FOTBAL  »  LIGA 2  »  DINAMO

EXCLUSIV Ionuț Negoiță, prima reacție după dezvăluirile GSP » Ce spune despre suma pe care ar trebui să o încaseze la vânzarea lui Dinamo

Articol de - Publicat miercuri, 20 iulie 2022 09:01 / Actualizat miercuri, 20 iulie 2022 09:30

Ionuț Negoiță, fostul finanțator al lui Dinamo, a reacționat după dezvăluirile despre posibile complicații pe axa Ionuț Negoiță - Lotus - Dorin Șerdean.

Omul de afaceri spune că a renunțat la suma de 7,6 milioane de euro pe care ar fi trebuit s-o primească  în momentul în care Șerdean vinde firma Lotus Perfect, cea care deține pachetul majoritar de acțiuni de la Dinamo.

Incredibil: Negoiță cere o sumă uriașă! Contractul-surpriză care blochează totul la Dinamo
Dinamo
Incredibil: Negoiță cere o sumă uriașă! Contractul-surpriză care blochează totul la Dinamo

Ionuț Negoiță: „S-a renunțat la datorie”

„Era o creditare care s-a transformat în datorie. Dar în momentul vânzării, noi am renunțat la datorie”, a spus Ionuț Negoiță pentru GSP.ro.

„De Dinamo s-a interesat o agenție de marketing din Grecia"

„Un grup de investitori greci a fost interesat să preia Dinamo, dar a renunțat după ce oamenii au aflat că Negoiță a înregistrat la Registrul Național de Publicitate Mobiliară un contract potrivit căruia ar trebui să primească 38 de milioane de lei, adică 7,6 milioane de euro, în momentul în care Șerdean vinde Lotus Perfect Products SRL”, susțin sursele GSP.ro.

„Prostii! Au fost unii care au întrebat, de la o agenție de marketing din Grecia, care ziceau că pot căuta investitori, dar n-au mai revenit”, spun cei de la Dinamo.

Dorin Șerdean, fostul președinte executiv al lui Dinamo, a preluat în martie 2022 pachetul majoritar al acțiunilor clubului, deținut de Pablo Cortacero. La rândul său, spaniolul a luat acțiunile de la Ionuț Negoiță în 2020.

VIDEO Ionuț Chirilă știe strategia care ar salva Dinamo: „Se poate construi o echipă, există jucători talentați”

 Citește și:

Discurs nemilos despre colapsul lui Dinamo: „Cine răspunde pentru acest măcel?” + Soluția găsită pentru ieșirea din criză

Legături periculoase: fan-angajat la Dinamo, condamnat pentru crimă! Scene de groază într-o parcare + Surse acuză: „E instrumentul PCH”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (9)
mihneailie030
mihneailie030  •  20 Iulie 2022, 18:53

Eu întreb... ***.... de ce veniți cu știri false???? ***!!!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

lapusneanul
lapusneanul  •  20 Iulie 2022, 13:00
Postat de adi_stelistul pe 20 Iulie 2022, 10:29

Bun, dar de ce nu s-a sters datoria din Registrul Publicitatii Mobiliare, daca s-a renuntat la ea? Ca din articolul precedent reiesea ca e inscrisa acolo.

te vad om serios, ai timp sa crezi ce a scris ieri domnul tudorache ?din moment ce a spus..sursele gsp ,e clar ca a auzit doar un zvon..

cdba3133
cdba3133  •  20 Iulie 2022, 11:47

Aceasta echipa nu se va vinde nici peste 180 de ani. Ce sa cumperi? De fapt se vede ca inghesuiala este la usa lor. Dar care o fi usa lor?

Vezi toate comentariile (9)
Comentează