FOTBAL  »  LIGA 2  »  CSM RM. VÎLCEA - ASA TG. MUREŞ 1-2

Eroic! » ASA Tîrgu Mureş s-a impus la Râmnicu Vîlcea cu un om în minus, 2-1

Articol de GSP - Publicat duminica, 27 aprilie 2014 00:00 / Actualizat duminica, 27 aprilie 2014 00:01

Echipa lui Falub s-a impus în deplasarea de la Vîlcea, deşi era condusă la pauză şi evolua cu un om în minus.

ASA a ajuns şi mai aproape de Liga 1, în primul rînd graţie succesului obţinut în deplasare, dar şi datorită victoriei celor de la CS U Craiova împotriva Bistriţei, scor 1-0. Trupa din Tg. Mureş s-a distanţat la 4 puncte de Gloria şi visul promovării se apropie din ce în ce mai mult de realitate.

Dar cele trei puncte au fost muncite. Oaspeţii au avut o primă repriză groaznică! Onicaş a fost eliminat la jumătatea primei părţi şi fix înainte de pauză echipa lui Falub s-a trezit condusă, după golul lui Deaconescu.

Tehnicianul a găsit puterea să îi motiveze pe jucători la pauză, iar Hora a marcat imediat după revenirea pe teren şi N'Doye a făcut 2-1, printr-o scăriţă, cu 15 minute înainte de final.

CSM Rm. Vîlcea - ASA Tg. Mureş 1-2
Au marcat: Deaconescu (45) / Hora (47), N'Doye (75)

CSM Rm. Vîlcea: Matache - Samson, Ct. Pîrvulescu, I. Stoica, Briceag - O. Popescu, Cîrstoiu (Nicola, 46) - Deaconescu, Lircă, Ad. Popa (Tănasă, 71) - Nkongue. Antrenor: Claudiu Niculescu.

ASA Tg. Mureş: Stăncioiu - Hanca, Vîrtic, Sepsi, Szilagy (Bejan, 46) - Onicaş, N'Doye - Hora, Cl. Voiculeţ (Ologu, 85), Bumba - Verdeş (Amauri, 70). Antrenor: Adrian Falub.
Cartonaş roşu: Onicaş (27)

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (5)
dan.motru
dan.motru  •  27 Aprilie 2014, 14:28

gsp,lasa discriminarile intre suporterii.Aceasta invitatie fortuita nu a fost facuta numai in scopul sau favoarea UNIV.CRAIOVA daca nu aveau nevoie de inca o participanta in competitie ca sa completeze seria ligi a doua.Sansa UNIV.a fost falimentarea altor echipe din serie care s-a diminuat la 11 participante si trebuia invitata o competitoare care sa aibe disponibilitati financiare pt. participare.Daca nu era aceasta oportunitate nu mai facea FRF invitatie la alta echipa.Iar acum tampiti spun ca nu este regulamentara participare in competitie si nu trebuie sa promoveze.Numai cand este vorba de UNIV. se gasesc penibili sa conteste meritul si adevarul UNIV.CRAIOVA.

bukkosibarna
bukkosibarna  •  27 Aprilie 2014, 14:01

BRAVO ASA TG-MURES BRAVO BAIETI,PROMOVARE.

valiii
valiii  •  27 Aprilie 2014, 12:28

:)))))))) da da da ,eroic ,cum numai targu mures reuseste 1 pauza 2 final,eroi adevarati baietii astia ..si cei de la valcea

Vezi toate comentariile (5)
Comentează