FOTBAL  »  LIGA 2  »  DINAMO

EXCLUSIV Dinamo sperie prin prisma suporterilor și galeriei: „Vrem să tranșăm situația încă din tur”

Daniel Stanciu, conducătorul piteștenilor, a dezvăluit ce așteptări are Argeșul înaintea confruntării cu Dinamo. Scoate în evidență faptul că unul dintre cei mai importanți „jucători” ai adversarului este galeria PCH.
Daniel Stanciu, conducătorul piteștenilor, a dezvăluit ce așteptări are Argeșul înaintea confruntării cu Dinamo. Scoate în evidență faptul că unul dintre cei mai importanți „jucători” ai adversarului este galeria PCH.

Articol de , - Publicat miercuri, 24 mai 2023 18:27 / Actualizat miercuri, 24 mai 2023 22:03

Daniel Stanciu, conducătorul piteștenilor, a dezvăluit ce așteptări are Argeșul înaintea confruntării cu Dinamo. Scoate în evidență faptul că unul dintre cei mai importanți „jucători” ai adversarului este galeria PCH.

Dinamo - FC Argeș se joacă luni seară, de la ora 20:00, pe Național Arena, returul este pe 3 iunie, în Trivale. Directorul executiv al piteștenilor, Daniel Stanciu, a prefațat duelul într-un interviu acordat GSP.ro. 

Mirel Rădoi a fost prezentat la noua echipă: „Bun venit!”
ANTRENOR
Mirel Rădoi a fost prezentat la noua echipă: „Bun venit!”

Daniel Stanciu, înainte de Dinamo - FC Argeș 

A fost cu ochii pe Dinamo și prin prisma funcției, și ca analist sportiv la DigiSport, dar și ca fost președinte al „câinilor” în urmă cu opt ani. Iată ideile expuse de Daniel Stanciu.

„Au avut un parcurs foarte bun în play-off-ul ligii secunde, ținând cont că în vară au plecat dintr-o situație complicată. Este un club în creștere, care mi-a plăcut mult în meciul cu CSA Steaua. Aici mă refer nu numai la atmosferă, ci la tot jocul prestat de elevii lui Burcă.

Mesajul pe care vrem să-l transmitem atât jucătorilor, cât și fanilor este că vom avea parte de o dublă foarte grea. Brandul celor de la Dinamo nu-l poți șterge sau dizolva peste noapte. Dinamo rezistă și există astăzi datorită suporterilor. Impactul nostru cu Dinamo este cu fanii adversarilor în principal, pentru că ei vor face orice să intre în prima ligă.

Superliga are nevoie de echipe precum Dinamo, pentru a crea o emulație din punct de vedere financiar. Trecând pe la Dinamo în anii trecuți, mi-aș dori ca echipa să fie în Superligă, dar acum sunt la FC Argeș și îmi doresc să continuăm în Liga 1.

Mi-e greu să spun dacă mi-aș fi dorit să joc la baraj cu Oțelul sau cu Gloria Buzău. Din anumite puncte de vedere, poate la suporteri s-ar fi făcut diferența. Dar la Oțelul e altceva. Duminică am fost la jocul lor cu Unirea Dej și am văzut emulația extraordinară pe care au creat-o fanii din Galați. 

Îi felicit și pe cei de la Galați și pe cei de la Iași pentru performanță”, a spus Daniel Stanciu pentru GSP.ro. 

De ce a fost schimbată data de disputare a meciului Dinamo - FC Argeș 

„Nu cred că e un avantaj pentru cineva ziua disputării jocului. Și noi, și ei, am evoluat în orice zi a săptămânii. Un avantaj pentru ei este că pe Național Arena vor reuși să aducă mai mulți spectatori. Deținătorii de drepturi au decis ca ambele jocuri de baraj să aibă loc sâmbăta. 

Cei de la Dinamo ne-au cerut nouă, celor de la FRF și deținătorilor să mute jocul două zile mai târziu pentru jucase la Iași și echipa s-a întors cu autocarul, drum lung... Cu toții știm însă că a contat mai mult să-și recupereze jucătorii accidentați.

Cu siguranță am fi putut să ne opunem, dar cred că cel mai important din punct de vedere sportiv și să plecăm cu șanse egale. Nu cred că ne puteam crea vreun avantaj dacă jucam sâmbăta. Drept dovadă, partida de la Iași a celor de la Dinamo când "câinii" au evoluat împotriva unor rezerve. Chiar dacă părea un meci facil pe oaspeți, iată că s-a transformat într-o dezamăgire.

Returul se va disputa la Pitești, noi ne pregătim și vrem să tranșăm lucrurile încă din tur. Vrem să luăm o opțiune importantă. Nu știu dacă vom avea un avantaj faptul că la retur vom fi la Pitești. E dificil de spus”, a explicatul oficialul lui FC Argeș.

2victorii și o remiză au obținut piteștenii în ultimele 5 runde, plus două eșecuri

În urmă cu 5-6 etape cu oricine vorbeam, ne dădea retrogradați alături de cei de al CS Mioveni. Finalul a fost mai bun și trebuie să recunoaștem că am avut și șansă, în special cu egalul de la Târgoviște smuls de Voluntari. Am câștigat o bătălie, nu și războiul

E normal pe de-o parte să fim plasați ca favoriți pentru liga 1. În acest moment nu mai primează fotbalul spectacol nici pentru Dinamo, dar nici pentru Argeș, se va merge doar la rezultat

Suporterii celor de la Dinamo fac foarte multe lucruri pentru echipă. Se implică financiar în viața clubului. Ei au reușit să salveze clubul. Dinamo trebuie să revină pe o bază stabilă și sănătos creată pentru că a avut probleme mari cu insolvențele. Dacă se vrea performanță peste noapte, Dinamo riscă să se dizolve

- Daniel Stanciu

VIDEO. Daniel Stanciu, despre câștigătoarea meciului U Cluj - Sepsi: „Mi-aș dori să bată „șepcile”, sunt legat de acel club”

Citește și alte știri din fotbal:

EXCLUSIV Primele mutări în mercato pentru Dinamo: două cunoștințe vechi, unul chiar de la adversara de la baraj!

EXCLUSIV Dinamo așteptată de rivali în Liga 1! Totuși, este creditată cu șansa a doua cu FC Argeș: „Una e ce mi-aș dori”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
gigi.debelihu
gigi.debelihu  •  25 Mai 2023, 21:18

Un comentariu corect! Dinamo pleaca cu sansa a doua! Depinde de jucatori daca infirma pronosticurile! PCH oricum va fi acolo la datorie!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează