FOTBAL  »  LIGA 2  »  DINAMO

Noii jucători de la Dinamo încearcă să cucerească suporterii: „Am ajuns la un mare club istoric. Pasiunea fanilor este mitică”

Lamine Ghezali, în dreapta, și Quentin Bena, în stânga, alături de administratorul special de la Dinamo, Vlad Iacob // sursă foto: Facebook @ Dinamo Bucuresti
Lamine Ghezali, în dreapta, și Quentin Bena, în stânga, alături de administratorul special de la Dinamo, Vlad Iacob // sursă foto: Facebook @ Dinamo Bucuresti

Articol de - Publicat joi, 18 august 2022 17:40 / Actualizat joi, 18 august 2022 17:46

Lamine Ghezali (23 de ani) și Quentin Bena (24), noii jucători de la Dinamo, le-au transmis fanilor mesaje de apreciere imediat după ce au fost prezentați în alb-roșu.

Dinamo a reușit angajarea a doi jucători în zona mediană, mijlocașul ofensiv Lamine Ghezali și închizătorul Quentin Bena. La prima vedere, CV-urile celor doi fotbaliști sunt atractive, având în vedere și situația actuală a clubului din Ștefan cel Mare.

L'Equipe anunță: Toulouse negociază pentru un titular de la FCSB » Gigi Becali: „Să achite clauza, altfel nu-l las!”
FCSB - VIKING
L'Equipe anunță: Toulouse negociază pentru un titular de la FCSB » Gigi Becali: „Să achite clauza, altfel nu-l las!”

Ghezali a respirat aerul Ligue 1

Ghezali a adunat 8 meciuri în Ligue 1 la o grupare de tradiție din Hexagon, St. Etienne, dar numai unul în ultima ediție de campionat. Mai exact un singur minut, plus alte 5 de prelungiri! Pe 15 ianuarie 2022, când a evoluat pe final de meci cu Lens (1-2). 

Oricum, Lamine a jucat cel mai mult 12 minute într-un meci în eșalonul de elită din Franța. Totodată, mai are câte o prezență în Cupa Franței, respectiv Cupa Ligii. Are selecții la naționalele de juniori ale „Cocoșului galic”. În precedenta ediție, a mai fost în lotul echipei secunde a lui St. Etienne, la liga a 5-a!

Și speră să aibă lipici la public. „Sunt foarte fericit că am semnat cu acest mare club istoric, Dinamo București. Sunt foarte mulțumit că am ajuns la un club urmărit de generații de suporteri care au creat aici o pasiune mitică. Abia aștept să joc în noile mele culori, luptăm pentru glorie”, a notat extrema dreaptă Lamine pe contul său personal de Instagram.

Bena vrea să se relanseze la „prestigiosul club Dinamo”

Fundaș central, lateral sau mijlocaș defensiv, Quentin Bena a urcat până la nivelul ligii secunde, în tricoul celor de la Niort, la care a fost în ultimii 9 ani. În ediția precedentă, a fost în lotul formației secunde a lui Niort, o altă formație din liga a 5-a franceză.

„Mulțumesc antrenorilor pe care i-am întâlnit și care m-au făcut să cresc! Un mare mulțumesc celor de la Chamois Niortais pentru acești 9 ani, pentru acest capitol din viața mea care mi-a permis să devin omul care sunt astăzi. 

Când te trezești, fie te culci înapoi pentru a urma visul, fie te trezești pentru a-l realiza. Am decis să lupt. Sunt onorat și bucuros să-mi anunț semnătura în cadrul prestigiosului club Dinamo București”, a notat și Bena pe Instagram.

8 meciuria adunat Ghezali (stânga) în Ligue 1, reușind și un gol, Quentin Bena a bifat 40 de partide pentru Niort în Ligue 2

VIDEO » Cristi Munteanu, declarații după Dinamo - Oțelul 1-3

Mai multe știri despre Dinamo: 

DDB și-a ales noul președinte » Câștigător detașat

Zi mare pentru Dinamo » Întâlnire oficială între conducerea clubului și Muhammad Murad

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (5)
istet10
istet10  •  20 August 2022, 12:17

Vedetele cele noi ausalariimarifata de cele ale lui Lazar , Buleica. E deja murmur in vestiar și la antrenante.

mehigh_ms
mehigh_ms  •  19 August 2022, 08:49
Postat de creeperno807 pe 18 August 2022, 22:42

Sunt transferuri superbe daca reusesc sa joace la nivelul lui Pierret

nici o zi fara sa nu ma faci sa rad.. acum sunt extraordinari... cand pleaca sunt cei mai slabi.... continua sa postezi sa ne distrezi in continuare...

creeperno807
creeperno807  •  18 August 2022, 22:42

Sunt transferuri superbe daca reusesc sa joace la nivelul lui Pierret

Vezi toate comentariile (5)
Comentează