FOTBAL  »  LIGA 2  »  REUNIRE

EXCLUSIV Problemele continuă în fotbalul românesc » Liderul ligii secunde întîrzie reunirea: "Avem multe luni de restanță"

Articol de - Publicat marti, 19 ianuarie 2016 17:25

Liderul ligii a doua, FCM Baia Mare, se reunește cu două săptămîni întîrziere. Echipa urma să efectueze primul antrenament din 2016 pe 11 ianuarie, însă acest lucru nu s-a mai întîmplat.

"Ne vom reuni pe 25 ianuarie. Această întîrziere se datorează unor probleme de ordin administrativ. Am preferat să avem toate lucrurile puse la punct cînd îi chemăm pe băieți", a declarat pentru GSP.ro, președintele băimărenilor, Cristian Șpan.

În urmă cu o săptămînă, antrenorul Dorin Toma punctase la Sport Total FM că există probleme financiare și că mulți jucători au restanțe.

FCM Baia Mare ocupă primul loc în Seria B2 a ligi secunde, cu 35 de puncte, și a fost aproape să o elimine pe Steaua din Cupa României.

"Avem niște probleme, nu putem să ne reluăm activitatea. Avem jucători cu memorii, fotbalişti cu multe luni restanță. Am pierdut un singur jucător important, Arnăutu. Eu încerc să întăresc echipa, dar nu pot să port negocieri pentru că nimeni nu are încredere să vină la o echipă care încă nu s-a reunit", a adăugat și Dorin Toma, antrenorul echipei, pentru GSP.ro.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează