FOTBAL  »  LIGA 2  »  PLAY-OFF

Pregătește promovarea în Moldova și Ungaria: „Avem un program interesant”

FOTO: Imago-Images
FOTO: Imago-Images

Articol de - Publicat luni, 13 decembrie 2021 23:50 / Actualizat marti, 14 decembrie 2021 00:06

FC Buzău, divizionara secundă antrenată de Cristian Pustai (54 de ani), va efectua un stagiu de pregătire în Republica Moldova în această iarnă, apoi va juca mai multe meciuri amicale în Ungaria. 

Deşi obiectivul iniţial este unul uşor de atins, ocuparea unui loc între primele zece echipe la capătul campionatului, ambiţiile la FC Buzău sunt mult mai mari. 

FC Buzău vrea în play-off-ul din Liga 2

„Suntem pe loc de play-off, după 16 etape, şi vrem să rămânem în această poziţie. Cu ajutorul celor care ne susţin şi care ne asigură un confort important, am pregătit un program interesant pentru abordarea ultimelor trei etape ale sezonului regulat şi, apoi, sperăm noi, ale play-off-ului. 

Vom juca două meciuri amicale în Republica Moldova, unul dintre ele cu Milsami Orhei. Vom merge, apoi, în cantonament la Băile Felix şi vom juca cel puţin un meci amical în Ungaria, adversarul stabilit deja fiind Debrecen”, a anunţat Marin Mitran, managerul general al buzoienilor, la Metropola TV. 

FC Buzău, pe loc de play-off la finalul anului 2021

Formația antrenată de Cristi Pustai este pe loc de play-off în acest moment. Ocupă poziția a 5-a, cu 28 de puncte, dar avansul nu este liniștitor. Csikszereda, prima din afara top 5, are 26 de puncte. 

FC Buzău mai are de jucat în ultimele trei etape ale sezonului regulat cu Astra, pe teren propriu, Petrolul, în deplasare şi Concordia Chiajna în ultima etapă a turului de campionat pe arena din Crâng.

Citește și alte știri despre fotbalul din Liga 2: 

EXCLUSIV Gest surprinzător! Un antrenor de la un club de tradiție a cerut să-i fie tăiat salariul

Vali Lazăr și Hamza, dați afară de la echipă: „N-au înțeles situația, sunt supărați pe antrenor!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
cristi05
cristi05  •  14 Decembrie 2021, 08:45

foarte complicat pentru buzau (sanse sub 50% cred avand in vedere programul). sa nu uitam si de slobozia care e la 4 puncte dar are cel mai usor program (in mod normal ia 9 pct. lejer). ca sa fie absolut sigura de play-off buzaul ar trebui sa ia 7 puncte, deci egal la ploiesti si victorie acasa cu astra si chiajna - destul de dificil; sansa lor ar fi ca csik.... sa se mai incurce (are totusi cu dej acasa si la selimbar). si steaua poate avea probleme daca nu ia macar 6 pct. dar in principiu are un program acceptabil si nu vad cum ar putea rata play-off-ul (acum nu stiu cum e cu dreptul de promovare, cred ca anul trecut era o conditie legata de dreptul de a juca in liga 1, ca sa intri in play-off, s-ar putea sa ma insel, nu stiu daca e prevazut ceva in regulament).

steaua.inseamna.csa
steaua.inseamna.csa  •  14 Decembrie 2021, 00:51

Nu au deloc meciuri ușoare, Steaua are cu Unirea CT, Poli IS și Metaloglobus de exemplu, și ciucanii sunt la doar 2 puncte! Bz au într-adevăr cel mai bun atac, însă sa nu uitam ca 14 dintre goluri au fost marcate într-un singur meci, cu Unirea CT. Au început campionatul bine, însă pe final au pierdut din cadența, ciucanii însă fix pe dos, așa ca dacă trendul se păstrează la anul in cele 3 etape rămase pot rata play-offul … Și Steaua il poate rata dacă nu aducem “întăriri” in pauza de iarna, deocamdată ne-am despărțit de 2 jucatori, și încă 4 sunt pe făraș. Oricum Oprița pare sa își fi făcut o idee clară despre ce trebuie schimbat in lot, bani sunt iar Steaua nu se refuza așa ca sunt optimist! :-))) Forza Steaua , înainte Sud!!!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close