FOTBAL  »  LIGA 2  »  FC VOLUNTARI - DUNĂREA CĂLĂRAȘI 4-0

Haz de necaz după ratarea promovării: „Acum e iunie și am luat banii pe ianuarie, aștept octombrie să-i iau și pe februarie”

Cristi Bud +4   FOTO
Cristi Bud

Articol de GSP - Publicat vineri, 04 iunie 2021 08:30 / Actualizat vineri, 04 iunie 2021 08:35

Cristian Bud (35 de ani), atacantul de la Dunărea Călărași, a făcut haz de necaz după înfrângerea din barajul cu FC Voluntari, pierdut la general cu 1-6. 

În returul barajului de menținere / promovare în Liga 1, FC Voluntari și-a zdrobit adversara. A fost 4-0 pentru ilfoveni, dar Bud se bucură că echipa sa a reușit să ajungă până în acest punct, deși a ratat marele obiectiv. 

Atacantul echipei a discutat despre problemele financiare de la club, care are restanțe salariale de câteva luni față de fotbaliști.

Cristi Bud: „Îmi doresc să rămân la Dunărea”

„Ne-am jucat șansa, ne bucurăm că am ajuns până aici. Nimeni nu ne-a dat nicio șansă având în vedere ce probleme am întâmpinat în fiecare zi. Zi de zi să mergi la stadion știind că nu ți-ai primit drepturile... A fost greu, dar trebuie să-mi felicit colegii, pe toți din vestiar, conducerea și mai ales antrenorii.

Staff-ul, domn Profesor (n.r. - Cristi Pustai) a anunțat că pleacă, din câte am văzut în presă. Eu am avut o rundă de discuții cu cei din conducere, îmi doresc să rămân aici.

Am uitat PIN-ul de la card (râde). Acum e luna iunie și am luat banii pe ianuarie, acum așteptăm să se facă octombrie să-i am și pe februarie. Cred și sperăm că o să se rezolve. Este greu, avem familii, rate, chirii de plătit”, a declarat Bud.

Prima repriză noi cu ocaziile, ei cu golurile. Dacă noi dădeam gol în prima repriză, poate era alta soarta meciului, dar asta e diferența între primele două ligi.

Au rămas Petrolul, U Cluj în Liga 2, cred că și la anul o să fie bătaie mare pentru play-off. 
- Cristi Bud, Dunărea Călărași

Mai multe știri despre FC Voluntari - Dunărea:

Cristi Pustai și-a anunțat plecarea de la Dunărea Călărași

Asta e ultima! Gabi Tamaș, șef de club în Liga 1: „Vreau să fie noul președinte executiv al echipei”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează