FOTBAL  »  LIGA 2  »  DINAMO

Zăvăleanu atacă: „Am rămas singur. Principalul dușman al lui Dinamo sunt dinamoviştii!”

Articol de GSP - Publicat marti, 31 mai 2022 10:17 / Actualizat marti, 31 mai 2022 13:32

Răzvan Zăvăleanu, administratorul judiciar al lui Dinamo, a vorbit despre ce urmează pentru formația alb-roșie după prima retrogradare în Liga 2 din istoria clubului. 

Oficialul „câinilor” face un apel către fani și foștii jucători pentru a fi alături de echipă și spune că a început să lucreze la lotul pentru sezonul viitor. 

În plus, Zăvăleanu susține că, în ciuda problemelor financiare, societatea nu ar risca să intre în faliment. 

Dinamo se înscrie în regula-faliment » Uluitor ce s-a întâmplat cu cele 18 echipe care erau în Liga 1 acum 10 ani! O singură excepție
Dinamo în Liga 2
Dinamo se înscrie în regula-faliment » Uluitor ce s-a întâmplat cu cele 18 echipe care erau în Liga 1 acum 10 ani! O singură excepție

Răzvan Zăvăleanu: „Retrogradarea nu are nicio legătură cu procedura insolvenței” 

„Nu vreau să fac o dramă. Vreau să cred că este un moment zero pentru toţi dinamoviştii care ar trebui să strângă rândurile în jurul echipei, să nu mai fie dezbinați,. Am rămas singur, dar nu e ca şi cum părăsim corabia. Încercăm să îi aducem pe adevărații dinamovişti alături de echipă.

Principalul dușman al lui Dinamo sunt dinamoviştii. Nu reușesc să își coaguleze forțele. Se bat între ei, își urmăresc interese personale şi dinamitează bunul mers al echipei.

Deocamdată, faptul că echipa a retrogradat nu are nicio legătură cu procedura insolvenței. Planul trebuie recalibrat, să vedem cum putem să îndeplinim condițiile legale. Am spus de foarte multe ori că indiferent dacă rămânem în prima ligă sau retrogradăm, avem nevoie de un acționar puternic care să vină să susțină clubul.

 Chiar dacă rămâneam în prima ligă, nu ar fi ajuns banii până la finalul planului de reorganizare, astfel încât să se plătească toate obligaţiile”, a spus Zăvăleanu pentru Fanatik.

Ce urmează pentru Dinamo: antrenor nou, președinte nou și schimbări în lot 

Zăvăleanu a vorbit și despre ce urmează pentru Dinamo în ceea ce privește staff-ul, jucătorii și conducerea. 

„Discutăm despre cine va fi antrenor, cine va fi președinte, cine vor fi jucătorii care vor rămâne și cine vor fi cei care vor pleca. 

Este prematur să vă spun ceva, pentru că deocamdată discuțiile sunt în stadiu incipient. M-au impresionat unii dintre ei, pentru că mi-au dat mesaj și mi-au spus vor să continue. Sunt jucători suficienți astfel încât să avem un lot de Liga 2 pentru la anul, dar evident că asta va depinde şi de planurile antrenorului pentru noul sezon, de dorințele jucătorilor, de situația financiară”, a mai precizat Zăvăleanu pentru sursa citată. 

VIDEO Cât de repede va reveni Dinamo în prima ligă?

 Citește și:

Ionuț Lupescu, după retrogradarea lui Dinamo: „Sunt furios! Badea, Elias și Mureșan au distrus clubul!”

„Să nu vă mai vedem!” » Fostul jucător și antrenor al lui Dinamo menajează doar 3 fotbaliști după retrogradarea „câinilor”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (14)
creeperno115
creeperno115  •  31 Mai 2022, 22:55

Aia care sunt dusmani nu sunt adevarati dinamovisti

balotelli
balotelli  •  31 Mai 2022, 17:09
Postat de gioni49 pe 31 Mai 2022, 15:33

STEAUA nu poate fi finantati din bani publici dar U CLUJ poate??raspunsul la FRF

Poate.

tomthompson
tomthompson  •  31 Mai 2022, 16:54
Postat de gioni49 pe 31 Mai 2022, 15:33

STEAUA nu poate fi finantati din bani publici dar U CLUJ poate??raspunsul la FRF

pai Steaua este finantata de un privat,cine te-a mintit ca este finantata de stat. Steaua este finantata in liga 1 de peste 15 ani de becali.

Vezi toate comentariile (14)
Comentează