FOTBAL  »  LIGA 2  »  DINAMO

OFICIAL Dinamo a oficializat astăzi 5 mutări » Cum va arăta echipa de start cu Progresul Spartac

Articol de - Publicat marti, 02 august 2022 19:30 / Actualizat marti, 02 august 2022 19:34

După Ionuț Bobea (20 de ani, atacant), Dinamo a mai oficializat azi alte 4 transferuri.

UPDATE 19:30 / Dinamo a oficializat 5 transferuri

Dinamo a anunțat astăzi transferurile lui Alexandru Pop, Ionuț Bobea, Iulian Roșu, Alin Șerban și Cătălin Țîră, confirmând informațiile Gazetei de astăzi.

Dinamo a oficializat astăzi 5 mutări » Cum va arăta echipa de start cu Progresul Spartac

„Câinii” continuă să prezinte jucători, cu două zile înainte de startul noului sezon din Liga 1. Înainte de meciul cu Progresul Spartac (4 august, 18:30), Dinamo a oficializat transferurile lui Alexandru Pop (atacant, 29 de ani), Iulian Roșu (mijlocaș, 28 de ani), Ionuț Bobea (atacant, 20 de ani), Cătălin Țîră (atacant, 28 de ani) și Alin Șerban (jucător de bandă stânga, 19 ani).

Veste mare pentru Dinamo » Unde se joacă primul meci din Liga 2 + „Câinii” au rezolvat o problemă de 350.000€
Dinamo
Veste mare pentru Dinamo » Unde se joacă primul meci din Liga 2 + „Câinii” au rezolvat o problemă de 350.000€

3 noi jucători la Dinamo

  • Alexandru Pop și-a reziliat contractul cu Viitorul Dăești, pe care îl semnase la începutul lunii, acuzând probleme personale, anunță doardinamo.com. A mai jucat la Sănătatea Cluj, Gloria Bistrița, Unirea Jucu, Dunărea Călărași, Dacia Unirea Brăila, UTA, Aerostar, Viitorul Tg. Joi, SSU Poli, Rapid, Minaur și Odorheiul Secuiesc.
  • Campion cu FCSB și Astra, Iulian Roșu vine de la Metaloglobus și deja a jucat în amicalele „câinilor”. Este un fotbalist crescut la Academia lui FCSB și care a cochetat cu naționalele de juniori. A fost campion cu trupa lui Laurențiu Reghecampf în 2013, apoi a făcut parte din echipa lui Marius Șumudică, Astra Giurgiu, campion în 2016! Cariera sa a continuat la Clinceni, Rapid, Astra, ACS Poli Timișoara, Olimpia Satu Mare, Poli Iași, Metaloglobus, Daco-Getica, Snagov, Gloria Buzău, FC Brașov - SR. 
  • Alin Șerban poate juca pe postul de fundaș stânga sau ca aripă stânga. A fost crescut de ACSO Filiași, cumpărat de CS Mioveni în decembrie 2021, iar în sezonul trecut a fost împrumutat la Viitorul Dăești.

VIDEO Cătălin Țîră, declarații după golul marcat în amicalul cu FCSB Academica Clinceni: „E dureros că jucăm în Liga 2”

Burcă a decis echipa de start

Ovidiu Burcă a stabilit și cum va arăta primul „11” al „câinilor” pentru debutul în Liga 2, cu Progresul Spartac.

Cum va arăta Dinamo: Oncescu - Moura, Giafer, Dudea, Amzăr - Buleică, N. Roșu - Bordușanu, Bani, V. Lazăr - Buhăescu

Iglesias, la munca de jos

Boom-ul acestui mercato, cel puțin până acum, spaniolul Dani Iglesias trebuie să mai aștepte până să-și facă debutul oficial în tricoul „câinilor". Mijlocașul de 27 de ani a fost transferat la mijlocul săptămânii trecute, dar de-abia de aseară a început antrenamentele sub comanda lui Ovidiu Burcă. 

Este în urmă cu pregătirea, mai are nevoie de două săptămâni pentru a prinde din urmă restul lotului, va fi doar spectator joi, la Clinceni, cu Progresul Spartac.

„Nu intră în calculele primei etape, trebuie să se pregătească fizic și mental în următoarea perioadă. Până la urmă, în general, niciun fotbalist nu se naște cu mentalitatea de «câine». Eu sunt extrem de atent la profilul psihologic. 

Mulți sunt talentați, dar e nevoie de mai mult. Urmează o etapă infernală, având în vedere situația la zi, încerc să fac lucrurile să arate și să fie cât mai bune. Sunt multe lucruri de pus la punct", a declarat Burcă pentru GSP.

VIDEO Cum plănuiește Vlad Iacob să aducă sponsori la Dinamo

Citește și: 

De ce continuă Dinamo cu stema cu cei doi „câini” » Care sunt detaliile legate de înțelegerea cu Nicolae Badea

Întâi titular, apoi face majoratul » Cine va apăra poarta lui Dinamo la primul meci din Liga 2

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (14)
Barna
Barna  •  03 August 2022, 22:00
Postat de corectorul pe 02 August 2022, 15:22

„voiau”, asta este forma corecta a verbului „a voi”, utilizata in speta la la modul indicativ, timpul imperfect, persoana a treia. Daca tot ne exprimam in public, s-o facem corect in limba in care, se presupune, ne-am educat.

Deci cum e corect? Ne-am educat, pentru că de neam educat nu prea poate fi vorba!

Amiralul2022
Amiralul2022  •  03 August 2022, 06:49

Ați făcut ce-ați făcut și nu v-ați lăsat până nu i-ați pus, exceptând prima etapă, pe nenorociții ăștia pe prima poziție-n organigrama meciurilor, în cadrul fiecărei etape, să nu cumva să-i uităm...

istet10
istet10  •  02 August 2022, 23:52

De la Tara ce va asteptati?

Vezi toate comentariile (14)
Comentează