FOTBAL  »  LIGA 2  »  PRIETENII LUI OVIDIU

EXCLUSIV Daniel Pancu e dispus să semneze cu Dinamo! „Îl respect pe domnul Becali, dar la Steaua niciodată, în rest sunt gata să antrenez orice echipă”

Articol de - Publicat miercuri, 29 iulie 2020 21:00

Daniel Pancu, 42 de ani, unul dintre cei importanți jucători din istoria Rapidului, a acceptat invitația de a participa la "Prietenii lui Ovidiu", emisiune moderată de Ovidiu Ioanițoaia, în fiecare miercuri, de la ora 20:00, pe GSP.RO.

Campion al României cu Rapid și în Turcia cu Beșiktaș, Pancone, „Pantera din Kadikoy” va face dezvăluiri în exclusivitate, toate dintr-o carieră spectaculoasă.

- Pancone sau Pantera din Kadikoy, cum merge treaba la Rapid?
- Rău. Dar am luat decizia să fiu alături de club în continuare.

- Pentru că avea datorii la tine?
- Și pentru că nu mai rămăseseră rapidiști cu numele și trecutul meu alături de echipă. Sper, printr-o minune, să ajungem la acest baraj, dar e greu de crezut.

- Pare un sezon ratat?
- Nu știu, pentru că suntem o echipă nou-promovată. Important e ce facem pe viitor. E clar că suporterii vor acuza pentru că Rapid este un club mare al României.

„Îl respect toată viața pe domnul Becali”

- Deci mâine, dacă te sună FCSB, preiei echipa?
- La Steaua niciodată, în rest sunt dispus să antrenez orice echipă.

- Adică te duci la Dinamo!
- Orice echipă! Chiar și atunci când vorbim de Dinamo se interpretează și șansele sunt 0,0001%. Cu Steaua, nu. Am avut aversitatea asta... Pe domnul Becali îl respect pentru că într-un moment în care nimeni nu mai credea în mine, a crezut și s-a dovedit că nu se înșela în privința mea. După am ajuns în Rusia unde mi-am revenit și am reușit apoi să marchez și în Liga 1, la Voluntari, la 39 și de ani.

- Dar tu ai rămas la Rapid, chiar dacă te-au dat afară!
- De când a început noul Rapid, singurii oameni care au fost dați afară sau demiși au fost antrenorul Schumacher și antrenorul Pancu. Restul fie au plecat de bunăvoie, niciunul din cauza mea, fie li s-au terminat contractele și patronul, acționarii n-au mai dorit prelungirea lor.

„Nu mai e ce-a fost odată cu Nico”

- Daniel Niculae de ce-a plecat?
- Nu comentez problema lui.

- Cum te înțelegi cu el?
- E doar "Salut!" - "Salut!". Nu mai e ce-a fost odată. Ruptura s-a produs pentru că își dorea să plec odată cu el de la Rapid. E mai bine să-l întrebați pe el.

- Și Maftei?
- A plecat din prima zi în care m-au numit antrenor. M-am trezit fără căpitan în vestiar. Aș putea s-o iau și că a plecat că m-au numit pe mine, dar el spune că era supărat pe conducere și a considerat că prietenul lui, Schumacher, nu trebuia să fie demis.

Cum poate promova Rapid în Liga 1

RAPID are șanse mici să obțină promovarea directă. Pe lângă victoria cu Turris, giuleștenii ar avea nevoie ca FC Argeș și Mioveni să piardă în ultima etapă. Greu de crezut, mai ales că Mioveni înfruntă Petrolul, formație care nu mai are obiectiv. Pentru a prinde locul 3, ar trebui ca una dintre Argeș și Mioveni să piardă în ultima etapă.

URMĂREȘTE AICI TOATĂ EMISIUNEA CU DANIEL PANCU

CITEȘTE ȘI:

Crima sinistră comisă de Ion Pârcălab: „I-a băgat o coadă de mătură pe gât, detaliile sunt șocante”

Gică Hagi anunță transferul sezonului în Liga 1: „L-aș ține să îi dau 500-600.000 de euro, dar de unde?! Vedeți pe cât pleacă!”

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (33)
149517776804588
Gica Gica  •  30 Iulie 2020, 11:35

Pancu, daca lasi acum Rapidul dupa ce ai contribuit la infundarea echipei, o sa fie nasol ca imagine. Du lupta pana la capat, cu promovarea , anul asta sau anii viitori, apoi, da dupa promovare in L1 poti merge si la Steaua!

fibra
fibra  •  30 Iulie 2020, 08:15

Normal ca netotii sa se laude intre ei.

iulian1952
iulian1952  •  30 Iulie 2020, 08:14

BĂI PANCULE , E RĂU BĂI SĂ FII PROST . VAI DE CAPUL TĂU ...

Vezi toate comentariile (33)
Comentează
Close