FOTBAL  »  LIGA 2  »  DINAMO

VIDEO EXCLUSIV Atac la Uhrin, după retrogradarea lui Dinamo: „Cea mai mare greșeală a fost aducerea unui antrenor adormit”

FOTO: Imago
FOTO: Imago

Articol de GSP - Publicat vineri, 03 iunie 2022 10:26 / Actualizat vineri, 03 iunie 2022 11:44

Grigore Sichitiu a fost invitat la GSP LIVE și a vorbit despre situația lui Dinamo, echipă ajunsă în premieră în Liga 2.

Fostul antrenor Grigore Sichitiu a criticat numirea cehului Dusan Uhrin jr pe banca lui Dinamo. Acesta susține că pentru formația alb-roșie era mai potrivit un antrenor care să aibă legătură cu tradiția clubului. 

Ionuț Negoiță îl jignește pe Marica, după ce acesta l-a acuzat pentru dezastrul de la Dinamo: „«Prosopel» e un loser. Nu sunt compatibil cu proștii”
DINAMO
Ionuț Negoiță îl jignește pe Marica, după ce acesta l-a acuzat pentru dezastrul de la Dinamo: „«Prosopel» e un loser. Nu sunt compatibil cu proștii”

VIDEO Grigore Sichitiu, atac la adresa lui Dusan Uhrin: „E un antrenor adormit” 

„Aducerea unui antrenor adormit ca Uhrin a fost o greșeală extraordinară. În primul rând, nu avea treabă cu Dinamo. Nu înțelegea spiritul lui Dinamo. Nu avea nimic de-a face cu ce însemna Dinamo.

 Omul ăsta (n.r- Uhrin) stătea pe bancă de parcă era un amical. Nu se poate! În momentul în care suporterii pun antrenorul, s-a terminat! 

Fanii sunt emoționali. Dar una e pasiunea, alta e știința. Nu există în lume un club condus de socios. Nu conduc ei.

După părerea mea, a fost o greșeală când Rednic a fost dat afară. El reprezenta ceva, o legătură cu tradiția. L-au dat afară și pe Stoican... Nu poți să aduci oameni care nu au nicio legătură cu istoria acestui club”, a spus Sichitiu la GSP LIVE. 

Am vorbit cu cineva și mi-a zis că sunt datorii de aproape 8 milioane. E foarte greu. După ce a ajuns în Liga 2, nu văd ce oameni de afaceri ar băga bani. Marea problemă nu este retrogradarea. Datoriile reprezintă cea mai mai problemă.

- Grigore Sichitiu 

După ce a salvat clubul în sezonul trecut, Uhrin a revenit pe banca lui Dinamo în martie, în locul lui Stoican și a strâns 11 partide (4 victorii, 3 remize, 4 înfrângeri).

În vârstă de 73 de ani, Sichitiu a fost director general la echipe precum Rapid sau Sportul și a antrenat la SC Bacău, Extensiv și la mai multe cluburi din zona Golfului: Al Shabab, Al Nasr, Al Jahra, Baniyas, Al Taawoun și Dohfar.

Citește și:

Fotbalistul pe care Becali l-a ofertat în urmă cu un an e gata să vină la FCSB: „Cu mare plăcere”
FCSB
Fotbalistul pe care Becali l-a ofertat în urmă cu un an e gata să vină la FCSB: „Cu mare plăcere”
Fug care încotro » Ce jucători mai pleacă de la Dinamo după Torje și Matei
DINAMO
Fug care încotro » Ce jucători mai pleacă de la Dinamo după Torje și Matei

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (14)
johnwayne
johnwayne  •  04 Iunie 2022, 13:43
Postat de Vasi86 pe 04 Iunie 2022, 08:24

Ce repede uitati ca Uhrin ne-a salvat sezonul trecut..

*** de la frf si lpf v-a salvat. ati avut 7 victorii in 33 de etape si dupa ati avut 5 victorii sin un egal in ultimele 6 etape cu psecificatia ca deja nu mai aveati nevoie de victorie in ultima etapa ca de nu era 6 din 6. nu a existat niciodata in istorie asa o hotie. dar rpesa tace. cum bah sa fii zero barat 33 de etape si dupa dintro data sa bati tot ca nici barcelona de erai nu aveai atatea victorii. incredibil.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vasi86
Vasi86  •  04 Iunie 2022, 08:24

Ce repede uitati ca Uhrin ne-a salvat sezonul trecut..

catalin.palcu
catalin.palcu  •  03 Iunie 2022, 18:38
Postat de zorrozabal pe 03 Iunie 2022, 16:26

Stoican a avut meciuri cu echipele mai tari!

asa e. daca incepea cu punct(e) la Arges ( daca era lasat de arbitru ) , poate si el si echipa ar fi avut alta traiectorie. dar nu a fost sa fie. Cu FCSB si Craiova putea sa pregateasca mai bine meciurile, cel putin cu oltenii am fost groggy cap coada. parca asta ne-a fost scris anul asta, nimeni si nimic nu au putut sa ne schimbe soarta.

Vezi toate comentariile (14)
Comentează
Close