FOTBAL  »  LIGA 2  »  DINAMO

Un fost jucător de la Dinamo a câștigat procesul la TAS: „Am de luat două salarii. Zăvăleanu a zis că nu are acești bani”

Articol de - Publicat duminica, 05 martie 2023 12:20 / Actualizat duminica, 05 martie 2023 13:09

Plecat de la Dinamo vara lui 2022, după ce clubul a retrogradat în Liga 2, macedoneanul Mirko Ivanovski a vorbit despre situația de la clubul alb-roșu.

Ajuns la Concordia Chiajna, după 6 luni la Petrolul, vârful de 33 de ani spune că Dinamo are să-i achite 12.000 de euro, două salarii restante, și dezvăluie că Răzvan Zăvăleanu, administratorul judiciar, l-a rugat să accepte amânarea lor.

Trecut pe la FCSB și Rapid, Iulian Roșu e categoric: „La Dinamo e cel mai frumos grup de când sunt în fotbal. Parcă joc în străinătate” » Ce spune despre play-off și promovare
DINAMO
Trecut pe la FCSB și Rapid, Iulian Roșu e categoric: „La Dinamo e cel mai frumos grup de când sunt în fotbal. Parcă joc în străinătate” » Ce spune despre play-off și promovare

Dinamo, datoare la Mirko Ivanovski

„M-a sunat domnul Zăvăleanu după baraj și m-a întrebat dacă vreau să rămân în Liga 2 la Dinamo, dar am întrebat și eu cu ce-mi vor plăti salariile restante.

Erau patru. Nu am primit nimic. Am renunțat la două salarii, pentru a ajuta și eu clubul, și rămăsese că diferența, celelalte două salarii, de plătit până la 31 decembrie 2022.

 Nu le-au plătit, așa că m-am adresat TAS, unde am avut câștig de cauză. În urmă cu două săptămâni m-a sunat iar domnul Zăvăleanu și mi-a propus să facem o reeșalonare până la 31 iunie. E vorba despre 12.000 de euro, au zis că nu au acești bani. 

Dar dacă nu vor plăti banii, nu vor lua licența, unde au termen pe 30 aprilie. Eu am zis că voi vorbi cu avocații, să vedem dacă se poate. Dacă nu aveți două salarii să plătiți... O să renunț și la aceste două salarii, dacă stă clubul Dinamo în salariile mele”, a spus Mirko Ivanovski la emisiunea „Digi Sport Matinal”.

Sumele pe care Dinamo trebuie să le plătească:

  • Dusan Uhrin (antrenor) - 6.400 euro
  • Mircea Rednic (antrenor) - 54.883 lei (11.200 euro)
  • Mirko Ivanovski (fotbalist) - 11.943 de euro
  • Cătălin Carp (fotbalist) - 10.000 euro
  • Andreas Mihaiu (fotbalist) - 48.100 lei (9.800 euro)
  • Tarsin (firmă transport) - 32.053 lei (6.540 euro)
  • Primăria Municipiului București - 21.804,30 lei (4.450 euro)
  • (Contravaloare energie electrică - 20.037,95 lei, contravaloare gaze naturale - 822,03 lei, contravaloare apa și canal - 944,32 lei)

VIDEO Ovidiu Burcă rămâne cu picioarele pe pământ: „Nu ne gândim la play-off”

Citește și: 

8 detalii de la Șelimbăr - Dinamo 1-2: euforia din vestiar, „turul de onoare” al lui Iulian Roșu și Clau-gol în atenția galeriei

Zăvăleanu a mers la vestiare după victoria lui Dinamo + cum a fost prima săptămână cu noii șefi

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
retribution
retribution  •  05 Martie 2023, 19:29

draga ivanovsky,sper sa nu mai incasezi in viata ta niciun cent din fotbal daca renunti la aia 12 mii de euro de la vitan barzesti. oricum intra vitan barzesti in faliment si daca ceri tu banii aia si daca nu. doar ca daca renunti la ei nu o sa ii mai vezi niciodata ,dar daca nu ii renunti mai ai sanse sa ii recuperezi daca vreodata o sa le treaca celor de la vitan barzesti sa reinfiinteze clubul peste 20-30 de ani.

istet10
istet10  •  05 Martie 2023, 15:44

Dinamo se comporta murdar. Nu-si plateste jucatorii. S-a comportat astfel si continua. Ce reesalonare, daca altii nu renunta (si e vorba de sume mari, nu de 12000 euro) si inevitabil se va ajunge fara licenta in faliment? Asta e o minciuna , cu reesalonarea.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează