FOTBAL  »  LIGA 2  »  DINAMO

Premieră în istoria lui Dinamo » Ce se va întâmpla la barajul cu FC Argeș

Meciurile de baraj pentru promovarea/menținerea în Liga 1 vor beneficia de arbitraj video. Pentru Dinamo va fi o premieră.
Meciurile de baraj pentru promovarea/menținerea în Liga 1 vor beneficia de arbitraj video. Pentru Dinamo va fi o premieră.

Articol de - Publicat miercuri, 24 mai 2023 17:54 / Actualizat miercuri, 24 mai 2023 22:04

Meciurile de baraj pentru promovarea/menținerea în Liga 1 vor beneficia de arbitraj video. Pentru Dinamo va fi o premieră.

Dinamo a luat în calcul să joace meciul de baraj pe arena Arcul de Triumf, doar că acolo, din cauza condițiilor tehnice, nu au putut fi instalate camerele pentru video-arbitraj. S-a ajuns astfel la varianta ca partida să se joace pe Arena Națională. Pentru „câini” va fi prima întâlnire cu sistemul VAR. 

Mirel Rădoi a fost prezentat la noua echipă: „Bun venit!”
ANTRENOR
Mirel Rădoi a fost prezentat la noua echipă: „Bun venit!”

Daniel Stanciu: „E bine că avem VAR!”

„Da, e bine că avem VAR. În ultima vreme ne-am obișnuit cu acest sistem, chiar dacă am fost și avantajați, dar și dezavantajați. 

Clar că sunt lucrurile mai liniștite. Comisia Centrală a Arbitrilor a reglat delegările în ultimele etape. Cu siguranță vor trimite cei mai buni arbitri peste tot”, a spus Daniel Stanciu, oficialul lui FC Argeș, pentru GSP.ro. 

Prețul biletelor la Dinamo - FC Argeș: cât costă cele mai ieftine tichete

Dinamo speră în cel puțin 20.000 de fani la meciul de baraj cu FC Argeș de pe Arena Națională, piteștenii susțin că vor avea și ei în jur de 1.000 de susținători la partida de luni seară, de la ora 20:00. 

Biletele se pot achiziționa online, iar acestea pot fi folosite la stadion atât în format digital, cât și fizic, printate, la punctele de acces ale Național Arena. De asemenea, se pot achiziționa și fizic, conform programului:

  • Vineri 16:00 - 20:00 – casa de bilete Stadion Dinamo
  • Sâmbătă 10:00 - 18:00 – casa de bilete Stadion Dinamo
  • Duminică 10:00 - 18:00 – casa de bilete Stadion Dinamo
  • Luni 13:00 - 20:45 – casa de bilete Arena Națională.

VIDEO. Președintele Petrolului, Claudiu Tudor, își dorește ca Dinamo să promoveze: „Fotbalul ar fi mai bogat cu Dinamo în prima ligă”

Citește și alte știri din fotbalul românesc: 

Gazeta a aflat prioritățile lui Mihai Rotaru în mercato » Craiova vrea întăriri pe 4 poziții-cheie

Răsturnare spectaculoasă la CFR! Deși a pierdut titlul, Dan Petrescu a fost ofertat de Nelu Varga pentru a semna prelungirea contractului

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (15)
88gore88
88gore88  •  25 Mai 2023, 00:00

Ha Ha,până la urmă cât costa biletele?

Doar_Divizia_B
Doar_Divizia_B  •  24 Mai 2023, 22:58
Postat de lapusneanul pe 24 Mai 2023, 21:26

fcfcsb o sa mai câștige campionatul doar atunci când unii fecesebisti își vor vedea de echipa ciobanului....deja au trecut 8 ani de când vreți raul altor echipe și nu câștigați campionatul..la mulți ani..:))

Bai Sandu daca-i vrut sa spui ca atunci cand o mai promova ddB in prima Liga sunt perfect de acord cu tine!!!!!!!!! :=))))))))))))))))))))))))))))

Doar_Divizia_B
Doar_Divizia_B  •  24 Mai 2023, 22:56
Postat de concret. pe 24 Mai 2023, 21:46

Tot ***, umilite an de an, cu palmares din 2003 si cu o cruce in cerc ca emblema. :)))

Ai vrut si tu sa spui ceva concret *** dar ca de obicei vorbesti putin prost si fara rost!!!!!!!!!!!!! :=))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Vezi toate comentariile (15)
Comentează