FOTBAL  »  LIGA 2  »  DINAMO

DDB și-a ales noul președinte » Câștigător detașat, după ce doar 44% dintre votanți și-au exprimat preferințele

DDB și-a ales noul președinte // foto: Raed Krishan
DDB și-a ales noul președinte // foto: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat miercuri, 17 august 2022 11:49 / Actualizat miercuri, 17 august 2022 12:41

DDB a anunțat rezultatele preliminare ale alegerilor pentru președinția programului. Cu 75.9% dintre sufragii, Eduard Ziriakus Galan este câștigătorul detașat. Înainte ca rezultatele să devină oficială, este nevoie ca acestea să fie validate de către o comisie specializată.

  • Organizația DDB este acționar minoritar la Dinamo, cu 20,0610% dintre acțiuni. 

Reprezentanții „Doar Dinamo București” au anunțat în această dimineață rezultatele preliminare ale alegerilor pentru președinția programului, la care au candidat Eduard Ziriakus Galan și Dragoș Adrian Sterpu.

Membrii DDB au avut posibilitatea de a vota timp de 24 de ore, până astăzi la ora 10:00. 1.849 de persoane dintre cele 4.223 cu drept de vot și-au exprimat opțiunile.

„La revedere, tată!” » Gigi Becali îl dă afară pe fotbalistul adus în această vară: „Nu mai vede iarba FCSB-ului în viața lui!”
FCSB
„La revedere, tată!” » Gigi Becali îl dă afară pe fotbalistul adus în această vară: „Nu mai vede iarba FCSB-ului în viața lui!”

Eduard Ziriakus Galan a câștigat alegerile pentru președinția DDB

În timp ce 153 de persoane s-au abținut, 1.288 l-au ales pe Eduard Ziriakus Galan, iar restul de 408 l-au preferat pe Dragoș Adrian Sterpu.

DDB a menționat că „votul va deveni oficial după validarea rezultatelor de către comisie”.

43,78%dintre membrii cu drept de vot și-au exprimat opțiunea

Drept de vot au avut toți cei care sunt acționari DDB, Elite DDB de 1 an plin (12 luni consecutive) sau care au plătit contribuția pe un an în avans. Pot vota doar persoanele care au împlinit vârsta de 16 ani înainte cu cel puțin o zi de alegeri.

Galan, ales președinte al DDB: „Deținem, nu conducem”

Eduard Ziriakus Galan, membru DDB Brașov, a candidat la șefia DDB cu motto-ul „De la un Program DDB puternic, la un Dinamo puternic! Deținem, nu conducem!”

Într-un interviu acordat GSP.ro înaintea alegerilor, el spunea că „sunt dinamovist de când m-am născut” și anunța planul pe care l-ar urma ca președinte al DDB:

„Eu mi-aș dori să pot duce proiectul până la obiectivul final, care este primul club socios din România. Un club deținut de suporteri, condus de un management profesionist. O societate performantă în care acționarul nu va urmări niciodată profit, acesta va fi reinvestit mereu pentru a crește nivelul de performanță”.

DDB și-a ales noul președinte » Câștigător detașat, după ce doar 44% dintre votanți și-au exprimat preferințele
Eduard Ziriakus Galan

Celălalt candidat, Adrian Sterpu, afirma înaintea alegerilor că „sper să mișc ceva, pentru că ritmul în care mergem acum înseamnă, probabil, moartea DDB-ului și a lui Dinamo”.

El s-a simțit lezat în zilele dinaintea alegerilor de o postare a paginii DDB Italia, în care aceștia îl prezentau drept „candidatul preferat de Nicolae Badea” și „cel mai aprig susținător al lui Cortacero și al celorlalți spanioli care au pus clubul pe butuci”.

VIDEO » Cristi Munteanu, declarații după victoria cu Dinamo: „N-a arătat a meci de liga secundă”

Mai multe știri despre Dinamo: 

Vlad Iacob, agasat de suporterii lui Dinamo: „Ne-am săturat!” + Transferuri urgente anunțate: „Vin săptămana asta”

Doar lui Dinamo i se putea întâmpla! Fotbalistul lui Zăvăleanu a marcat în poarta „câinilor”

Playtech: Vedeta din România care s-a pozat GOALĂ în cadă! Fotografia a scăpat pe internet, spre uimirea tuturor. FOTO DE NERATAT


Comentarii (11)
88gore88
88gore88  •  18 August 2022, 20:30
Postat de iameldia pe 17 August 2022, 16:03

putem face si un calcul simplu.4 mii de prosti care au cotizat pe anul 2022 ori 48 de euro da aproximativ 190 de mii.banii aia s-au evaporat de mult tinand cont ca suntem in septembrie 2022 imediat. suma mica s-a evaporat rapid. la anu o sa fie zero. deci faliment garantat.

Vazandu-te asa frustrat as zice 4001,desi sunt sigur ca n-ai cotizat vreun leu.

paolo11
paolo11  •  18 August 2022, 05:35
Postat de boierasul pe 17 August 2022, 19:57

Care au plătit și pe un an înainte) e o diferență, pe care tu nu o sesizezi))

Aia 4223 cumparasera abonamentul. Cum campionatul a început, înseamnă ca sunteți 4223, în întreaga lume. Asta e, se putea și mai rău. Bafta cu Viitorul Tg. Jiu, va rup aia picioarele!

tricisport
tricisport  •  18 August 2022, 00:09

75%?? Nici Iliescu nu lua atat de mult. Ce ***...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează