FOTBAL  »  LIGA 2  »  TRANSFER

EXCLUSIV Schimbare de strategie la un club de Liga a 2-a! Un jucător important merge la ASA, alți doi sînt liberi

Articol de GSP - Publicat vineri, 22 ianuarie 2016 11:10

Una dintre cele mai stabile echipe din punct de vedere fianciar, Gaz Metan Mediaș, și-a schimbat radical strategia pentru ultima parte a sezonului din Liga a 2-a.

Cu președintele Ioan Horoba suspendat din funcția din cauza neregulilor financiare, oficialii medieșeni au chemat toți jucătorii pentru diminuarea contractelor actuale.

"Din luna februarie plafonul maxim salarial acceptat la clubul nostru este de 1500 de euro. Cine nu vrea să mai rămînă, poate să își rezilieze contractele", a fost declarația șefilor către jucători.

Imediat după ședința care a avut loc acum cîteva zile, Octavian Abrudan și Azdren Llullaku au decis să-și rezilieze contractele, momentan neavînd vreo ofertă de la un alt club.

Singurul care și-a găsit un nou angajament este Sergiu Muth, cel care din primele informații va ajunge la ASA Tîrgu Mureș, acolo unde este dorit chiar de antrenorul principal, Petre Grigoraș.

Fundașul central nu este singura achiziție a ASA-ului din această iarnă, cu vicecampioana semnînd și: G. Matei (Clinceni), L. Buș (Dunărea Călărași), Ciolacu (Slask), Țucudean (Charlton), M. Constantin (revenire după împrumut), Adi Mutu (liber de contract)

În ciuda plafonului salarial impus de conducere, Călin Albuț a semnat un angajament pe un sezon și jumătate cu formația din Mediaș.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
whiteredarad
whiteredarad  •  22 Ianuarie 2016, 12:27

Tradus altcumva, masura asta poate fi spusa si asa : "nu mai avem bani, platim si noi ca majoritatea celor din B sau C". Cum, fara indoiala, unii vor pleca, Gazul nu va mai fi echipa cu prima sansa , la promovare. Se pare ca si "steaua " dlui Horoba apune, vremurile cind, in echipa cu feciorul impresar, si el presedinte , faceau bani albi pentru zile negre, pare a fi trecut. Pe de alta parte, treptat, treptat fotbalul nostru va intra intr-o insolventa cronica, nimeni ( inafara de unele primarii, cu chef electoral) nu va mai investi bani in sport. Pe de o parte banii ii pierzi, pe de alta parte statul, cu DNA, cu arestari la investitori, sau prin lipsa de legi care sa ajute sportul va demola si activitatea asta. Va fi JALE in tot sportul, mai ales in fotbal (cu obijnuinta la bani).

Vezi toate comentariile (1)
Comentează