FOTBAL  »  LIGA 2  »  FC ARGEȘ

FC Argeș bifează o lovitură de imagine în plin sezon » Un jucător emblematic a fost cooptat în staff

Doru Toma (în centru) // Sursă foto: Facebook FC Argeș
Doru Toma (în centru) // Sursă foto: Facebook FC Argeș

Articol de GSP - Publicat joi, 05 martie 2020 20:05

FC Argeș a anunțat oficial cooptarea într-o funcție administrativă a lui Doru Toma (65 de ani), fost campion cu alb-violeții în 1979. 

Cel poreclit „Tomiță” a evoluat pentru piteșteni 11 ani, între 1975 și 1986, perioadă în care fostul mijlocaș central a reușit 7 goluri în 171 de partide. Acum, Doru Toma urmează să ocupe funcția de organizator de competiții. 

Astfel, staff-ul argeșenilor, din care mai fac parte nume precum Viorel Moiceanu, Andrei Speriatu, Jean Barbu sau Vasile Popa, se întărește cu un alt jucător emblematic al clubului.

 „Sper ca venirea mea la echipă să fie de bun augur. FC Argeş este echipa la care am petrecut peste 40 de ani, plecând de la piticii lui nea Lenci şi până la echipa campioană din 1978-1979. 

O să fac tot posibilul să împărtăşesc copiilor pe care îi avem din experienţa mea, atât din teren, cât şi din afara lui. Sper să depăşim acest moment greu. Este foarte important să câştigăm primul meci, iar evoluţiile următoare să fie victorii pentru îndeplinirea obiectivului pe care îl are echipa în acest an. 

Îmi doresc din suflet o colaborare bună cu colegii mei şi voi face tot posibilul ca totul să fie în regulă. În sufletul meu, sunt mândru că am revenit acasă, am revenit la echipa la care am crescut!”, a declarat Doru Toma, potrivit paginii oficiale de Facebook a clubului. 

FC Argeș ocupă locul 5 în clasamentul ligii secunde, cu 35 de puncte. Echipa antrenată de Ionuț Badea e la doar trei puncte de locul 2, ocupat de CS Mioveni.

Vezi și: 

Pancu, după parcursul dezamăgitor al Rapidului: „Îmi dau seama că este imposibil să promovăm așa”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează