FOTBAL  »  LIGA 2  »  DINAMO

DDB face o promisiune majoră: „Aducem un milion de euro în conturile clubului! Dinamo nu va muri, va reveni în Liga 1”

Suporterii din DDB promit că nu vor părăsi echipa pe care o iubesc / Sursă foto: Raed Krishan (GSP) +30   FOTO
Suporterii din DDB promit că nu vor părăsi echipa pe care o iubesc / Sursă foto: Raed Krishan (GSP)

Articol de GSP - Publicat miercuri, 08 iunie 2022 14:51 / Actualizat miercuri, 08 iunie 2022 14:56

La o săptămână după ce Dinamo a retrogradat pentru prima oară în istorie în liga secundă, reprezentanții proiectului DDB au anunțat că lucrează la un plan prin care să evite falimentul echipei. Suporterii din board și-ar dori să pompeze un milion de euro în bugetul clubului și îi îndeamnă pe ceilalți fani să cotizeze în continuare.

Jonglând cu colapsul după retrogradarea rușinoasă a echipei, ultrașii „câinilor” au anunțat ce planuri au în continuare cu Dinamo. Aceștia dau asigurări că nu-și vor retrage sprijinul financiar de la echipă și promit că nu vor lăsa clubul să dispară.

Suporterii din DDB anunță: „Nu vom ceda și nu vom accepta impasibili falimentul”

„DDB nu abandonează Dinamo! Dinamo este echipa pe care am susținut-o mereu și pe care suporterii au salvat-o prin intermediul programului Doar Dinamo București. 

Retrogradarea sportivă a fost o lovitură pentru toți, am reușit să parăm toate loviturile financiare și să evitam intrarea în faliment, dar am fost loviți de lipsa de profesionalism și responsabilitate a celor care ne-au reprezentat în teren și în conducerea executivă a echipei. 

Îi anunțăm pe toți dinamoviștii faptul că programul DDB nu va renunța nici un moment la a fi punctul de sprijn financiar pe care Dinamo se poate baza

Nu vom ceda și nu vom accepta impasibili falimentul și implicit dispariția echipei care ne reprezintă începând din 1948. Dinamo nu va muri, Dinamo va exista și va reveni în Liga 1, dacă vom reuși să luptăm împreună”, se arată în comunicatul emis de DDB. 

În următoarea săptămână DDB va prezenta un plan concret prin care vom putea aduce în bugetul clubului 1.000.000 de euro. Va fi o luptă, ca atâtea altele, pe care o vom câștiga. ÎI așteptăm alaturi de noi pe toți dinamoviștii, pe toți cei care nu vor ca echipa pe care o iubim să dispară.

- Comunicat DDB

+26 FOTO

Între timp, DDB se pregătește de alegeri

Membrii programului socios DDB se pregătesc pentru alegerea unui nou președinte. Mandatul lui Cristian Hîldan, început în 2018, a fost valabil doar pentru primii 2 ani ai proiectului. 

Din cauza pandemiei, scrutinul a tot fost amânat. Până la finalul lunii iulie se vor depune dosarele candidaților pentru postul de președinte al DDB. În încercarea de a nu pierde încrederea celor peste 14.000 de membri, liderii board-ului au decis aceste alegeri, concomitent cu discuțiile pe care le au cu Răzvan Zăvăleanu pentru redresarea grupării.

La fix 4 ani de la lansarea programului socios, Dinamo a retrogradat în premieră!

La fix 4 ani de la lansarea programului socios „Doar Dinamo București”, clubul alb-roșu a retrogradat pentru prima dată în istorie.

Pe 29 mai 2018, proiectul DDB a fost lansat în cadrul unui eveniment special găzduit de Opera Națională București.

„Vrem să ajutăm Dinamo. Vrem să ne implicăm concret. Dinamo are nevoie de ajutorul suporterilor. Lucrăm de doi ani la acest proiect. Este un proiect pilot în România și sperăm să aibă succes.

Ne propunem construirea stadionului. Trebuie un stadion nou. Vrem să facem o celulă de criză și vom bate la ușa celor care iau decizii până ne dau afară probabil. Asta ne e menirea. Vom fi insistenți”, declara în acea perioadă Cristi Hîldan, din postura de președinte al Asociației Peluza Cătălin Hîldan.

„Ne propunem construirea stadionului. Trebuie un stadion nou. Vrem să facem o celulă de criză și vom bate la ușa celor care iau decizii până ne dau afară probabil. Asta ne e menirea. Vom fi insistenți”, declara în acea perioadă Cristi Hîldan, din postura de președinte al Asociației Peluza Cătălin Hîldan.

La fix 4 ani de la acel moment, pe 29 mai 2022, Dinamo a ajuns în cel mai jos punct al existenței, cea dintâi retrogradare. Egala celor de la U Cluj în returul barajului decisiv, 1-1, Dinamo a pierdut la general, 1-3, și a căzut în Liga 2.

VIDEO DEZBATEREA ZILEI, 30 mai » Cât de repede va reveni Dinamo în prima ligă?

Citește și alte știri despre Dinamo:

EXCLUSIV Dusan Uhrin rupe tăcerea după retrogradarea cu Dinamo: „Asta au spus jucătorii despre mine?! Mda, știu multe, pot spune multe...”

Adrian Năstase suferă din cauza lui Dinamo: „Va veni iar un antrenor prieten cu un impresar, care să aducă jucători second hand?”

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (28)
sile007
sile007  •  10 Iunie 2022, 11:05

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Adievantdematinal
Adievantdematinal  •  09 Iunie 2022, 22:43
Postat de gicab pe 09 Iunie 2022, 08:18

Mai exact 14590

Nu mai sunt 14590, și e normal ca DDB să nu actualizeze numărul real de cotizanți. La meciul cu U Cluj numai cei de pe lângă mine au zis că nu mai aruncă baii de la familie pe niște jucători mercenari. „Io n-am plătit curentul două luni ca să cotizez... pentru cine? Pentru ăștia care iau 3-5000 de euro pe lună? Mi-o plăti vreunul dintre ei restanța la curent? Credeți că le pasă de noi? Le e frică de noi, dar de păsat nu le pasă hahalerelor astea.” E doar o voce din peluză.

Adievantdematinal
Adievantdematinal  •  09 Iunie 2022, 22:31

Din păcate sunt tot mai puțini cotizanți la program. Am fost la meciul cu U Cluj și majoritatea celor din jurul meu au spus că se opresc din cotizat. Unii cu toată familia, alții cu 2-3 carnete de cotizant. „Ăștia au vrut să retrogradăm! Ce s-a întâmplat la «Cina cea de taină» dată de Badea că după aia nu a mai jucat nimic echipa?”. Iar vizavi de milionul de euro pe care l-ar aduce acum DDB-ul, n situația actuală le-ar ajunge pentru prima lună. Nu mai există lot. Cu banii ăștia probabil că doar o să supraviețuim cu greu în Liga 2. Să fim serioși. 8.591.201 lei, cât a cotizat până acum DDB la Dinamo înseamnă 2.067.280 de euro. În 3 ani! Cum poate aduna DDB 1 milion de euro întro lună, ca să faci și un lot nou cu care să nu te faci de râs în Liga 2. Și încă ceva! Din Liga 2 retrogradează 5 echipe! Nu știu cum se va rezolva asta.

Vezi toate comentariile (28)
Comentează