FOTBAL  »  LIGA 2  »  DINAMO

Cifre șocante: Dinamo, campioană absolută la cartonașe în sezonul în care a retrogradat!

FOTO: Imago
FOTO: Imago

Articol de - Publicat vineri, 14 aprilie 2023 10:00 / Actualizat vineri, 14 aprilie 2023 10:03

Dinamo a fost campioana cartonașelor în ediția în care a retrogradat din Liga 1: 116 „galbene", 11 „roșii". Doar Steliano Filip a fost eliminat în două rânduri și a fost avertizat de 9 ori. Fostul coleg al lui Steliano, Ivanovski, a avut o reacție vehementă.

  • CONTEXT: O potențială fraudă pentru câștiguri ilicite din pariuri s-a petrecut în play-out-ul Ligii 1 din sezonul trecut, la meciul CS Mioveni - Dinamo 2-0. Principalul eveniment anchetat este legat de acordarea de cartonașe galbene în startul partidei, iar principalul jucător nominalizat este Steliano Filip, căpitanul lui Dinamo din acel joc. AICI ai toate detaliile

Un nou scandal de proporții în fotbalul românesc, noi motive pentru suporterii dinamoviști să acuze jucătorii care au dus Dinamo în Liga 2!  GSP.ro a dezvăluit miercuri că poliția, procuratura și FRF investighează o potențială fraudă pentru câștiguri ilicite din pariuri, în care principal vizat este Steliano Filip. 

Ivanovski, fost la Dinamo: „90 la sută din România, la fel ca toți din lumea asta mare, joacă la pariuri!”

Imaginația fanilor a fost reaprinsă din nou în mediul online după ce și atacantul Mirko Ivanovski, fostul coechipier al lui Steliano Filip la Dinamo, a reacționat pentru GSP.ro: 

„Nu ai pe cine acuza, nici nu vreau să mă gândesc că ar putea fi ceva urât. Însă știu că în ultimele luni acolo, la Dinamo, s-au luat o grămadă, o grămadă, de cartonașe roșii și galbene! Și jucătorii erau mirați. Nu vreau să mă gândesc la ceva necurat, dar s-au luat o grămadă de avertismente. 90 la sută din România, la fel ca toți din lumea asta mare, joacă la pariuri! Ce, credeți că doar aici se pariază? Joacă la pariuri și suporteri, și oameni din sport, toată lumea!".

Ovidiu Burcă le taie entuziasmul steliștilor: „Mi-e greu să cred că vor promova din acest an” » Ce spune despre derby
CSA Steaua- Dinamo
Ovidiu Burcă le taie entuziasmul steliștilor: „Mi-e greu să cred că vor promova din acest an” » Ce spune despre derby

În sprijinul afirmațiilor lui Ivanovski și acuzelor fanilor, care au semnalat și la acel moment situația, stă numărul uriaș de avertismente. Dinamo a fost campioana cartonașelor în ediția în care a retrogradat, 116 „galbene", 11 „roșii". Nouă dintre avertismente le-a încasat Steliano, care a și fost eliminat de două ori, cu FCSB (0-6) și cu CFR Cluj (1-4)

Top 6 cele mai indisciplinate formații în Liga 1 în ediția 2021-2022

ClubCartonașe galbeneCartonașe roșii
1. Dinamo11611
2. FC Voluntari1012
3. FC Botoșani973
4. Rapid847
5. FCU Craiova885
6. Clinceni914

S-a cumințit în Ungaria

 După ce a retrogradat cu Dinamo vara trecută, Steliano Filip a fost liber până la începutul lui 2023, când a semnat cu maghiarii de la Mezokovesd (locul 7 în prima divizie). În Ungaria, în 10 partide în care a evoluat, fundașul stânga nu a primit niciun avertisment!

Citește și: 

Mailul misterios primit de GSP în „scandalul cu Filip”: 4 pariuri câștigătoare mizate pe „galbene” la meciul anchetat al lui Dinamo

Nemzeti Sport a preluat dezvăluirile Gazetei și a mers pe fir în „cazul Filip” » Maghiarii l-au sunat pe președintele clubului lui Steliano

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (9)
oumuamua
oumuamua  •  14 Aprilie 2023, 13:54

Dinamo a fost, de departe, cea mai sanctionata echipa pentru a cadea in B! Nu steliano filip a fost cauza , ci arbitri manjiti si corupti din fotbalul romanesc! ...Toti dinamovistii stiu asta, si au simtit-o din greu pe pielea lor!...Doar presa sportiva ,,profesionista,, din Romania nu a vazut nimic si alaturii de ea gigistii cu glanda mare de neam prost!...Asta e tara , astia sunt ticalosii care traiesc in ea, si asta e fotbalul de cumetrie gigist dorit de cativa indivizi ticalosi cu putere deplina la butoane! ...Sunteti toti niste gunoaie, gunoieri ramaneti!

yellowstone_vs
yellowstone_vs  •  14 Aprilie 2023, 12:15

de meciul U cluj - Dinamo nu ziceti nimic ???? De ce i-a chemat Badea la cina ???

iulian.tecuceanu
iulian.tecuceanu  •  14 Aprilie 2023, 10:55

Corect dar fara ,,ajutorul ** celor de culoare neagra nu se putea !

Vezi toate comentariile (9)
Comentează