FOTBAL  »  LIGA 2  »  STEAUA - DEJ 3-0

Doar 900 de oameni în Ghencea la Steaua - Dej, dar Adi Popa a găsit scuza: „Tocmai azi s-a întâmplat, din toată săptămâna!”

CSA Steaua a învins-o pe Unirea Dej, scor 3-0, în primul meci al play-off-ului din Liga 2. Adi Popa, extrema „militarilor”, a încercat să găsească explicații pentru prezența redusă din Ghencea. +19   FOTO
CSA Steaua a învins-o pe Unirea Dej, scor 3-0, în primul meci al play-off-ului din Liga 2. Adi Popa, extrema „militarilor”, a încercat să găsească explicații pentru prezența redusă din Ghencea.

Articol de - Publicat joi, 16 martie 2023 20:36 / Actualizat joi, 16 martie 2023 20:41

CSA Steaua a învins-o pe Unirea Dej, scor 3-0, în primul meci al play-off-ului din Liga 2. Adi Popa, extrema „militarilor”, a încercat să găsească explicații pentru prezența redusă din Ghencea. 

Aproximativ 900 de oameni au fost prezenți în Ghencea la meciul dintre Steaua și Unirea Dej. Imaginile dezolante nu l-au deranjat prea tare pe Adi Popa. Extrema a dat vina pe ploaie, în condițiile în care tribunele arenei sunt acoperite în totalitate. 

Cum arată în prezent fugarul Mario Iorgulescu » Postare sfidătoare pe Instagram, din Italia: „Mafia. Viață bună”
SFIDARE
Cum arată în prezent fugarul Mario Iorgulescu » Postare sfidătoare pe Instagram, din Italia: „Mafia. Viață bună”

Adi Popa, după Steaua - Unirea Dej: „Toată săptămâna a fost frumos afară, azi a plouat...”

„Un meci greu pe care l-am făcut ușor prin felul în care am interpretat fazele. Nu există niciun dubiu. Suntem mulțumiți. Ne dorim să facem asta la fiecare meci. Tot timpul e loc de mai bine. 

Nu știu dacă au fost 900 de spectatori sau mai mulți. Noi jucăm doar în timpul săptămânii, toată săptămâna a fost frumos afară, azi a plouat... ii au fost lângă noi oricum și le mulțumim.

Mă bucur că a intrat Dinamo în play-off, pentru meciuri de genul te apuci de fotbal, vor fi ambiții, partide disputate. Pentru spectatori vor fi frumoase”, a spus Adi Popa la Orange Sport.

Felicit băieții pentru atitudine. Sunt bucuros că nu am primit gol, în sezonul regular am avut o problemă. Am făcut un meci bun. Chiar dacă s-a încheiat 3-0, nu a fost ușor. Și ei și-au creat ocazii. A fost mai greu până am deschis scorul
- Daniel Oprița, antrenor CSA Steaua

Clasamentul actualizat din play-off-ul ligii secunde

Citește și alte știri din fotbalul românesc: 

EXCLUSIV Gigi Becali șochează din nou! Decizia de ultim moment în privința antrenorului cu Licență Pro

CFR, dată în judecată de fotbalistul pe care Dan Petrescu nu l-a folosit niciodată: „Paguba e incredibilă”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (8)
steaua.1986
steaua.1986  •  17 Martie 2023, 14:17

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

19sevilla86
19sevilla86  •  17 Martie 2023, 13:50

Cine sa mai meraga in anul 2023 la un meci jucat intr-o cazarma sportiva expirata, de sorginte stalinista, de o echipa militara aparuta din nimic in 2017, fara traditie, fara istorie, fara palmares si cu siguranta fara viitor!

rumunek
rumunek  •  17 Martie 2023, 01:31

Adiță știe ce zice, a plouat și mămicile cu copii din blocurile de vizavi, cu a căror prezență se ajungea la 1500 de spectatori, nu au mai venit la meci. E mai comod acolo decât în parc, te mai fluieră unul altul, mai vezi ceva tinerei la bustul gol, chiar dacă de tip fast food cu bericioaică. Au rămas doar cei 900 de invitați constanți, pe gratis, că e echipa lor. Acum, și dacă plăteau biletul, la peluză, nici de salariul lui Chipirliu nu se strângea, poate doar de xerocopiile lui Talpan.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează