FOTBAL  »  LIGA 2  »  DINAMO

De ce continuă Dinamo cu stema cu cei doi „câini” » Care sunt detaliile legate de înțelegerea cu Nicolae Badea

Articol de - Publicat marti, 02 august 2022 11:21 / Actualizat marti, 02 august 2022 14:08

Astăzi este o zi importantă pentru Dinamo, în sensul în care clubul ar trebui să oficializeze situația siglei la startul ligii secunde. În chiar ziua în care Cornel Dinu împlinește 74 de ani, de aceea reprezentanții grupării au scris pe pagina oficială de Facebook: „D Dinu Dinamo”.

  • Progresul Spartac - Dinamo se va juca joi, 6 august, de la ora 18:00. Meciul se va juca la Clinceni și va fi liveTEXT pe GSP.ro și în direct pe PrimaSport, OrangeSport și DigiSport

Așa cum a informat GSP.ro luni, gruparea din eșalonul secund a ajuns la o înțelegere cu Nicolae Badea vizavi de folosirea în continuare a stemei cu cei doi „câini”, atât în plan sportiv, cât și comercial.

Au fost, încă mai sunt tratative intense, clare, pentru a închide această problemă, pentru a lămuri legal situația, mai ales că toată vara s-a dormit, iar cei de la Dinamo 1948 doar au parcurs câțiva pași, mici, într-un proces timid de rebranding, legat de site-ul oficial și de faptul că AFC Dinamo (Nicolae Badea) le-a interzis să mai folosească, printre altele, denumirea FC Dinamo.

Întâi titular, apoi face majoratul » Cine va apăra poarta lui Dinamo la primul meci din Liga 2
DINAMO
Întâi titular, apoi face majoratul » Cine va apăra poarta lui Dinamo la primul meci din Liga 2

Obligatoriu, Dinamo trebuie să anunțe FRF

Cum de la retrogradarea formației și până acum două săptămâni, vreme de mai bine de șase săptămâni, s-a bătut pasul pe loc și la club, în absența unui administrator special și al unui antrenor principal numit, Dinamo a ajuns cu câteva zile înaintea startului campionatului în Liga 2 - joi, de la ora 18:00, cu Progresul Spartac - să nu aibă clarificată cea mai importantă problemă: sigla.

Pe lângă faptul că trebuie anunțată la FRF, există aspectul comercial și afectiv, de la marketing la noile echipamente din ediția 2022/2023 cu noul sponsor oficial, 888.com.

Timpul n-a mai avut răbdare cu Dinamo

În mijlocul primăverii, Nicolae Badea a notificat Dinamo 1948 că nu mai poate folosi comercial sigla și numele FC Dinamo. Ulterior, clubul, care la acea oră se mai afla în Liga 1, a încropit un proces de rebranduire, mai întâi prin alegerea unei steme noi dintr-un total de cinci, prin voturi pe internet. 

O siglă care nu i-a încântat pe suporteri, care ar fi dorit o „rupere” de Nicolae Badea, dar care nu a căpătat legitimitatea firească.

Legal și temporal, schimbarea siglei se poate face doar printr-o AGA excepțională, cum au transmis cei de la RadioDinamo, pe care nu puteai s-o faci până înaintea unei numiri a unui administrator special. Vlad Iacob a fost numit acum două săptămâni.

Cât va obține Nicolae Badea?

Ședința AGA s-ar fi putut organiza într-un termen de 30 de zile, dar campionatul începe joi. Poimâine. 

Nu s-a găsit nicio cale legală într-o vară haotică, în care s-a tot amânat desemnarea unui administrator special. Sigla cu cei doi „câini” este a AFC Dinamo, societate în insolvență și în plin plan de reorganizare, iar AFC Dinamo trebuie să aducă venituri din această comercializare a siglei cu câini și numele FC Dinamo. 

Nicolae Badea/AFC Dinamo va avea un procent din comercializarea produselor cu sigla „clasică”, mai ales că oficialii lui Dinamo 1948 au anunțat că au sosit noul echipament al echipei.

20.000 de euroa alocat programul DDB pentru achiziționarea noului echipament, o contribuție la derularea în continuare a contractului cu Macron

VIDEO  Noul șef de la Dinamo anunță stadionul pentru Liga 2: „Am promisiunea Ministerului că vom juca acolo. Atmosfera va fi fantastică”

Citește și:

Ultimul transfer reușit de Dinamo a fost coleg de liceu cu Tavi Popescu

Veste mare pentru Dinamo » Unde se joacă primul meci din Liga 2 + „Câinii” au rezolvat o problemă de 350.000€

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (14)
boierasul
boierasul  •  03 August 2022, 16:03
Postat de tataika pe 03 August 2022, 06:49

Dacă în ultima vreme nu erau banii lui Badea, la ora asta erați dezafiliați.

))))

tataika
tataika  •  03 August 2022, 06:49
Postat de boierasul pe 02 August 2022, 22:47

Amice eu am spus ca stema este a lui Badea. Anul acesta va încasa și el un procent din vânzările de echipamente. Sper să fie ultimul an în care comunistul Badea să primească bani de pe urma clubului Dinamo. Dacă acești bani încasați vor fi folosiți de Badea pentru "achiziționarea" de lumânări, bucuria va fi a suporterilor Dinamovisti)). Despre folosirea numelui Fc Dinamo cred ca este doar o încercare de intimidare)). Dacă ținea de puterea lui, avea procente și din vânzarea numelui nu doar a stemei.

Dacă în ultima vreme nu erau banii lui Badea, la ora asta erați dezafiliați.

Barna
Barna  •  03 August 2022, 02:14

Bunà întrebare, de ce continuă cu stema cu câini, ca le-a adus numai ghinioane?

Vezi toate comentariile (14)
Comentează