FOTBAL  »  LIGA 2  »  UNIREA SLOBOZIA - DINAMO

EXCLUSIV A dat gol în umilința lui Dinamo, dar e precaut înainte de meciul direct: „Dinamo e o forță”

Articol de - Publicat luni, 03 octombrie 2022 16:23 / Actualizat luni, 03 octombrie 2022 17:51

Jucătorii de la Unirea Slobozia au uitat ce au făcut în vară, 5-0 cu Dinamo în amical. Acum, Ekollo, unul dintre marcatori, spune că el și coechipierii săi tratează duelul cu „câinii” cu mare precauție și atenție.

  • Dinamo - Unirea Slobozia se joacă marți, de la 17:00. Meciul va fi live pe GSP.ro și în direct pe PrimaSport, DigiSport și OrangeSport

 „Câinii” țintesc victoria pentru a ieși din subsolul clasamentului și eventual să-și mai întrețină ideea că pot reintra în cărțile pentru play-off, în timp ce elevii lui Costel Enache au ca obiectiv declarat promovarea și vizează să pună presiune pe liderul Oțelul Galați. 

În miezul verii, la Slobozia, într-un amical, Dinamo a fost pulverizată de Unirea, ialomițenii impunându-se cu 5-0. Seria golurilor a fost deschisă atunci de Serge Ekollo, cu o „torpilă” de la 25 de metri. 

Hotelul din Novara și cum a ajuns Mangia victimă
EDITORIAL
Hotelul din Novara și cum a ajuns Mangia victimă

Camerunezul de 24 de ani încă n-a punctat în actuala ediție, dar speră să dea lovitura mâine seară. 

Care e forța echipei lui Costel Enache 

„Respect Dinamo, este o echipă de mare tradiție, planul nostru este să jucăm mai mult decât bine pentru a învinge. Liga 2 este mai echilibrată decât anul trecut, când erau 2-3-4 echipe net superioare și restul. 

În acest sezon, oricine poate învinge pe oricine, cel puțin așa va fi în sezonul regulat. Cheia succesului la Unirea Slobozia este că are o familie, în interior. Toată lumea muncește pentru a fi bine grupului. Cu banii nu sunt probleme, sunt la zi, avem ce trebuie. Dacă s-a promis ceva, se întâmplă în realitate. 

Duelul cu Dinamo este foarte echilibrat, nu are o favorită. I-am văzut pe «câini» în meciul de Cupa României, 1-0 la Târgu Jiu, Dinamo chiar joacă foarte, foarte bine. Nu-i luăm de sus pe «câini», sunt imprevizibili. Echipa lor a crescut mult, e o forță, va trebuie să fim mai mult decât atenți”, a spus Ekollo pentru Gazeta Sporturilor.

 Eu nu mă uit la obiectiv, promovarea, ci iau fiecare meci în parte. Vreau chiar locul 1 dacă se poate, de ce nu? Am motivație să înving și în fiecare amical. Planul meu este să joc cât mai curând posibil în Liga 1, de aceea muncesc extra 
- Serge Ekollo, mijlocaș Unirea Slobozia 

7 meciuria adunat Ekollo în actuala ediție la Slobozia, șase ca titular, doar un assist, momentan, pentru african

VIDEO Dragomir: „Am vrut să fiu acționar la Dinamo. N-au fost de acord cu ce am propus, m-am retras elegant”

Citește și: 

Ovidiu Burcă se ia de jucătorii care s-au retras de la Dinamo: „Copiii ăștia au niște repere false”

DDB strânge bani pentru operația lui Buleică » Accidentarea teribilă suferită în play-off-ul Cupei României

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
creeperno807
creeperno807  •  04 Octombrie 2022, 16:00

Forta Dinamo!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează