FOTBAL  »  LIGA 2  »  FC U CRAIOVA 1948

FOTO Cu ce mesaj au ieșit de la vestiare jucătorii de la FC U Craiova 1948: „Nea Adi, fii tare!”

Jucătorii lui FC U Craiova 1948 au intrat pe teren astăzi, la meciul cu Gloria Buzău, cu un mesaj pentru patronul Adrian Mititelu, condamnat la 3 ani de închisoare.
Jucătorii lui FC U Craiova 1948 au intrat pe teren astăzi, la meciul cu Gloria Buzău, cu un mesaj pentru patronul Adrian Mititelu, condamnat la 3 ani de închisoare.

Articol de GSP - Publicat duminica, 15 noiembrie 2020 19:07 / Actualizat duminica, 15 noiembrie 2020 19:37

Jucătorii lui FC U Craiova 1948 au intrat pe teren astăzi, la meciul cu Gloria Buzău, cu un mesaj pentru patronul Adrian Mititelu, aflat după gratii în urma condamnării la 3 ani de închisoare. 

FC U Craiova, liderul ligii secunde, merge mai departe și fără Adrian Mititelu. Conducerea clubului a fost preluată de fiul patronului, iar obiectivul a rămas același, promovarea în Liga 1.

Astăzi, la Severin, jucătorii antrenați de Dan Vasilică au ieșit de la vestiare cu un mesaj: „Nea Adi, fii tare, luptăm pentru promovare!”. Același mesaj a fost inscripționat și pe tricouri. 

  • FOTO: Captură @TV Telekom Sport

Adrian Mititelu, condamnat la 3 ani de închisoare

Clasament Liga 2: 

Citește și alte știri despre FC U Craiova 1948: 

VIDEO EXCLUSIV Noul șef anunță ce se întâmplă cu FC U Craiova: „Olguța Vasilescu și Mihai Rotaru au interes direct ca echipa să nu promoveze”

FC U Craiova 1948, solicitare oficială pentru a juca pe „Oblemenco” meciul de Cupă + bilete virtuale la următorul joc

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (22)
ctbilu
ctbilu  •  16 Noiembrie 2020, 15:24

Revenind la Minciunelu ca despre el este vorba in aceasta relatare... Minciunelu face armata din nou ....de data asta la Marina. :) O sa ne lipseasca. :)

ctbilu
ctbilu  •  16 Noiembrie 2020, 15:22
Postat de Daniel Irimescu pe 15 Noiembrie 2020, 20:18

Daca spun ca ispaseste o pedespsa de peste 3 ani de inchisoare RISC sa primesc cartons galben !

Bre, un alt user, o curatare de istoric si poti sa intri din nou. ***, daca e sa ne coboram la mintea si corectitudinea astora de la GFP ...am sta si noi 3 ani ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

ctbilu
ctbilu  •  16 Noiembrie 2020, 15:19
Postat de tivireli pe 15 Noiembrie 2020, 21:03

Cum poți vorbi ți despre asta dacă mu ai dovezi. Pot spune și eu de tine același lucru. Ți se pare corect? In plus dacă nu știi, Sandu și Dragomir au fost achitați pt ca ac sechestru nu era legal făcut. Cum ți se pare? Ac sechestru considerat diferit in doua dosare. Pt București muma, pt Craiova ciuma

Lasa-l incolo de sechestru, cand o sa intelegi ca omul trebuia sa dea acei bani la fisc, nu sa-i plimbe pe ascuns si sa-si plateasca fel de fel de datorii ? Odata ce fiscul a intrat in firma ta poate sa puna presiune de debitorii tai, pe creditori (...nu doar pe sumele din cont) ... astfel ca el sa-si incaseze sumele restante. Tu nu ai invatat de-a lungul timpului ca Moartea si Fiscul sunt singurele chestii sigure pe lumea asta ? :)

Vezi toate comentariile (22)
Comentează