FOTBAL  »  LIGA 2  »  DINAMO - RIPENSIA 1-0

VIDEO Dinamo câștigă cu Ripensia la Giurgiu, dar Burcă e nemulțumit: „E greu cu astea”

Ovidiu Burcă, antrenor Dinamo +49   FOTO
Ovidiu Burcă, antrenor Dinamo

Articol de GSP - Publicat sambata, 15 octombrie 2022 14:26 / Actualizat sambata, 15 octombrie 2022 17:38

Ovidiu Burcă, antrenorul lui Dinamo, s-a arătat mulțumit de jocul echipei după victoria de azi cu Ripensia Timișoara, scor 1-0, în etapa #10 din Liga 2.

Deși a câștigat cele două meciuri jucate „acasă” la Giurgiu, 1-0 cu Unirea Slobozia și 1-0 cu Ripensia, Burcă și-a arătat nemulțumirea față de faptul că echipa nu joacă în București. „Câinii” nu pot evolua în „Ștefan cel Mare” în acest sezon, arena neprimind avizul pentru a putea găzdui meciuri de Liga 2.

Verdict contra lui Gigi din vestiarul FCSB: „Garita nu poate face față la noi”
FCSB
Verdict contra lui Gigi din vestiarul FCSB: „Garita nu poate face față la noi”

VIDEO. Ovidiu Burcă, după Dinamo - Ripensia 1-0: „E greu cu deplasările București - Giurgiu”

„Ripensia e o echipă foarte bună defensiv, ne-a fost greu să o desfacem. După ce am marcat, am mai avut situații. Dar în final sunt mulțumit că nu am luat gol. Simt că echipa crește. 

Am fost frustrat după meciul de la Baia Mare (n.r. - 1-1 în etapa #9 din Liga 2), a fost greu să îi readuc pe băieți la un nivel de concentrare. 

E greu să tot facem deplasările astea București - Giurgiu. Dar suntem aici să readucem clubul unde îi e locul, nu avem dreptul să ne plângem”, a declarat Ovidiu Burcă.

Ovidiu Burcă a vorbit și despre planul de reorganizare al lui Dinamo

Burcă a fost întrebat și despre planul de reorganizare al clubului, aprobat de Adunare Creditorilor. Planul prin care acțiunile deținute de Dorin Șerdean trec la Asociația „Peluza Cătălin Hîldan” poate fi aprobat în instanță pe 24 octombrie.

„Planul a trecut și urmează a fi aprobat. Sperăm ca lucrurile să se termine cât mai repede, pentru ca Dinamo să se însănătoșească. Dar nu vreau să vorbesc foarte multe. A fost o perioadă grea, dar ne-am redresat și nu vreau să ne abatem atenția”, a spus Burcă.

+45 FOTO

Dinamo - Ripensia 1-0 / Răzvan Patriche: „Am început să fim omogeni”

Citește și:

Dică îl contrează tăios pe Florin Tănase, după ce atacantul i s-a confesat lui Becali: „Să reușească să dea goluri, apoi să vorbească!”

Tamaș l-a jignit, numindu-l „boschetar”, el îi ia apărarea și acuză un complot: „A fost dirijat să facă asta”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (6)
therealreddog33
therealreddog33  •  17 Octombrie 2022, 15:53
Postat de popescu222 pe 15 Octombrie 2022, 15:20

Eu sincer nu imi dau seama daca baiatul asta chiar e antrenor, sau e un farseur. Timpul va arata. Pe de o parte pare sa faca selectia mereu gresit, lasand pe banca jucatori buni si trimitand in teren nulitati precum Bani sau Bordusanu (desi Bani parca a miscat ceva la meciul cu Ripensia). Pe de alta parte, pare ca echipa creste de la joc la joc, desi poate fi doar o iluzie. Simt totusi c daca aveam un antrenor mai priceput aveam cu cateva puncte in plus acum. Sunt curios ce parere au alti suporteri Dinamo.

Burca nu e antrenor, e și părerea mea. Dar cu lotul actual și mai ales cu "managementul" profi :))) al lui Bucurică și Iacob, cred ca nici Guardiola nu ar face nimic...

mehigh_ms
mehigh_ms  •  16 Octombrie 2022, 06:23

da mai purca... de parca giurgiu e in china!

creeperno807
creeperno807  •  15 Octombrie 2022, 22:37

Felicitari!

Vezi toate comentariile (6)
Comentează