FOTBAL  »  LIGA 2  »  GSP LIVE

VIDEO EXCLUSIV Unul dintre cei mai apreciați antrenori din Liga a doua vorbește despre ofertele din Superliga și spune cum ar gestiona relația cu un patron care se bagă la echipă

Dragoș Militaru, antrenorul Unirii Dej.
Foto: Imago
Dragoș Militaru, antrenorul Unirii Dej. Foto: Imago

Articol de GSP - Publicat miercuri, 16 noiembrie 2022 11:18 / Actualizat miercuri, 16 noiembrie 2022 13:46

Dragoș Militaru (32 de ani), antrenorul Unirii Dej, a dezvăluit, în direct la emisiunea GSP Live, că nu a primit, până în acest moment, o ofertă clară de la vreun club din Superliga, în ciuda faptului că Dan Roman (36 de ani), antrenorul de la CS Ocna Mureș, anunțase în urmă cu câteva zile, că tehnicianul dejenilor a fost ofertat de FC Botoșani, locul 12 din Superliga. 

VIDEO. Dragoș Militaru a dezvăluit ce discuții a avut cu echipe din Liga 1: „Trebuie să vină o ofertă foarte bună”

Dragoș Militaru: „Eu mai am jumătate de an contract cu Unirea Dej”

„Atât timp cât numele meu și cele ale jucătorilor mei apar în anumite discuții, atunci acest lucru nu poate decât să mă bucure. Dar eu am un contract aici (n.r. - cu Unirea Dej) până la vară. 

Atenționat de MM, Dică a scos telefonul în direct: „Așa arată antrenamentul meu. Nu e normal?!”
FCSB
Atenționat de MM, Dică a scos telefonul în direct: „Așa arată antrenamentul meu. Nu e normal?!”

Eu nu sunt acel om care nu poate avea o discuție, dar de la avea o discuție constructivă și până la a avea o ofertă clară... Eu văd lucrurile total diferit. Dacă vrei pe cineva, nu cred că se poate face o ofertă prin telefon sau printr-o anumită persoană, așa cum a zis Dan Roman că am avut eu discuții. 

Atunci când vrei să te înhami la un proiect și îți dorești pe cineva cu adevărat acolo lângă tine... Eu dacă aș vrea, de exemplu, un jucător, aș vrea să îl cunosc, să văd dacă putem lucra împreună, să văd cum gândește, ce planuri are, să mă întâlnesc cu el. 

Au fost câteva telefoane primite de la cluburi din Liga 1, dar poate câțiva care m-au sunat au fost intermediari, unii m-au contactat direct. Telefoanele primite pe mine mă bucură, pentru că munca mea e apreciată. 

Fiecare își dorește să meargă la un nivel superior, să facă pasul spre un mediu mai bun, dar trebuie să fiu și eu sigur, și partea cealaltă. Eu mai am jumătate de an contract cu Unirea Dej și chiar îmi doresc să văd până unde putem ajunge în acest sezon și cât putem scoate de la acești băieți. Aș vrea să vedem ce putem face împreună. 

Nu cred că aș putea să plec în acest moment. Ar trebui să fie ceva foarte atractiv atât pentru mine, cât și pentru club. Da, am o clauză în contract, dar orice clauză poate fi activată. Clauza e destul de mare, cred că e mai mare de 100.000 de euro. 

Aș vrea să mai vorbesc numai când va fi ceva clar. Când va fi ceva clar, va ști toată lumea, Nu am avut nicio ofertă concretă până în acest moment”, a declarat Dragoș Militaru, la emisiunea moderată de Costin Ștucan. 

Dragoș Militaru: „Nu aș putea lucra niciodată cu un patron care îmi face schimbările și tactica”

Tânărul antrenor a spus că este de acord ca orice patron de echipă să aibă un punct de vedere în ceea ce privește echipa pe care o patronează, însă nu ar putea accepta niciodată ca altcineva să îi stabilească detaliile tehnice. 

VIDEO. Dragoș Militaru vrea libertate totală: „Nu aș putea lucra cu un patron care se bagă peste mine”

„Niciodată nu aș putea lucra cu un patron care îmi face schimbările și tactica. Eu sunt un om căruia îi place să comunice. Cine o să ajungă să mă cunoască, o să vadă că nu sunt ranchiunos și nu iau decizii numai spre binele meu sau că am ceva cu cineva din echipă. Îmi place să comunic. 

Sunt de acord că orice patron de echipă poate să aibă un punct de vedere, din moment ce sunt banii dânsului. Sunt perfect de acord. Dar de la a avea o discuție constructivă despre viitorul clubului, despre cum vedem lucrurile, până la a ajunge să se spună că trebuie să faci schimbarea aia, aia și aia... E clar că nu aș putea să accept ca cineva să îmi spună pe cine să schimb și când să schimb”, a precizat antrenorul Unirii Dej. 

Dragoș Militaru, carieră în România și în Letonia

Dragoș Militaru a fost crescut de Pandurii Târgu-Jiu. În iulie 2008, gorjenii l-au împrumutat la Minerul Lupeni. În iulie 2010, Militaru a fost împrumutat la Șimleul Silvaniei. După numai jumătate de an, fostul fotbalist se întorcea la Târgu-Jiu. 

În februarie 2011, oltenii l-au trimis sub formă de împrumut la Unirea Alba-Iulia. Transilvănenii l-au transferat definitiv în luna iulie a aceluiași an. Un an mai târziu, Dragoș Militaru se transfera de la Unirea Alba-Iulia la Damila Măciuca. În februarie 2013, fostul fotbalist a rămas de contract, după despărțirea de gruparea din județul Vâlcea. 

În mai 2013, Dragoș Militaru a ajuns în Letonia, la Daugavpils, în ceea ce avea să însemne singur sa experiență în afara fotbalului românesc. A plecat de la grupareas baltică în ianuarie 2014, rămânând jucător liber de contract până în septembrie 2014. S-a retras de la formația care l-a format în ianuarie 2017, la vârsta de 26 de ani. 

Citește și:

Oprița face în continuare calcule pentru CSA Steaua: „O postură meritată!”

Zăvăleanu și PCH, primă victorie în instanță împotriva lui Dorin Șerdean » Tribunalul a respins contestația acționarului majoritar

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
steaua.libera
steaua.libera  •  16 Noiembrie 2022, 16:35
Postat de gazistu pe 16 Noiembrie 2022, 14:16

NO ASTA NU cumva "e PREA TANAR" ca sa fie antrenor??? la la noi, cam toti is "prea tineri" ....

Ai dreptate. Mentalitate de securici.

gazistu
gazistu  •  16 Noiembrie 2022, 14:16

NO ASTA NU cumva "e PREA TANAR" ca sa fie antrenor??? la la noi, cam toti is "prea tineri" ....

Vezi toate comentariile (2)
Comentează