FOTBAL  »  LIGA 2  »  ACCIDENT

EXCLUSIV Autocarul Rapidului a fost implicat într-un accident de circulație!

Articol de GSP - Publicat joi, 03 decembrie 2015 19:01

Rapid a jucat azi un amical cu formația Sporting Turnu Măgurele, locul 5 în Liga a 3-a. Partida s-a terminat la egalitate, 0-0, asta și pentru că Dan Alexa a folosit mai mulți puști, jucătorii care au dus greul în campionat fiind trimiși în vacanță.

După meci, formația a fost invitată la un restaurant de formația gazdă, apoi jucătorii au plecat cu autocarul spre București.

Din nefericire, autocarul a fost implicat într-un accident în Alexandria. Imediat la fața locului a ajuns o ambulanță pentru a-l duce la spital pe șoferul autovehicului cu care s-a ciocnit autocarul giuleștenilor.

Toți oamenii din lotul și staff-ul Rapidului sînt în afara oricărui pericol.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (12)
462565287260259
George Bec  •  19 Decembrie 2015, 17:17

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

magura
magura  •  04 Decembrie 2015, 13:51

Ce legatura are clubul RAPID cu acest accident? NICIUNA!!!!

decuadi
decuadi  •  04 Decembrie 2015, 09:37
Postat de dogbv pe 03 Decembrie 2015, 20:37

din imaginile (de amator, de altfel) nu rezulta nici o implicare a clubului rapid acolo...doar un idiot care a intrat intr-un stalp si apoi a ricosat intr-un autobuz... faptul ca autoturismul e visiniu va duce cu gandul ca e implicat clubul rapid??? sunteti penibili! DOVEDITI ca nu e asa!

ba, ai un creier cat o aluna, jur!

Vezi toate comentariile (12)
Comentează