FOTBAL  »  LIGA 2  »  DEMISIE

EXCLUSIV Blestemul fiilor: Dinu Gheorghe și antrenorii, demisie în bloc de la ASA!

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat marti, 05 septembrie 2017 22:50

ASA Târgu Mureș a rămas în această seară fără antrenor și conducător, după ce Laszlo Balint și secunzii săi, alături de președintele Dinu Gheorghe, au părăsit echipa. "Vamă" sosise la club în această vară, cu misiunea de a promova la finele acestui sezon în Liga 1. 

Sursele GSP.RO susțin că motivul care a determinat plecarea întregului staff ar fi faptul că antrenorului i-a fost impus să-l utilizeze titular pe Carlos Cherteș (18 ani) , fiul lui Cristian Cherteș, directorul general al ardelenilor. 

Nu e însă prima oară când la Târgu Mureș antrenorii pleacă din cauza nepotismelor impuse din loje.

În acest an, pe vremea când echipa se afla în Liga 1, Ilie Stan fusese demis pentru că nu-l folosise pe fiul lui Tiberiu Petriș, un sponsor și totodată un impresar al clubului. În mandatul lui "Vamă", Petriș jr. a fost folosit, însă acum a apărut cazul Cherteș.  

După șase etape din noul sezon al Ligii a 2-a, ASA Târgu Mureș se află pe locul 3, cu 13 puncte, fiind una dintre candidatele la promovare. 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (10)
tihi
tihi  •  06 Septembrie 2017, 09:58

CINE PLATESTE DISPUNE.ACEASTA LECTIE A FOST INVATATA DE LA FCSAB,DE LA BECALI!!

florar
florar  •  06 Septembrie 2017, 09:38
Postat de Dragulin Catalin-florin pe 06 Septembrie 2017, 00:53

În toate sporturile este la fel, nu numai in fotbal. Din cauza aceasta a ajuns sportul Romanesc la pământ. Ne mai căutam ca nu mai vin copii la sport, din cauza acestor nemernici care fac dupa bunul plac , daca dau un ban sportului.

Deci este mai bine sa nu dea nimeni bani...Si ce sa vezi...doar cativa dau...

florar
florar  •  06 Septembrie 2017, 09:35
Postat de sexilian pe 06 Septembrie 2017, 07:11

unii platesc bani grei sa le fie lasati copii pe langa loturi,se cunosc cazuri si cum dracu sa nu bagi un fenomen financiar titular cinci minute,BANII AU TALENT............unii mai talentati studiaza AFARA,prin ITALIA.....

Prin Italia??? Credeam ca- ti amintesti de fiul lui Gadaffi si Juventus...

Vezi toate comentariile (10)
Comentează
Close