FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA - FARUL 1-1

Explicații pentru gestul incredibil făcut de Alibec: „Asta l-a afectat”

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de - Publicat duminica, 14 mai 2023 08:44 / Actualizat duminica, 14 mai 2023 09:19

Viorel Moldovan, fostul atacant al echipei naționale, a comentat gestul făcut de Denis Alibec în CS Universitatea  Craiova – Farul 1-1.

În finalul primei reprize, atacantul de 32 de ani și-a lăsat echipa în 10 oameni în prelungirile primei reprize, pentru o lovitură inexplicabilă aplicată lui Vlădoiu. După meci, Viorel Moldovan a încercat să găsească explicații pentru gestul celui care a purtat banderola de căpitan în meciul de sâmbătă seara.

Gică Hagi s-a declarat fericit, apoi a început șirul acuzațiilor: „Îmi dați și mie voie să vorbesc?! N-a fost penalty” » A lăudat un jucător + mesaj pentru Alibec
CSU Craiova - Farul
Gică Hagi s-a declarat fericit, apoi a început șirul acuzațiilor: „Îmi dați și mie voie să vorbesc?! N-a fost penalty” » A lăudat un jucător + mesaj pentru Alibec

Cum a reacționat Viorel Moldovan după gestul lui Denis Alibec

„A fost un pic cam multă adrenalină. Lasă echipa în inferioritate numerică și nu poate disputa ultimele două meciuri. Farul are deja anumite pierderi. Acum va lipsi și Alibec, care, pentru mine, a fost esențial în acest parcurs.

Alibec e o pierdere mai mare decât cele două puncte.  Mi-a plăcut atitudinea lui. A fost decis, a avut inițiativă. Faza golului marcat de Farul îi aparține în totalitate. A scos acel penalty, dar l-a executat slab și asta l-a afectat. 

Îmi pare rău de el. Dacă s-ar tempera puțin... Are o anumită experiență și ai așteptări mai mari de la el. Plus că a fost și căpitan”, a spus Viorel Moldovan pentru PrimaSport.

Îmi cer scuze suporterilor, colegilor, staff-ului. Am vrut să îl împing pe Vlădoiu, să fac fault. Din cauza transpirației, mi-a alunecat cotul în capul lui. L-am lovit, aia a fost. Am vrut să îl împing. După cum se vede pe reluare, e clar cartonaș roșu. Domnul Hagi nu mi-a zis nimic momentan, a zis că nu e nimic. Dar sunt foarte trist, supărat că i-am făcut una ca asta. 

– Denis Alibec

VIDEO. Sezonul lui Denis Alibec se încheie aici! Gestul inconștient al atacantului Farului cu CSU Craiova

Citește și: 

Și FCSB e la mâna ei după Universitatea Craiova - Farul! » Lupta la titlu, DINAMITATĂ! Noul clasament

Denis Alibec, devastat după gafa care o poate costa titlul pe Farul: „I-am făcut una ca asta domnului Hagi... mereu dau cu piciorul momentelor bune”

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
nefertem
nefertem  •  14 Mai 2023, 12:18

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

legio.sud
legio.sud  •  14 Mai 2023, 10:30
Postat de johny2003 pe 14 Mai 2023, 09:51

Eu cred ca Alibec e fan Becali de mic!))))

Fan Delaco : “ mare brânză , mare cașcaval “ … ce-mi este Ivan ( nu-l ajută capul ) , alibec este mai jos , nu pot să spun că mă execută roboțelul …

xipen
xipen  •  14 Mai 2023, 09:53

Acest jucator a fost vreodata constient de responsabilitatea rolului sau? La Farul, se fac evaluari psihologice? Un proiect, de club, pe durata unui an de zile poate fi naruit de un jucator. Cu stima,

Vezi toate comentariile (4)
Comentează
Close