FOTBAL  »  LIGA 2  »  FC ARGEȘ - RAPID 0-2

FC Argeș - Rapid 0-2 // VIDEO Daniel Pancu a dezvăluit discuția avută cu primarul Tudorache: „L-am întrebat: «Când numărați până la 3?»” + Replica edilului

Articol de GSP - Publicat duminica, 15 septembrie 2019 18:07

Daniel Pancu (42 de ani), antrenorul Rapidului, a vorbit după succesul echipei sale împotriva celor de la FC Argeș, scor 2-0 (Jorza 54',  Goge '89), și a dezvăluit o discuție foarte interesantă pe care a avut-o cu primarul Sectorului 1, Daniel Tudorache.

„Una peste alta, a fost o victorie meritată, deși încă suntem departe de adevărata valoare a echipei. Am avut parte două zile de un gazon bun la Buftea pentru a ne pregăti. Eu am cerut de la începutul campionatului să am un gazon bun, dar de-abia acum s-a început procesul pentru îmbunătățirea terenului din Regie.

Singurul mesaj pe care l-am trimis astăzi băieților în cabină a fost că putem să pierdem și cu 5-0, dar să ieșim de pe teren zâmbind știind că am făcut tot ce se putea”, a declarat Daniel Pancu la TV Digi Sport.

Pancu a comentat și declarația primarului Sectorului 1, Daniel Tudorache, care a afirmat că își dorește ca echipa să fie pe primele 3 locuri. 

Cu domnul primar am avut niște discuții în glumă prin mesaje. L-am întrebat «Când numărați până la 3? Acum sau la sfârșitul anului?». Mi-a spus că la final și a pus câteva emoticoane zâmbărețe”, a mai spus Pancu.

Rapid a reușit s-o învingă pe FC Argeș, scor 2-0, iar echipa lui Daniel Pancu a urcat pe locul 5 al clasamentului din Liga 2, cu 13 puncte acumulate după 7 etape. De partea cealaltă, piteștenii lui Nicolae Dică sunt pe locul 6, cu 12 puncte. 

VEZI ȘI:

FOTO + VIDEO » Rapid s-a impus în Trivale, scor 2-0, în fața a 8.000 de spectatori » Etapa a 7-a din Liga

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
godot
godot  •  15 Septembrie 2019, 19:48

Pancu ar trebui să vorbească mai puțin și să facă mai mult.

legendavisinie
legendavisinie  •  15 Septembrie 2019, 18:27

Foarte frumoasă atmosfera din tribune. Meciul următor, acasă cu Gloria Buzău, echipa de pe locul 2.

1995043377254139
Cristian Stefan  •  15 Septembrie 2019, 18:24

Forta Rapid

Vezi toate comentariile (3)
Comentează