FOTBAL  »  LIGA 2  »  PROBLEME DE SĂNĂTATE

Tulburător! Fostul portar de la UTA și FCU Craiova și-a pierdut auzul: „Pur și simplu m-am trezit așa! Parcă am trăit un scenariu de film”

Roberto Bodea / Sursă foto: Facebook@ FC Universitatea Craiova 1948
Roberto Bodea / Sursă foto: Facebook@ FC Universitatea Craiova 1948

Articol de - Publicat duminica, 14 mai 2023 09:51 / Actualizat duminica, 14 mai 2023 10:33

Roberto Bodea (29 de ani), fost portar la FCU Craiova sau UTA, a vorbit public despre problema de sănătate cu care s-a confruntat în această primăvară. Actualul goalkeeper al Gloriei Lunca Teuz Cermei, formație de Liga 3, și-a pierdut dintr-odată auzul în martie, iar situația nu s-a remediat total nici până acum.

Calvarul lui Roberto Bodea a început în urmă cu aproximativ două luni, când, din senin, a realizat că și-a pierdut simțul auditiv. Fotbalistul a ajuns de urgență pe mâinile medicilor, dar spune că nu a primit un diagnostic concret. „Parcă am trăit un scenariu de film”, susține Bodea.  

Drama lui Roberto Bodea: „Pur și simplu m-am trezit într-o dimineață fără auz”

„Parcă am trăit un scenariu de film. Pur și simplu m-am trezit într-o dimineață fără auz. Trebuia să-mi duc fetița la grădiniță și nu știam ce-mi spune. Am ajuns de urgență la spital și aici au început investigațiile. Putea să mi se tragă de la ureche, de la sistemul nervos, creier, în acele momente te poți aștepta la orice.

Din fericire, nu mi s-a găsit nimic la cap, dar nici un diagnostic clar nu am avut. Mi s-a spus că mi se trage de la nervii urechii. 

După 5-6 zile de spitalizare, am început să aud puțin, iar acum sunt undeva la 40-50 la sută la capacitatea de auz, dar m-am ales și cu un tinitus (n.r. - țiuit al urechii) pe care-l simt în special când stau liniștit”, s-a destăinuit Roberto Bodea, conform ProSport.

„Cutremur” după ultima umilință și ratarea promovării în Liga 1 » Antrenor demis și toate contractele jucătorilor reziliate: „Refacem din temelii”
REFORMĂ
„Cutremur” după ultima umilință și ratarea promovării în Liga 1 » Antrenor demis și toate contractele jucătorilor reziliate: „Refacem din temelii”

Roberto Bodea: „N-am putut sta departe de gazon după externare”

Goalkeeper-ul mărturisește că a revenit rapid pe gazon, deși fusese sfătuit de medici să nu facă efort o perioadă. Cât timp a fost spitalizat, Bodea a primit vizite constante din partea lui George Țucudean, cu care e bun prieten. 

„Medicii mi-au spus să nu fac deloc efort vreo lună de zile, dar nu am putut sta departe de teren mai mult de o săptămână, două, după externare. Echipa avea nevoie de mine, era și o presiune asupra mea fiindcă nu erau rezultate, din păcate nici cu mine în teren nu am putut mai mult”, a mai spus Roberto Bodea, potrivit sursei citate. 

Până la urmă, eu îi mulțumesc lui Dumnezeu că sunt din ce în ce mai bine și, pe lângă familia mea, aș vrea să-i mulțumesc prietenului meu, George Țucudean, care a fost mereu alături de mine, la spital și nu numai.

- Roberto Bodea

Roberto Bodea a evoluat de-a lungul carierei pentru UTA, Viitorul Pandurii, FCU Craiova, CS Șoimii Pâncota și Gloria Lunca Teuz Cermei. Nu are nicio apariție în prima ligă, bifând minute doar în ligile inferioare.

Citește și alte știri de actualitate:

EXCLUSIV Scene uluitoare imediat după Universitatea Craiova - Farul! Gică Hagi și-a ieșit din fire: „Ăsta e spionaj!”

Explicații pentru gestul incredibil făcut de Alibec: „Asta l-a afectat”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
ionescugeorge77
ionescugeorge77  •  14 Mai 2023, 13:13

...avem niste medici buni... platiti cu 3 000 E lunar sa piarda timpul prin spital ...

DMA87
DMA87  •  14 Mai 2023, 12:01

Multă sănătate și baftă în carieră și în plan personal!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează