FOTBAL  »  LIGA 2  »  RAPID - U CLUJ

RAPID - U CLUJ // Daniel Stanciu, anunț entuziasmant pentru clujeni: „Vom construi o echipă cu care să fim siguri de promovare”

Articol de GSP - Publicat duminica, 10 noiembrie 2019 11:41

Daniel Stanciu (45 de ani), noul manager al Universității Cluj, a vorbit despre strategia pe care clubul o va adopta începând din această iarnă.

  • Rapid - U Cluj se joacă astăzi, de la ora 12:00. Meciul poate fi urmărit în format liveSCORE pe GSP.ro și în direct la TV Digi Sport, TV Telekom Sport și Look Plus.

În decembrie se va schimba politica noastră. Cred că în iarnă vom încerca să contruim o echipă cu care să fim siguri de promovare în sezonul viitor”, a declarat Stanciu la TV Digi Sport.

„E un grup de echipe care se află acolo jos și trebuie să adunăm cât mai multe puncte pentru a ne distanța. Am jucat bine și contra FCSB-ului în cupa, la fel și cu UTA. Din punctul meu de vedere, Rapid merită să se lupte la promovare, pentru că are unul dintre cele mai bune loturi”
Daniel Stanciu, manager U Cluj

Florin Manea, managerul Rapidului, a oferit și el declarații înaintea meciului cu U Cluj: „Această promovare depinde foarte mult de ceea ce faci cu echipele mici. E normal să fie presiune, suntem la Rapid. Nimeni nu are răbdare”, a spus Manea pentru aceeași sursă citată.

VEZI ȘI:

Fanii Rapidului, scrisoare către premierul Ludovic Orban: „Dăncilă, Gică Popescu și primarul Sectorului 1 ne-au înșelat așteptările”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
1741476072741545
Iulian Vlaga  •  10 Noiembrie 2019, 12:42

Danelule tu ești ca tizul tău care are numele pus pe clopotul catedralei.Ești degeaba și fără rost.

1741476072741545
Iulian Vlaga  •  10 Noiembrie 2019, 12:35

Nu vă mai amăgiți.Cât timp Boc și frații Constantea trag clopotele la U Cluj nu sunt șanse de promovare.Ce să faci tu măi Stanciule?Unde ai avut tu rezultate?Excepție făcând bătăile pe care le-ai primit la Timișoara și Vaslui.Boc are acuma 3 slugi credincioase.Frați Constantea și lingăul ăsta de Daniel

remarque
remarque  •  10 Noiembrie 2019, 11:55

Chiar sunt curios la iarna ce strategie veti urma. Tare ma bate gandul ca veti aduce mercenari. Uimeste-ma!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează
Close