FOTBAL  »  LIGA 2  »  LIGA 2

Dorinel Munteanu e noul antrenor al celor de la CSM Reșița!

Articol de GSP - Publicat duminica, 10 noiembrie 2019 13:25

Dorinel Munteanu (51 de ani) este noul antrenor al divizionare secunde CSM Reșița. 

Dorinel Munteanu era liber de contract de la începutul acestui an, după rezultatele slabe avute în Liga 1 la Concordia Chiajna. Deținătorul recordului de selecții în prima reprezentativă a României l-a înlocuit la Reșița pe Leontin Doană.

CSM Reșița a avut un start bun de sezon, dar a pierdut 4 din ultimele 5 meciuri jucate. În acest moment se află pe locul 16, retrogradabil, cu 16 puncte. 

Comunicatul emis de reșițeni

„Bine ai venit, Dorinel! Începând de azi, noul antrenor al echipei este Dorinel Munteanu. Dorinel Munteanu (născut la data de 25 iunie 1968, Grădinari, Caraș-Severin), cunoscut și ca Munti, Neamțul sau Furnica, este un fost jucător român de fotbal din Generația de Aur. Ca antrenor a trecut pe la echipe precum CFR Cluj, FC Argeș, FC Vaslui, Steaua București, Oțelul Galați, Dinamo București și Kuban Krasnodar. Pe această cale îi dorim mult succes lui Dorinel! Mulțumim Leontin Doană pentru tot ce ai făcut la echipă și mult succes mai departe!”, este comunicatul emis de pagina de Facebook a echipei CSM Reșița.

Vezi și:

RAPID - U CLUJ // FOTO + VIDEO CONFLICT între cele două galerii » Jandarmii au intervenit în forță!

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (4)
1829239600490913
Sasha Stojkovic  •  10 Noiembrie 2019, 18:07

Mult succes, Dorinel! Vecinii din Tiglina 3 sunt cu tine întotdeauna! FORZA OTELUL!

jim_raynor
jim_raynor  •  10 Noiembrie 2019, 17:09

Succes Dorine!

marcelclujnapoca
marcelclujnapoca  •  10 Noiembrie 2019, 14:36

Cu el antrenor in 2-3 ani sunteti in Liga 1 ! Imi vine sa ma mut la Resita ! Stiu ca va face treaba ! Sunt sigur de asta !Bafta Dorinel !

Vezi toate comentariile (4)
Comentează