FOTBAL  »  LIGA 2  »  RAPID

EXCLUSIV Achiziţie de marcă a rapidiştilor în războiul cu FRF » Cu ce sumă-record cer să fie despăgubiţi

Dan Idita
Dan Idita

Articol de - Publicat vineri, 02 august 2013 00:00 / Actualizat vineri, 02 august 2013 20:47

Dacă pînă ieri transferau fotbalişti pe bandă rulantă, de azi şefii Rapidului îşi concentrează energiile în încercarea de a se răzbuna pe FRF.

Prima mutare importantă în acest sens este aducerea avocatului Dan Idita, omul neînvins pînă acum în aproape 100 de procese şi litigii pe plan sportiv. Din informaţiile GSP.ro, şefii Rapidului speră că prin "transferul" lui Idita să obţină în urma procesului pe care îl vor intenta Federaţiei despăgubiri de aproximativ 3 milioane de euro!

"Clubul Rapid va acţiona în judecată Federaţia Română de Fotbal pentru prejudiciile cauzate de deciziile nelegale adoptate de organismele FRF. Mai multe nu pot să spun în acest moment, întrucît de azi mă voi ocupa de litigiile clubului şi vreau să studiez în amănunt şi cauzele în care a fost angrenat pînă în prezent.

Am avut o discuţie preliminară cu doamna Cristina Andronache, administratorul judiciar al FC Rapid SA, cu domnii Cristescu şi Zamfir, şi sînt convins că Rapid va avea cîştig de cauză în instanţă şi că FRF va plăti daune importante", a declarat pentru GSP.ro avocatul Dan Idita.

Deşi le-a fost deseori adversar, Idita şi-a cîştigat respectul lui Dragomir, Sandu şi Viorel Duru, care au vorbit mereu despre el în termeni pozitivi.

"Am discutat cu avocaţii şi de luni vom demara acţiunile care trebuie demarate. Federaţia şi Comitetul Executiv sînt vinovate pentru această situaţie. Cineva va plăti pentru eforturile pe care le-am făcut noi degeaba aici", a anunţat azi Nicolae Cristescu.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (157)
dash.berlin
dash.berlin  •  28 August 2013, 14:04
Postat de buerebuistas pe 03 August 2013, 11:30

Ii ignoram in continuare , dar ei merita cu varf si indesat injuraturile unora de pe aici

urata echipa ce are un patron si mai urat :|

roby_rapid99
roby_rapid99  •  04 August 2013, 21:21

Foarte bine asa merita astia de la FRF si Liga ca au patat imaginea unui club si a ajut la retrogadarea lui ca ceam inteles de la porumboiul daca nu juca barajul nu retrogadam foarte bine le face sa isi dea demisia toti sefii de la frf si liga ca sunt niste incompetenti

sandycelt
sandycelt  •  04 August 2013, 00:59

bravo! mergeti pana la capat si sa isi vanda din vile si restaurante poate asa vor vedea si ei cum este sa investesti ceva si cineva care conduce ,dar nu investeste nimic STRICA totul pt ca sint niste neghiobi si avizi doar de bani si habar nu au de regulamente si cinste. S-au adunat toti acolo si cred ca ei hotarasc dupa bunul plac , iata ca este momentul sa PLATEASCA SI DAUNE NU DOAR 3 MILIOANE. Pe mine ca suporter cine ma despagubeste? Eu ce vina am? Ca sint suporter si doresc sa vin la meci ? Vreau sa fiu lasat sa merg simbata, duminica ,miercuri , ,dimineata ,seara la prinz, oricind VREAU SA FIU LASAT SA IMI INCURAJEZ ECHIPA MEA FAVORITA: RAPID BUCURESTI ORIUNDE ATI DUCE-O HOTILOR!

Vezi toate comentariile (157)
Comentează