FOTBAL  »  LIGA 2  »  DINAMO

EXCLUSIV Dinamo se betonează în perspectiva promovării » Își asigură de pe acum doi jucători: „O formalitate”

Bordușanu savurează primul gol al sezonului
Bordușanu savurează primul gol al sezonului

Articol de - Publicat marti, 11 aprilie 2023 16:13 / Actualizat marti, 11 aprilie 2023 16:17

Antonio Bordușanu (extremă dreapta) și Denis Oncescu (portar), ambii în vârstă de 18 ani și eligibili U19, sunt la final de contract cu Dinamo, dar clubul a demarat deja discuțiile privind prelungirea acordurilor. „O formalitate”, a precizat administratorul special Vlad Iacob pentru GSP.ro.

Dinamo este cu gândul la promovare, pe plan sportiv venind tare din urmă pentru a încheia campionatul pe unul din primele două locuri ce duc în Liga 1, cu gândul la rezolvarea problemelor financiare, pentru a stinge datoriile sau a ajunge la acorduri privind restanțele salariale în vederea obținerii licenței sportive, și cu gândul la a lămuri contractele cu tineri de viitor ai grupării.

Imagini de la petrecerea exclusivistă dată de Ion Țiriac! Moștenitorul Ferrari și soția româncă au dansat pe muzică populară
PETRECERE
Imagini de la petrecerea exclusivistă dată de Ion Țiriac! Moștenitorul Ferrari și soția româncă au dansat pe muzică populară

Antonio Bordușanu și Denis Oncescu, foarte importanți pentru Dinamo 

Este vorba de doi dintre oamenii esențiali ai roș-albilor cel puțin în actuala ediție de campionat. Doi fotbaliști eligibili U19, mijlocașul Antonio Bordușanu și portarul Denis Oncescu, sunt deja în ultimele luni de angajament cu Dinamo, la vară le expiră contractele cu bucureștenii. Pot continua în alb-roșu sau pot pleca liberi spre alte zări.

Vlad Iacob: „Semnarea actelor este o simplă formalitate”

„Ne-am înțeles în privința contractelor, semnarea actelor fiind doar o formalitate pe care o vom realiza în scurt timp”, a declarat Vlad Iacob, administratorul special al „câinilor”, pentru Gazeta Sporturilor. 

Bordușanu și Oncescu fac parte din grupul tinerilor de viitor ai clubului pe care Dinamo se poate baza mult timp de acum înainte, având în vedere că ei sunt eligibili cu normele impuse de FRF.

13 meciuria apărat Oncescu în Liga 2, primind 9 goluri. În 7 partide a menținut neatinsă plasa porții sale

1 gol în 11 meciuria marcat Bordușanu, mai având și 2 assist-uri, Antonio reușind primul gol al „câinilor” în L2 cu Progresul Spartac (1-0)

Bordușanu și-a revenit după operație

Bordușanu a început ca titular în Liga 2, era indispensabil pentru Ovidiu Burcă, doar că apoi s-a accidentat și a dat peste cap planurile staff-ului tehnic. Pentru a avea un jucător eligibil U19 în echipă, Burcă l-a sacrificat pe goal-keeper-ul Filip Dujmovic, titular incontestabil, ca să-l folosească pe Oncescu.

Bordușanu a reînceput antrenamentele după accidentarea teribilă suferită în octombrie 2022, când s-a ales cu ruptură de ligamente încrucișate și de menisc. Dacă Antonio va continua pe aceeași linie în privința pregătirii fizice, în câteva săptămâni, pentru finalul play-off-ului, Burcă ar putea să-l ia în calcule pe fotbalistul de bandă

VIDEO. Ovidiu Burcă își face planuri pentru derby-ul cu CSA Steaua

Citește și alte știri despre Dinamo:

Cine a votat împotriva noului plan de reorganizare a lui Dinamo: singurul din categoria salariați care nu a aprobat planul

A jucat la Dinamo, dar acum apără CSA Steaua: „Florin Talpan se luptă glorios. Vrem să-l răsplătim”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (22)
beastmaster
beastmaster  •  12 Aprilie 2023, 15:21
Postat de Mazavalt pe 11 Aprilie 2023, 22:22

Decat *** mai bine Alfa in Haita

ce haita,ca 99% din *** au disparut de pe gsp dupa retriogradarea voastra. desfiintare placuta.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

ios_ge.
ios_ge.  •  12 Aprilie 2023, 12:44

Si daca nu conteaza de ce stai ca p. p. pe toate articolele cu Dinamo? Ai icter sau ce?

istet10
istet10  •  11 Aprilie 2023, 22:32
Postat de Mazavalt pe 11 Aprilie 2023, 22:21

Explica-mi, de ce in capul vostru de parliti,conteaza Doar DINAMO Bucuresti? Sunteti cumva dinamovisti in piei de oaie? Romania e tara de tepari nu Dinamo. Sau te-a lovit deja amnezia si ai uitat de Caritas, Gelsor, Astra Asigurari etc....

*** esti tu si neamul tau. Iar ddb nu conteaza pt mine. De ce ar conta adunatura aia de prostalai? Nu-s amnezic. Dar asta nu inseamna ca Dinamo nu s-ar afla intre aia enumerati de tine. Se afla pe locuri fruntase.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (22)
Comentează