FOTBAL  »  LIGA 2  »  DINAMO

EXCLUSIV Burcă pune LACĂTUL la Dinamo! Decizie radicală înainte de confruntarea cu Dorinel Munteanu

Dinamo a început sezonul cu dreptul // foto: Facebook @ Dinamo Bucuresti
Dinamo a început sezonul cu dreptul // foto: Facebook @ Dinamo Bucuresti

Articol de - Publicat duminica, 07 august 2022 12:30 / Actualizat duminica, 07 august 2022 12:34

Dinamo a obținut o victorie în etapa de debut în Liga 2, 1-0 cu Progresul Spartac, iar de mâine va pregăti runda secundă, cu Oțelul Galați, programată marți, 16 august.

Mai mult ca sigur, meciul cu Oțelul se va desfășura pe stadionul din Ștefan cel Mare. Dorința „câinilor” de a juca pe arena „Arcul de Triumf” trebuie să mai aștepte, gazonul este schimbat la acea locație.

Roș-albii se vor duela mai departe cu fosta campioană din 2011, antrenată de Dorinel Munteanu, fost tehnician al bucureștenilor în urmă cu 9 ani. Ovidiu Burcă mai așteaptă întăriri pentru acest joc, cel puțin două transferuri, fotbaliști ce-ar urma să vină din străinătate. 

Totodată, Dorinel Munteanu a explicat și el pentru GSP.ro, după 0-0 cu Politehnica Iași, că va face curățenie în propria echipă.

Fanii și comentatorii au răbufnit la Rapid - FC Argeș: „Ofsaid?! E incredibil ce a făcut VAR-ul!” » Un arbitru FIFA clarifică pentru GSP faza problemă
RAPID - FC ARGEȘ 2-1
Fanii și comentatorii au răbufnit la Rapid - FC Argeș: „Ofsaid?! E incredibil ce a făcut VAR-ul!” » Un arbitru FIFA clarifică pentru GSP faza problemă

Program spartan la Dinamo

Așa cum a precizat încă după etapa inaugurală, Burcă vrea să pună la punct propria echipă cu pregătirea fizică, mai ales că formația sa a arătat carențe uriașe. Vineri dimineață a fost antrenament de refacere, sâmbătă antrenament normal, astăzi le-a dat liber jucătorilor săi. Greul reîncepe de luni.

Tehnicianul dinamovist nu-i va menaja deloc pe elevii săi. Conform informațiilor GSP, fotbaliștii nu vor mai avea liber până la meci. Ba, mai mult, vor sta din nou patru zile în cantonament la Săftica, înaintea duelului cu Oțelul Galați.

Altă decizie luată de Burcă: mese servite în grup

În tot acest răstimp, Dinamo va avea și câte două ședințe de pregătire zilnice, pe lângă zilele cu un singur antrenament. Apoi, de sâmbătă, „câinii” vor rămâne cantonați la Săftica pentru a pregăti meciul cu dunărenii. 

Și un alt detaliu pe care Ovidiu Burcă l-a cerut la echipă, mai ales că a spus-o în mai multe rânduri că vrea să sudeze relațiile din interiorul lotului. După ce i-a strâns pe jucători, la Clinceni, pentru a merge să salute galeria după 1-0 cu Progresul Spartac, antrenorul a decis ca mesele de la Săftica să fie servite în grup, apoi jucătorii pot pleca spre casele lor. 

Burcă vrea să controleze întreaga situație a elevilor săi, a spus-o clar: „Vreau să știu ce am de făcut pe termen scurt, să știu tot ceea ce pot ei, pentru a nu fi rău, ci bine, pe termen lung”.

Timpul e contra mea, vreau să mă prezint altfel la partida cu Dinamo. Nu pot fi mulțumit de 0-0 cu Iașiul. Dinamo? N-a depins de mine ce s-a întâmplat acolo, nu mă interesează alte lucruri de acolo, eu vreau să-mi îndeplinesc obiectivul cu Oțelul Galați.

- Dorinel Munteanu, antrenor Oțelul

Mai multe știri despre Dinamo: 

A rupt contractul cu Dinamo » A refuzat să joace în Liga 2

Eșanu, mesaj de ADIO pentru Dinamo: „Aș fi vrut să rămân, dar nu a depins de mine”

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Ședința s-a încheiat! Cristiano Bergodi a plecat OFICIAL de la Rapid: „Mulțumim pentru momentele frumoase”


Comentarii (8)
istet10
istet10  •  08 August 2022, 11:24
Postat de creeperno807 pe 07 August 2022, 22:31

Sa-i antreneze ca spartanii

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Barna
Barna  •  08 August 2022, 11:24

Marți 16 August?÷) Amatorilor!

creeperno807
creeperno807  •  07 August 2022, 22:31

Sa-i antreneze ca spartanii

Vezi toate comentariile (8)
Comentează