FOTBAL  »  LIGA 2  »  FARUL

Revolta unui conducător din Liga 2: „Asta întrece orice imaginație, sunt lucruri de domeniul SF”

FOTO: Facebook @farulconstanta1920
FOTO: Facebook @farulconstanta1920

Articol de - Publicat luni, 08 martie 2021 01:24 / Actualizat luni, 08 martie 2021 01:49

Farul Constanţa a terminat la egalitate, scor 1-1, meciul disputat în deplasarea de la Slatina. „Marinarii”, prin vocea managerului Tiberiu Curt, au acuzat dur maniera brigăzii care a condus partida. 

În minutul 40 al meciului, la scorul de 0-0, Farul a avut un gol anulat. Liviu Mihai a reluat cu latul centrarea lui Iulian Carabela, reușind să îl învingă pe portarul gazdelor, dar golul a fost anulat de „centralul” Mircea Ardelean, la sugestia asistentului. Cel mai probabil pentru un fault în atac, dar reluările nu au demonstrat că s-ar fi comis vreo infracțiune înainte ca mingea să fie trimisă în poartă.

Tiberiu Curt, nemulțumit de arbitrajul din Slatina - Farul

„Noi ne-am preocupat în permanenţă să asigurăm cele mai bune condiţii echipei în drumul către play-off, dar pare că lucrurile pleacă într-o altă direcţie. Meciul acesta, pe care l-am controlat, ne-a lăsat un gust amar. Am beneficiat de un arbitraj pe care nu am cuvinte să îl calific. Ce s-a întâmplat astăzi întrece orice limită a imaginaţiei noastre. Acest domn care a condus partida nu are ce căuta în arbitrajul românesc. L-am mai avut la centru şi în alt joc, în deplasarea de la Ripensia, unde de asemenea ne-a dezavantajat clar. 

Asta e situaţia în fotbalul românesc, unde arbitrii decid campionate şi retrogradări. Se întâmplă lucruri de domeniul SF-ului în arbitraj, care ne afectează munca noastră, a jucătorilor, antrenorilor şi conducătorilor. Avem, pe de altă parte, şi litigiul cu U Cluj care trenează şi ne afectează tot pe noi. În cazuri similare s-a luat decizia într-o zi, la noi durează de aproape trei luni. Probabil că asta se doreşte, ca noi, Farul Constanţa, să nu avem cele trei puncte atât de importante în lupta pentru play-off. Dacă aveam cele trei puncte, regulamentar spunem noi, eram acum pe locul secund în clasament, la egalitate cu Csikszereda Miercurea Ciuc. 

Am jucat şi noi fotbal, eu, Ciprian sau Ianis şi ne dăm seama că lucrurile care se întâmplă ne fac să ne punem întrebări logice legate de felul în care se duce lupta pentru play-off”, a precizat la Metropola TV managerul sportiv al Farului, Tiberiu Curt.

VIDEO. Faza pe care o acuză Tiberiu Curt, în CSM Slatina - Farul Constanța

Clasament Liga 2: 

Citește și alte știri despre fotbalul din Liga 2: 

Eroare incredibilă de arbitraj în Liga 2! Ianis Zicu a cedat nervos: „După 32 de ani de fotbal, am un gust amar”

Rapid - Csikszereda 1-3. Fanii au explodat după înfrângerea de azi: „Mai avem ani buni de stat în «B»!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează