FOTBAL  »  LIGA 2  »  RAPID - U CLUJ

RAPID - U CLUJ // FOTO + VIDEO CONFLICT între cele două galerii » Jandarmii au intervenit în forță!

Articol de , - Publicat duminica, 10 noiembrie 2019 12:21

În minutul 10 al meciului dintre Rapid și U Cluj a început un conflict între suporterii giuleștenilor și cei ai clujenilor.

Un rând de jandarmi s-a interpus între cele două facțiuni pentru ca altercația să nu escaladeze. Totuși, ultrașii celor două formații au scandat minute bune unii împotriva celorlalți și au aruncat scaune în direcția „adversarilor”.

VEZI ȘI:

RAPID - U CLUJ // Daniel Stanciu, anunț entuziasmant pentru clujeni: „Vom construi o echipă cu care să fim siguri de promovare”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (22)
1401192300199411
Daniel Irimescu  •  11 Noiembrie 2019, 22:15

Conflictul era o intre rapidisti si dinamovisti

326103251456282
Gheorghe Caragea  •  11 Noiembrie 2019, 16:45

Eu stiam ca presa informeaza nu dezinformeaza, o mana de "***"(nu am gasit alt cuvant) din "galeria lui u cluj"(se pare ca ereau mai multi dinamovisti, dupa scandari) s-au repezit catre gardul de la tribuna a 2-a si au inceput sa arunce cu scaune in spectatorii aflati acolo. Nu a fost niciun conflict fizic intre galerii pe stadion, asa ca dle jurnalist informeaza-te inainte sa scrii prostii.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

luisharcsa
luisharcsa  •  10 Noiembrie 2019, 15:46
Postat de remarque pe 10 Noiembrie 2019, 15:40

eu chiar nu am o problema sa tii cu cine simti. Dar nu accept etichete puse fara ratiune. Prefer oricand un meci U-CFR, UTA-Poli, Craiova-Dinamo in locul unui Viitorul-Clinceni, Voluntari -Chiajna s.a.m.d. Rivalitatile trebuiesc cultivate, dar si supravegheate sa nu degenereze. Fara rivalitati nu exista insa spectacol

Si cu asta sunt 100% de acord, dar rivalitatea sa nu treaca de abumite limite.Ironiile, mistocareala sunt ok, dar cand dai cu borduri, scaune cutite, este pra milt. PS in primavara cativa suporteri u, au fost injunghiati de cei de la petrolul dupa un meci cu buzaul cred,si atunci am fost tot asa de "principial" chiar daca a fost vorba de uisti.

Vezi toate comentariile (22)
Comentează