FOTBAL  »  LIGA 2  »  SCHIMBARE

EXCLUSIV Dan Alexa și un telefon surprinzător primit în miez de noapte » „Chirurgul”, chemat la Turris de fiul lui Dragnea!

Articol de - Publicat duminica, 29 septembrie 2019 14:33

Mișcări de trupe fără precedent în fotbalul românesc, în acest week-end. Dan Alexa, ajuns pe „făraș” la Astra Giurgiu, ar putea ajunge la Turris Turnu Măgurele, formație de la care Erik Lincar și-a dat demisia ieri, în mod inopinat.  

Sursele GSP.RO aruncă însă „bomba”. Ieri, la miezul nopții, „Chirurgul” a primit un apel de la Valentin Dragnea, fiul lui Liviu Dragnea, fostul lider al PSD. Alexa a fost ademenit să vină la Turnu Măgurele pentru a duce echipa prima ligă, mai ales prin prisma faptului că e considerat un adevărat specialist al promovărilor.  

Turris a rămas fără antrenor sâmbătă, după înfrângerea suferită la Pitești, cu FC Argeș, scor 2-3. Erik Lincar n-a mai rezistat în fața implicărilor tot mai dese ale lui Dragnea junior la echipă și a ales să-și dea demisia.  

Locul lui Alexa la Astra ar urma să fie luat de Eugen Neagoe, fostul antrenor al lui Dinamo fiind în topul preferințelor lui Ioan Niculae. (Detalii, AICI)

EXCLUSIV Eugen Neagoe revine în Liga 1! Merge în locul lui Dan Alexa la Astra Giurgiu!

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
126791918017681
Danezul Gramada  •  29 Septembrie 2019, 16:11

Poate sa-i duca pe Turris in liga a treia ca asta a facut praf si a retrogradat toate echipele. Vine Pridanca sii da un croseu si lui Dragnea jr sa-l trezeasca sa nu puna pisoiul antrenor

forcesteauaforever
forcesteauaforever  •  29 Septembrie 2019, 15:22

Pisoiul Dana Lexa a fost si la Timisoara si a facut totul praf. Bine ca ia batut pe catei etapa trecuta dar e varza ca si antrenor.

187999208889772
Ion Paval  •  29 Septembrie 2019, 14:54

Deci apare la rampa un Becali 2 !

Vezi toate comentariile (3)
Comentează