FOTBAL  »  LIGA 2  »  NUMIRE

Eugen Trică is back! Anunțat oficial la noua echipă, după „divorțul” de FCU Craiova

Eugen Trică / foto: Cristi Preda (GSP)
Eugen Trică / foto: Cristi Preda (GSP)

Articol de - Publicat sambata, 25 septembrie 2021 18:40

Eugen Trică (45 de ani) a semnat cu Viitorul Pandurii Târgu Jiu. Revine astfel în liga secundă, după ce anul trecut a promovat-o pe FCU Craiova pe prima scenă.

UPDATE, OFICIAL - Trică la Viitorul Pandurii

„Eugen Trică (45 ani) este noul antrenor principal al ACS Viitorul Pandurii Târgu Jiu. Acesta a antrenat de-a lungul carierei la Juventus București, Al-Nahda, UTA, CFR Cluj, Metalul Reșița, Sportul Snagov, Turris și FCU Craiova. Trică a promovat echipa familiei Mititelu din Liga 3 în Liga 2, iar mai apoi pe prima scenă a fotbalului românesc. 

Eugen Trică va debuta pe banca ACS Viitorul Pandurii Târgu Jiu, mâine, 26 septembrie, în meciul de pe teren propriu, cu Poli Timișoara, ce se va disputa începând cu ora 11:00. Mult succes pentru îndeplinirea obiectivelor propuse la Viitorul Pandurii Târgu Jiu!”, au scris oltenii pe pagina de Facebook.

Știrea inițială: Trică s-a înțeles cu Viitorul Pandurii

„Vacanța” forțată a lui Eugen Trică a ajuns la sfârșit. Îndepărtat de la FCU Craiova după ce a promovat echipa în Liga 1, tehnicianul a stat câteva luni departe de fenomen, însă ofertele n-au întârziat să apară. 

Eugen Trică s-a înțeles cu Viitorul Târgu Jiu

Din informațiile GSP.ro, „Jose” a bătut palma cu Viitorul Târgu Jiu, locul 16 din liga secundă. Trică va pregăti o echipă care nu a strâns nici măcar o victorie în primele șapte runde ale sezonului, obiectivul pe termen scurt fiind ieșirea din zona periculoasă a clasamentului. 

Trică îl înlocuiește pe Cristian Lupuț (44 de ani), cel care preluase echipa în acest an.

Promisiunea lui Eugen Trică: „Nu sunt Napoli, nu voi mai reveni la FCU”

Eugen Trică a antrenat de-a lungul carierei la Juventus București, Al-Nahda, UTA, CFR Cluj, Metalul Reșita, Sportul Snagov, Turris și FCU Craiova. Trică a promovat echipa familiei Mititelu din Liga 3 în Liga 2, iar mai apoi din Liga 2 pe prima scenă. 

De fiecare dată, clubul a renunțat la serviciile sale. După ultimul „divorț” de FCU, Trică a anunțat că nu va mai colabora cu Mititelu.

Știu că e bine ca niciodată să nu zici niciodată, dar eu cred că nu voi mai antrena această echipă. Eu nu sunt Napoli, să revin de 7 ori. Am revenit o dată, am dus echipa în prima ligă și cu asta s-a terminat. Voi merge alături de băieții din galerie la meciuri, dacă voi fi în Craiova, voi susține echipa, dar pe bancă nu voi mai fi acolo. 

Pot spune că mă despart de club în condiții amiabile, oamenii au promis că vor achita tot ce au de achitat și sunt convins că sunt de cuvânt”, a declarat Eugen Trică în luna mai, potrivit ProSport.

Citește și alte știri din fotbalul românesc: 

Adi Popa, prezentat oficial la Steaua! Ce număr va purta

Jucătorul dat afară de fani de la FCU Craiova și-a găsit echipă » Va evolua la un alt nume important din fotbalul românesc

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (8)
105380251907776
Paul Jipa  •  26 Septembrie 2021, 04:43

Altă petardă????

tivireli
tivireli  •  26 Septembrie 2021, 01:16
Postat de sdaniel1972 pe 25 Septembrie 2021, 19:14

Daaaaa...... un mare oportunist!

A fi oportunist in viață, înseamnă a nu rata șansele oferite de viață. Pana la urma, asta este esența reușitelor in viată. Iți doresc să nu ratezi nici tu șansele tale, și nu te va deranja sa ți se spună și ție că ești oportunist.

tivireli
tivireli  •  26 Septembrie 2021, 01:15

A fi oportunist in viață, înseamnă a nu rata șansele oferite de viață. Pana la urma, asta este esența reușitelor in viată. Iți doresc să nu ratezi nici tu șansele tale, și nu te va deranja sa ți se spună și ție că ești oportunist.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează