FOTBAL  »  LIGA 2  »  DINAMO

Eșanu, mesaj de ADIO pentru Dinamo: „Aș fi vrut să rămân, dar nu a depins de mine”

Mihai Eșanu
Mihai Eșanu

Articol de GSP - Publicat sambata, 06 august 2022 16:19 / Actualizat sambata, 06 august 2022 16:44

Mihai Eșanu (24 de ani) și-a anunțat plecarea de la Dinamo.

Crescut în Academia lui Dinamo, Eșanu a anunțat în această după-amiază că s-a despărțit de clubul din „Ștefan cel Mare”.

În cadrul mesajului a făcut o trimitere la decizia antrenorului Ovidiu Burcă de a renunța la serviciile sale. Noul „principal” al „câinilor roșii” îi transmisese personal lui Eșanu că nu se bazează pe el în noul sezon.

Paul Papp a cedat nervos » Conferința de presă, ÎNTRERUPTĂ abrupt: „Ce să facem, să ne urcăm pe pereți? Nu înțeleg!”
CSU CRAIOVA
Paul Papp a cedat nervos » Conferința de presă, ÎNTRERUPTĂ abrupt: „Ce să facem, să ne urcăm pe pereți? Nu înțeleg!”

Mihai Eșanu, mesaj de adio pentru Dinamo: „Vis devenit realitate”

„Mulțumesc, DINAMO, pentru tot! A fost un vis devenit realitate și o onoare să joc la echipa pe care am iubit-o de mic. Au fost 9 ani cu de toate: victorii, înfrângeri, bucurii, lacrimi, momente de neuitat, accidentări.

Îmi pare sincer rău pentru că, uneori, evoluțiile mele nu s-au ridicat la înălțimea așteptărilor suporterilor. Aș fi vrut să rămân și să ajut să aducem Dinamo acolo unde îi este locul, dar nu a depins de mine.

Mulțumesc tuturor oamenilor care au fost alături de mine și de noi în momentele bune, dar mai ales în cele rele”, a scris Eșanu pe Instagram. Alături de mesaj, o serie de fotografii în care îmbracă echipamentul lui Dinamo.

Momentan, principalul portar de la Dinamo, cel care a apărat în prima etapă a noului sezon de Liga 1, este Denis Oncescu, un tânăr care va împlini 18 ani pe 15 august. Rezerva sa este Ștefan Fara (21 de ani).

VIDEO » Suporterii și jucătorii lui Dinamo sărbătoresc victoria din prima etapă

Citește mai multe știri din Liga 2: 

Egalul cu Poli Iași l-a înfuriat pe Dorinel Munteanu: „Nu merge așa, treziți-vă! Săptămâna asta vom lua niște decizii”

A rupt contractul cu Dinamo » A refuzat să joace în Liga 2

Dincolo de Premier League, e COLAPSUL » Datorii imense în Anglia, desființări și o mare întrebare: cât mai rezistă modelul?!

„Trăiesc o altă viață!” » Gazeta l-a găsit pe fotbalistul român cu inima în partea dreaptă, ex-„tricolor”: „Cazul meu a fost nemaivăzut, nemaiauzit!”


Comentarii (26)
dinter
dinter  •  08 August 2022, 10:38

Dinamo nu a mai avut portar așa slab niciodată. Culmea e că e crescut Școala Dinamo, care a dat an de an, cei mai buni portari. Nu il cunosc pe acest Esanu, ca om, dar cred ca are un blocaj psihic sau mai degrabă IQ

therealreddog33
therealreddog33  •  07 August 2022, 18:53
Postat de Ussb pe 06 August 2022, 21:10

Matteo, la ce meciuri te-ai uitat? Las-o asa cum a cazut. Nu mai face pe p...

Sincer e o întrebare bună. A greșit la 2-3 goluri, din care s-au făcut catastrofe planetare. Nici nu i s-a dat încredere, a aparat cu Bonetti apoi a fost tras pe dreapta. Un portar care nu apară constant are probleme când reintra, nu e numai cazul lui Eșanu, uite cum a pierdut Ionuț Radu titlul pentru Inter de exemplu. Și nu l-au răstignit apoi...

istet10
istet10  •  06 August 2022, 23:07

Bun baiat!!! Si totusi a aparat mingi dificile. Cativa oameni il banuiesc de "tradare". Cum spunea un comentator englez: apara imposibilul dar are probleme cu posibilul.

Vezi toate comentariile (26)
Comentează