   FOTO
Dinamo și CSM Slatina au remizat, scor 0-0, în primul meci al etapei a 12-a din Liga 2. La finalul partidei, administratorul special Vlad Iacob și-a început discursul vorbind despre penalty-ul pe care „câinii” ar fi trebuit să-l primească la ultima fază.

Articol de , - Publicat joi, 27 octombrie 2022 20:10 / Actualizat joi, 27 octombrie 2022 21:53

Dinamo și CSM Slatina au remizat, scor 0-0, în primul meci al etapei a 12-a din Liga 2. La finalul partidei, administratorul special Vlad Iacob și-a început discursul vorbind despre penalty-ul pe care „câinii” ar fi trebuit să-l primească la ultima fază

Rezultatele + programul etapei #12 din Liga 2

„Dacă avem unele decizii nefavorabile de arbitraj, ne va fi greu să ne îndeplinim obiectivele. Ai nevoie de un penalty când îl meriți... Mergem înainte însă, nu putem să comentăm arbitrajul, trebuie să marcăm”, a declarat Iacob.

Ovidiu Burcă, după ce Dinamo a ratat șansa apropierii de play-off: „Prea puțină personalitate”
DINAMO - CSM SLATINA 0-0
Ovidiu Burcă, după ce Dinamo a ratat șansa apropierii de play-off: „Prea puțină personalitate”

Dinamo - CSM Slatina 0-0. Vlad Iacob, despre...

  • presiunea de a rata play-off-ul: „Nu intervine panica, jucătorii vor lupta cât timp mai există șanse matematice pentru play-off”
     
  • subiectul emblemei cu chipul lui Cătălin Hîldan: „Informația conform căreia el am fost notificați să nu folosim acest logo este una falsă. Logo-ul pe care noi îl utilizăm aparține celor din asociația PCH și avem acordul lor pentru a-l utiliza”
     
  • posibili viitori investitori: „Sunt discuții, dar e prematur să discutăm despre asta până la aprobarea noului plan de organizare”
     
  • Arcul de Triumf: „Ministrul a declarat public că în luna septembrie vom evolua acolo. Vă rog să-i întrebați pe cei responsabili de stadion de ce nu jucăm acolo. Decizia nu e la noi, eu am făcut tot ce ținea de mine în acest sens. E posibil să rămânem la Giurgiu, e o arenă cu un gazon bun, cum nu prea vezi în România”

Dinamo se îndepărtează de play-off

După acest egal, Dinamo se află pe locul 9 în Liga 2, cu 17 puncte acumulate în 12 meciuri. CSM Slatina e pe 7, cu 19 puncte, la egalitate cu Unirea Slobozia (locul 6).

+11 FOTO

Citește și:

Diagnostic crunt pentru mijlocașul lui Dinamo: ruptură de ligamente și meniscul afectat!

Dinamo nu mai are acordul pentru a folosi chipul lui Cătălin Hîldan pe tricouri » O altă echipă a primit acceptul familiei

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează