FOTBAL  »  LIGA 2  »  FC U CRAIOVA 1948 - RAPID 5-0

FC U CRAIOVA 1948 - RAPID 5-0. Cum au sărbătorit oltenii în vestiar: „Cine e pe primul loc? Știința e!” + „Manita” ironică a lui Mititelu Jr.

FC U CRAIOVA 1948 - RAPID 5-0. Cum au sărbătorit oltenii în vestiar
FC U CRAIOVA 1948 - RAPID 5-0. Cum au sărbătorit oltenii în vestiar

Articol de GSP - Publicat sambata, 10 octombrie 2020 23:12 / Actualizat sambata, 10 octombrie 2020 23:56

Adrian Mititelu Jr., fiul patronului echipei FC U Craiova 1948, a ironizat Rapidul pe rețelele de socializare după victoria cu 5-0 din campionat.

FC U Craiova 1948 este lider neînvins în Liga 2, cu 17 puncte după primele 7 etape. Formația lui Adrian Mititelu are cel mai bun atac, cu 21 de goluri înscrise, o medie excelentă de 3 reușite/partidă. 

După partidă, Adrian Mititelu Jr., prezent la meci, a postat pe Facebook o poză în care arata „manita”, cele 5 degete de la mâna dreaptă, reprezentând numărul de goluri marcate de echipa din Bănie.

FC U CRAIOVA 1948 - RAPID 5-0. Cum au sărbătorit oltenii în vestiar: „Cine e pe primul loc? Știința e!” + „Manita” ironică a lui Mititelu Jr.

In euforia momentului acestei seri minunate fac o pauza si incerc sa fac o intoarcere in trecut si anume in anul 2017....

Publicată de Adrian Mititelu Jr. pe Sâmbătă, 10 octombrie 2020

Bucurie mare în vestiar

Jucătorii echipei FC U Craiova 1948 s-au bucurat în vestiar după meci, scandând „Cine e pe primul loc? Știința e!”. Echipa lui Mititelu este ocupanta primului loc în Liga 2, cu un avans de 4 puncte față de ocupanta locului 2, Rapid.

#inaintespreliga1

Posted by Fotbal Club Universitatea 1948 on Saturday, 10 October 2020

Clasament Liga 2:

Citește și alte știri despre fotbalul din Liga 2:

Adrian Iencsi, discurs straniu după eșecul 0-5 cu Craiova: „Mă bucur pentru băieții mei” + Dezlănțuit la adresa arbitrilor: „I-am spus asta la final”

FRF a exclus-o din Liga 2, dar va juca în continuare după programul stabilit! Situație incredibilă

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (61)
addytzu
addytzu  •  11 Octombrie 2020, 22:47

Atitudine de învingători.Echipa imensă, fotbaliști de o calitate demnă de o ligă superioară.O atitudine pe care orice echipă ar fi invidioasă.Portarul Robert Popa a fost excelent,a scos tot.Radu Negru, fără greșeală,precis ca un ceas elvețian,a marcat un gol uluitor.Gugu și Diallo, admirabili amadoi.Jeremy, impecabil.Paramatti se impune și el.Dragos Albu,Anghelina și W.Baeten au fost fără splină,au alergat toată partida.Valoare incontestabilă.Robert Răducanu s-a bătut tot meciul pe partea stângă.Iar Claudiu Bălan,atacant de clasă.Pe bancă au stat jucători pe care Știința sigur se va baza și în sezonul viitor în primul eșalon.Felicitari băieți.Multumim pentru acest succes frumos.Suntem mândri de voi.#stiintasuntemnoi.

addytzu
addytzu  •  11 Octombrie 2020, 22:30

Rating remarcabil făcut aseară de posturile de televiziune care au transmis spectacolul făcut de Stiinta.Multa baftă băieți în următoarele meciuri.

addytzu
addytzu  •  11 Octombrie 2020, 22:26

Bravo,bravo băieți.Excelenta atitudinea voastră.Suntem mândri de voi.

Vezi toate comentariile (61)
Comentează